forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Magico Vento - svježe promjene
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 10/09/2005 : 02:19:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
MV od broja 101 prelazi na dvomjesecni ritam izlaženja, dok ce obim sveske porasti na 132 stranice, što definitivno podsjeca na novi Martijev make-up... Bonelli je ocigledno odustao od rigidne formule "jednom mjesecno po 96-100 stranica", i to bi mogla biti dobra stvar, buduci da prorjedeni ritam izlaženja daje više vremena za rad na pojedinoj epizodi, dok veci broj stranica, jasno, omogucuje razradenije price.

www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 10/09/2005 : 05:09:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Da, ali i ovde je citaocima mnogo da cekaju po dva meseca na novi strip, a kamoli italijanima... Ne znam kako ce se to odraziti na prodaju.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29457 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/09/2005 : 08:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Manfredijev glavni problem u scenarijima, po menji, je sto mu price zavrsavaju naglo, dodjes do kraja i iznenadis se "to bi trebao biti kraj?". Bas mu fali tih 30tak stranica da se razmase jos i zavrsi to kako treba. A i prelazi na dvomjesecni ritam jer radi na novoj seriji. O njoj za sada nista, ne smijem pricati:-(

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 10/09/2005 : 09:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
napisao je novi tex maxi.ajde markos,bar koju rijec o novom projektu!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 10/09/2005 : 10:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Manfredijev glavni problem u scenarijima, po menji, je sto mu price zavrsavaju naglo, dodjes do kraja i iznenadis se "to bi trebao biti kraj?". Bas mu fali tih 30tak stranica da se razmase jos i zavrsi to kako treba. A i prelazi na dvomjesecni ritam jer radi na novoj seriji. O njoj za sada nista, ne smijem pricati:-(

Hajde pricaj. Ne razumije on naš jezik.

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29457 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/09/2005 : 11:29:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ne smijem, obecao sam:-(

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 10/09/2005 : 19:11:01  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
obecanje ludom radovanje

"I believe comic book heroes walk the earth..."
Go to Top of Page

Kant
Average Member

Croatia
716 Posts

Member since 17/08/2004

Posted - 10/09/2005 : 19:18:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Kant a Private Message
Moze bar neki hint? Pliiiiiiiiiiiiz! Bar zanr?
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7317 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 10/09/2005 : 20:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
E,Markose bolje ti je da ništa nisi ni reka sad ti nema mira-a možda nas samo voliš mucit i nema tu nikakvog obecanja

I feel like somebody put something in my drink
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 10/09/2005 : 20:31:29  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
Covjek se ocito htio pohvalit.

I went looking for soul, I bought some style
I wanted to meet God but you sold me religion...

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 10/09/2005 : 21:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:
Originally posted by Damjan

MV od broja 101 prelazi na dvomjesecni ritam izlaženja, dok ce obim sveske porasti na 132 stranice, što definitivno podsjeca na novi Martijev make-up... Bonelli je ocigledno odustao od rigidne formule "jednom mjesecno po 96-100 stranica", i to bi mogla biti dobra stvar, buduci da prorjedeni ritam izlaženja daje više vremena za rad na pojedinoj epizodi, dok veci broj stranica, jasno, omogucuje razradenije price.

www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje

Mislim da je to odlicna stvar, koja bi se mogla primjeniti i na neke druge junake. Price bi svakako mogle postati kvalitetnije, jer su neki serijali toliko isfurani, da je vec teško napraviti ili izmisliti neki suvisli scenarij. A i kad ga se napravi, šteta ga je potrošiti na 96 strana. Šest brojeva godišnje po 132 strane, svakako bi trebali podignuti kvalitet.
Go to Top of Page

priki
Junior Member

Wallis and Futuna Islands
424 Posts

Member since 08/02/2005

Posted - 12/09/2005 : 11:16:17  Show Profile Show Extended Profile  Send priki a Private Message
A zna li neko kad ce kod nas da izadje MV12

I posle Tita, Tito!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/09/2005 : 20:14:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by solar

Covjek se ocito htio pohvalit.

I went looking for soul, I bought some style
I wanted to meet God but you sold me religion...

Skrati potpis.
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 12/09/2005 : 20:15:57  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by priki

A zna li neko kad ce kod nas da izadje MV12

I posle Tita, Tito!

zadnji info je da je u shtampariji bio na povezivanju u petak...shto tje retji uskoro.

