Author |
Topic |
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
Posted - 16/09/2005 : 16:26:32
|
quote: Originally posted by chemako
Prije nekog vremena je spominjano da ce ici neki novi serijal sa temom divljeg zapada,pošto je Komanca završena.Tada se nije želilo izlaziti sa imenom serijala vec da to bude iznenadenje,jedino si rekao da taj serijal nije dug (pretpostavljam po broju epizoda)dok se sada više uopce ne spominje.Stoga me interesira ima li šta od toga i ako nema mogu li znati o kojem je serijalu bila rijec?
Vjerojatno ovaj serijal koji je upravo krenuo u Stripoteci, "Odmetnici".
Mene zanima nešto drugo. Prije nekog vremena je receno da se Marketprintovi albumi u HR mogu nabaviti preko Bernarda. Ok, ono što se pitam jest znate li vi u Marketprintu koliko je preko Bernarda teško doci do tih albuma? Primjer: pošaljem mu mejl i narucim Ratnike 1 i 2. Ne dobijem odgovor. Pošaljem opet, i dalje bez odgovora. Lagano iznerviran, tražim objašnjenje ovdje na forumu kad ono, eto Bernarda. Kao, "Sorry, nisam vidio mejl, vamo tamo". Dobro. Pošaljem mu treci mejl i dobijem samo jedan od traženih albuma. Jebi ga, dogada se, zabuna. Pošaljem mu i cetvrti mejl - jebo ga Bog, može li i drugi album, a usput i Kozmicki putnici. Nema odgovora. Ajd u k****. Šaljem peti mejl. Kaže Bernard - važi. Albumima ni traga. Eto mene s šestim mejlom. Gdje su albumi? I dogovorim se s njim da ih donese na CRŠ. Ok. Nademo se tamo, donio je samo Ratnike 3 (koje nisam tražio), od dvojke i Kozmickih ništa. Jebi ga onda. Nek si ih fino nabije gdje sunce ne sja, lakše bi nabavio te stvari da idem pješke u Beograd.
www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 16/09/2005 : 17:10:38
|
quote: Originally posted by Damjan
Prije nekog vremena je spominjano da ce ici neki novi serijal sa temom divljeg zapada,pošto je Komanca završena.Tada se nije želilo izlaziti sa imenom serijala vec da to bude iznenadenje,jedino si rekao da taj serijal nije dug (pretpostavljam po broju epizoda)dok se sada više uopce ne spominje.Stoga me interesira ima li šta od toga i ako nema mogu li znati o kojem je serijalu bila rijec?
Mene zanima nešto drugo. Prije nekog vremena je receno da se Marketprintovi albumi u HR mogu nabaviti preko Bernarda. Ok, ono što se pitam jest znate li vi u Marketprintu koliko je preko Bernarda teško doci do tih albuma? Primjer: pošaljem mu mejl i narucim Ratnike 1 i 2. Ne dobijem odgovor. Pošaljem opet, i dalje bez odgovora. Lagano iznerviran, tražim objašnjenje ovdje na forumu kad ono, eto Bernarda. Kao, "Sorry, nisam vidio mejl, vamo tamo". Dobro. Pošaljem mu treci mejl i dobijem samo jedan od traženih albuma. Jebi ga, dogada se, zabuna. Pošaljem mu i cetvrti mejl - jebo ga Bog, može li i drugi album, a usput i Kozmicki putnici. Nema odgovora. Ajd u k****. Šaljem peti mejl. Kaže Bernard - važi. Albumima ni traga. Eto mene s šestim mejlom. Gdje su albumi? I dogovorim se s njim da ih donese na CRŠ. Ok. Nademo se tamo, donio je samo Ratnike 3 (koje nisam tražio), od dvojke i Kozmickih ništa. Jebi ga onda. Nek si ih fino nabije gdje sunce ne sja, lakše bi nabavio te stvari da idem pješke u Beograd.
www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje
Hahahahahaaa pao sa stolice covece .
Al se nemoj ljutit, takav je nas cika Bernard. I sam sam to dao skroz. Na kraju ipak sve dobro zavrsilo.
Jack the Black. |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15633 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
priki
Junior Member
Wallis and Futuna Islands
424 Posts
Member since 08/02/2005 |
Posted - 19/09/2005 : 08:07:06
|
www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje
Sto ne pokusas naruciti direktno iz Novog Sada, pogledaj njihov sajt www.stripoteka.co.yu
I posle Tita, Tito! |
|
|
chemako
Average Member
Croatia
758 Posts
Member since 22/02/2004 |
Posted - 19/09/2005 : 10:40:39
|
Pa zar u novoj stripoteci,mislim ovoj od rujna nije Torpedo?Otkud sada ti "Odmetnici"? |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Posted - 19/09/2005 : 15:25:05
|
quote: Originally posted by kico
A "Otpadnici"?
I oni su sranje?
Ah da, Otpadnici. Strip mi je bio toliko upecatljiv da sam uspjesno zapamtio njegov naziv.
|
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
|
chemako
Average Member
Croatia
758 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 19/09/2005 : 17:39:30
|
Ipak cu ga procitati,nije valjda toliko smece.Ne može biti gori od Zagora maxi br.2.
krasna ti je usporedba...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
|
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 19/09/2005 : 17:41:42
|
Ne moze biti bolja! A posto vidim da mi hvalis recenzije (hvala, hvala), cek samo da posaljem markosu recenziju Sudbine Atlantide, ima nesto tamo sto ce ti se "svideti", hehehe.
