forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 3 interesantna stipa
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

GGG
Senior Member

Slovenia
2557 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 09/09/2005 : 22:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
Arkham Asylum, 58 MB http://www.megaupload.com/?d=188L9CO1

From Hell, 150MB http://www.megaupload.com/?d=237OD0HH

V for Vendetta, 111MB http://www.megaupload.com/?d=36DIIA6N

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/09/2005 : 22:12:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
Nije lose, ali se treba dosta nacekati za skidanje ako imas modem:)))

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/09/2005 : 22:32:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by Kornboy

Arkham Asylum je predobar, meni jedan od najdrazih Batmana uopce. Savrsen Morrisonov scenarij i McKeanov art. Downloadaj!!!

[-everything goes better with bukkake-]

Daunlodajem:))

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/09/2005 : 22:42:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
Aj vil:))
Za par minuta ce mi se skinuti najmanji fajl:))

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/09/2005 : 22:43:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
Jel imas jos sta za preporuciti od Amera da probam skinuti jer su mi oni dosta velika enigma.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/09/2005 : 22:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
Ne zanima me toliko Marvel!! Ali skinut cu to da imam jer mi se to ne da kupovati. Ali ko zna mozda mi se svidi pa kupim. Vise me zanima nesto kao sto izlazi u Hejvi Metalu:))

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/09/2005 : 23:03:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

Ne pratim Heavy Metalcinu, mislim da se u njemu objavljuju radovi europskih autora. To ce vec netko drugi bolje znat.

Nije Heavy vec Hejvi:))

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/09/2005 : 23:09:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
evriting iz okej. dont du it egejn:))

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/09/2005 : 23:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
Kakav je to nastavak cbr??
Nije mi jasno jer mi ga ovaj jadni komp ne prepoznaje.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 09/09/2005 : 23:32:21  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
mozesh da ga raspakujesh sa obichnim rar.-om u klasichen jpegove - bez brige.
cbr je samo preimenovana stripska zip arhiva.
imash i poseban program (cdisplay)koji to otvara i chini chitanje maximalno ugodnim(provereno:).
imash ga svugde po netu i prilichno je lagan(1.7mb)a preporuchujem za skinuti.

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 09/09/2005 : 23:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
kornboy brzi, jbga... i TOTALNO u pravu za Ultimatese samo shto je Supreme POwer IPAK bolji(neznatno ali bolji:)od Ultimatesa.

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/09/2005 : 23:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
Odlicno. Samo cu to morati onda raspakirati doma, jer ovdje nema rar-a, nemam volje jos i to skidati:))

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts

Member since 27/04/2005

Posted - 09/09/2005 : 23:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Send TORQUE a Private Message
To se tražilo!

It's going to be blood for blood and by the gallon. These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days. They're back!
Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 10/09/2005 : 02:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

Odlicno. Samo cu to morati onda raspakirati doma, jer ovdje nema rar-a, nemam volje jos i to skidati:))

Mrzim mrznju!

Donijet cu ti ja CDisplay kad se nademo na kavi, a usput ti šibnem još ponešto na CD, buduci da CDisplay zauzima vrlo malo mjesta.

www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje
Go to Top of Page

forsaken demon
Junior Member

Pitcairn Island
468 Posts

Member since 13/08/2004

Posted - 10/09/2005 : 09:23:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit forsaken demon's Homepage  Send forsaken demon a Private Message
Heh, ja sam ipak za varijantu bez CDispleya.
Koristim za citanje otpakivanje + dobar pic viewer, kao što je npr. CompuPic Pro. Ovo najviše zbog toga što taj program ima odlicnu opciju zuma pa svaka tabla može lako da se zumira do svakog panela, bez gubitka kvaliteta slike(bez pikselizacije jer program koristi smooth zum, ili kako vec da to nazovem, tj veoma blago muti sliku), što narucito korisno na lošim skenovima, skenovima sa malom rezolucijom(na kraju krajeva koristim 19'' monitor :)).

Ima još dosta kvalitetnih stripova koje niste spomenuli, mrzi me i da nabrajam, pretražite malo ovaj forum.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 10/09/2005 : 13:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by Damjan

quote:

Mrzim mrznju!

Donijet cu ti ja CDisplay kad se nademo na kavi, a usput ti šibnem još ponešto na CD, buduci da CDisplay zauzima vrlo malo mjesta.

www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje

Odlicno. Frend ce mi donijeti u ponedjeljak za tebe one CD-e (ima ih vise, cijela kolekcija:))
PS: Ja cu doci u birc vec oko 15 sati pa mozes i ti doci ranije ako ti se da:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1928 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 10/09/2005 : 15:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:

Arkham Asylum je predobar, meni jedan od najdrazih Batmana uopce. Savrsen Morrisonov scenarij i McKeanov art. Downloadaj!!!

svs samo da nije mckean

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 10/09/2005 : 20:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

cbr je samo preimenovana stripska zip arhiva.

cbr je rar arhiva, a cbz je zip arhiva.

Može se preimenovati pa radiš "zdravo seljacki"

I'll be normal when I'm dead!
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 10/09/2005 : 20:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
quote:

Odlicno. Frend ce mi donijeti u ponedjeljak za tebe one CD-e (ima ih vise, cijela kolekcija:))

Molio bih da kasnije ta kolekcija završi i kod mene.

I'll be normal when I'm dead!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000