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/09/2005 : 20:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

A i prelazi na dvomjesecni ritam jer radi na novoj seriji. O njoj za sada nista, ne smijem pricati:-(

Pa eto vec si nesto rekao...
Go to Top of Page

scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts

Member since 20/04/2005

Posted - 13/09/2005 : 09:41:51  Show Profile Show Extended Profile  Send scaramanga a Private Message
Slucajno mi je pod prste dopao prvi strip iz serijala Magico Vento- "Fort Ghost" izdan od strane System Comics-a.Iako verovatno kaskam za citavim forumaom, moram priznati da sam tek nedavno prvi put procitao epizodu ovog junaka, mogao sam to uciniti i ranije, da nisam s gnusanjem odbijao od sebe sve sto nije MN,ZG,MM,DD....
Medjutim ustanovio sam da je epizoda dobra, i sad razmisljam o narucivanju citavog serijala, pa da vas upitam kao iskusnije- KAKAV JE DALJE MV?
Vredi li da se naruci, jer ovde je skup- od 7 broja je u hc izdanju-znaci prvih nekoliko su 12kn-a a ostali oko 50?
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/09/2005 : 09:43:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
na sajmu knjiga u bgd obicno su svi MV i KP duplo jeftiniji nego inace. eto ti ideje, ako ti se ne zuri.

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 13/09/2005 : 10:27:11  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by scaramanga

Slucajno mi je pod prste dopao prvi strip iz serijala Magico Vento- "Fort Ghost" izdan od strane System Comics-a.Iako verovatno kaskam za citavim forumaom, moram priznati da sam tek nedavno prvi put procitao epizodu ovog junaka, mogao sam to uciniti i ranije, da nisam s gnusanjem odbijao od sebe sve sto nije MN,ZG,MM,DD....
Medjutim ustanovio sam da je epizoda dobra, i sad razmisljam o narucivanju citavog serijala, pa da vas upitam kao iskusnije- KAKAV JE DALJE MV?
Vredi li da se naruci, jer ovde je skup- od 7 broja je u hc izdanju-znaci prvih nekoliko su 12kn-a a ostali oko 50?

Slican je bio slucaj samnom, dugo mi je trebalo nagovoriti se da pocnem kupovati MV. Sada ih imam sve i jedva cekam svaki novi broj. Izvanredan strip. Koliko me god on odusevio toliko me recimo Dampyr razocarao. S tim da se pise da najbolje epizode MV tek dolaze.

Go to Top of Page

priki
Junior Member

Wallis and Futuna Islands
424 Posts

Member since 08/02/2005

Posted - 13/09/2005 : 12:45:22  Show Profile Show Extended Profile  Send priki a Private Message
quote:
Originally posted by alen

quote:
Originally posted by scaramanga

Slican je bio slucaj samnom, dugo mi je trebalo nagovoriti se da pocnem kupovati MV. Sada ih imam sve i jedva cekam svaki novi broj. Izvanredan strip. Koliko me god on odusevio toliko me recimo Dampyr razocarao. S tim da se pise da najbolje epizode MV tek dolaze.

Da najbolje tek dolaze. Uostalom u prvih sto bar 80% su izvrsne.

I posle Tita, Tito!
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 13/09/2005 : 13:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message
znaci da moram sto prije poceti da skupljam!!! super da dolaze extra novi junaci!!!

ZAGOR PRICA...
Go to Top of Page

scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts

Member since 20/04/2005

Posted - 13/09/2005 : 14:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Send scaramanga a Private Message
quote:
Originally posted by marlowe

na sajmu knjiga u bgd obicno su svi MV i KP duplo jeftiniji nego inace. eto ti ideje, ako ti se ne zuri.

Sjajan savet gari!
nego ima ih i na spensu....Od kog broja je krenulo u hc izdanju
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8239 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 13/09/2005 : 15:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Od osmog (Vindigo).

Inace, nije los, i meni se svidja. Svakako da je bolji od Dampira;) I Zagora:)))

Why don't you write books people can read?
(Nora Joyce)
Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1651 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 13/09/2005 : 22:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message
quote:
[
Da najbolje tek dolaze. Uostalom u prvih sto bar 80% su izvrsne.

Potpisujem! Pre neki dan sam procitao dvodelnu epizodu 61-62, crtež Parlov i Frisenda, sjajno! Kod Magica ne znaš da li su bolji Manfredijevi scenariji i nacin kako razvija serijal u ovih prvih 100 brojeva ili ekipa crtaca, za koju mislim, da ako nije najjaca kod Bonellija, onda je sigurno najbolje uskladena u smislu stila i kvaliteta crteža.
Sa prelaskom na dvomesecno izlaženje serijal može samo dodatno da dobije na kvalitetu!
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 13/09/2005 : 23:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:

Ne smijem, obecao sam:-(

Ajde barem malu natuknicu. Nije da smo radoznali vec onako reda radi!
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 14/09/2005 : 08:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
Za mene je MV mrtav junak dok mu ne vrate soft cover!
Umro je malo rano,vec poslje 7 epizoda ali sta se moze.

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 14/09/2005 : 09:03:20  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by Prodigy

Za mene je MV mrtav junak dok mu ne vrate soft cover!
Umro je malo rano,vec poslje 7 epizoda ali sta se moze.

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!

Ne dopada se i meni taj prebac, iz nekliko razloga (ako nista da ih barem mogu lijepo staviti na policu ), ali predobar je taj strip da bi od njega odustao.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000