Why don't you write books people can read? (Nora Joyce)
|
|
|
chemako
Average Member
Croatia
758 Posts
Posted - 20/09/2005 : 09:33:25
|
quote: Originally posted by globinjo
Ipak cu ga procitati,nije valjda toliko smece.Ne može biti gori od Zagora maxi br.2.
krasna ti je usporedba...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
Slušaj,to je nešto najgluplje od stripa što sam u zadnje vrijeme procitao,pa sam shodno tome napravio usporedbu. Tematika je ista,divlji zapad ne znam zašto ne bi bilo to usporedivo. Druga je stvar što je to Zagor pa si ti malo da tako kažem malo nerealan. Ali ako cemo gledati pošteno neko ko kupi maxija za 39 i Stripoteku za 14 kuna ima bi pravo ocekivati puno više od maxija,a ja se evo mucim mjesec dana da ga procitam,a nisam siguran da si ga ti procitao više od jednog puta. |
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
Posted - 20/09/2005 : 09:47:49
|
Ali ako cemo gledati pošteno neko ko kupi maxija za 39 i Stripoteku za 14 kuna ima bi pravo ocekivati puno više od maxija,a ja se evo mucim mjesec dana da ga procitam,a nisam siguran da si ga ti procitao više od jednog puta.
Cijena nije proporcionalna kvaliteti nego troškovima autorskih prava, tiska, distribucije, i drugih tehnickih faktora. Ako od Zagora ocekuješ više nego od Stripoteke, sam si kriv što si se razocarao.
www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje |
Edited by - Damjan on 20/09/2005 09:48:33 |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29349 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 20/09/2005 : 09:54:12
|
Chemako, u nekim bi se slucajevima i slozio s tobom, ali ovaj specificni Zagor je bolji od puno stripova koji su objavljeni u Stripoteci u zadnje vrijeme. Jest da je iznimka, ali svejedno...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Posted - 20/09/2005 : 11:18:39
|
A Stripoteka nas je navikla da samo jednom ili dva puta godišnje ušulja nekakav dobar strip u svoje korice. Torgal,Nošeni vetrom i Bluberi...su prakticki sve zanimljivo što je objavljeno.Jedina iznimka je pojava Marti Misterije u ovome cudnom formatu.Razocarenja jesu velika,npr,Hans,Valerijan,B.Prins,D.Daun...i na kraju ispadne da kupujem Stripoteku samo radi Hogara! Tako da od Otpadnika ne ocekujem mnogo,ali cu ga procitati... |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Posted - 20/09/2005 : 12:27:28
|
A Stripoteka nas je navikla da samo jednom ili dva puta godišnje ušulja nekakav dobar strip u svoje korice. Torgal,Nošeni vetrom i Bluberi...su prakticki sve zanimljivo što je objavljeno.Jedina iznimka je pojava Marti Misterije u ovome cudnom formatu.Razocarenja jesu velika,npr,Hans,Valerijan,B.Prins,D.Daun...i na kraju ispadne da kupujem Stripoteku samo radi Hogara! Tako da od Otpadnika ne ocekujem mnogo,ali cu ga procitati...
Kad vec spominjes dobro bi dosao neki solo Hogar album.
|
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Posted - 20/09/2005 : 12:45:51
|
quote: Originally posted by alen
A Stripoteka nas je navikla da samo jednom ili dva puta godišnje ušulja nekakav dobar strip u svoje korice. Torgal,Nošeni vetrom i Bluberi...su prakticki sve zanimljivo što je objavljeno.Jedina iznimka je pojava Marti Misterije u ovome cudnom formatu.Razocarenja jesu velika,npr,Hans,Valerijan,B.Prins,D.Daun...i na kraju ispadne da kupujem Stripoteku samo radi Hogara! Tako da od Otpadnika ne ocekujem mnogo,ali cu ga procitati...
Kad vec spominjes dobro bi dosao neki solo Hogar album.
-Podržavam! Imamo Gastona i Malog Spiroua,red je na Hogaru!
|
Edited by - kico on 20/09/2005 12:46:29 |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Posted - 20/09/2005 : 15:29:13
|
Pa cuveni Beli Put ima nameru da objavi albumcinu odabranih pusotlovina Ogara Strasnog;)
Why don't you write books people can read? (Nora Joyce)
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 20/09/2005 : 15:32:39
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Pa cuveni Beli Put ima nameru da objavi albumcinu odabranih pusotlovina Ogara Strasnog;)
ajde,jedva cekam...
|
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 20/09/2005 : 15:45:48
|
quote: Originally posted by chemako Slušaj,to je nešto najgluplje od stripa što sam u zadnje vrijeme procitao,pa sam shodno tome napravio usporedbu. Tematika je ista,divlji zapad ne znam zašto ne bi bilo to usporedivo. Druga je stvar što je to Zagor pa si ti malo da tako kažem malo nerealan.
ako sam ga ja isprve procitao,pa cak nedavno i drugi put,a crta ga onaj smecar chiarrola a prica i nije nešto posebno,onda neki vrag valja...stripoteku uzimam da ne ispadnem iz kontinuitea jer imam više manje sve brojeve od 400 pa do kraja...nije to ona stripoteka iz zlatnog razdoblja,ali se tu i tamo nade koji dobar strip...a 320 stranica košta 39 kuna,a stripoteka 8 kn a stranica 40-ak ili koliko vec ima...
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29349 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 20/09/2005 : 16:19:05
|
quote: Originally posted by prozirna senka
U ucionici:))
pa di pod stare dane senko
|
|
|
Topic |
|