Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Kowalsky
stripovi.com kum
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
2204 Posts
Member since 20/10/2001 |
|
nenno
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/kurdy(1).jpg)
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 23/09/2005 : 15:42:13
|
quote: Originally posted by Kowalsky
pa da.. da je dobar serijal. dapace - ODLICAN.
kriv sam!
da. ali ocito ne za klinca od 10 godina...za kužiti kena ocito treba biti malo stariji, kao i za jeremiaha, corta i sl. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Kowalsky
stripovi.com kum
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
2204 Posts
|
nenno
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
3070 Posts
Posted - 23/09/2005 : 15:49:28
|
da... pogotovo Corta. Jeremiah je još i "zabavan" na uobicajen nacin...
kriv sam!
dobro, jeremiah više-manje, ali recimo da mi je neko dao Tornjeve... proije petnaestak i više godina.....teško, teško...u to vrijeme je vladao zagor, blek......![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
Kowalsky
stripovi.com kum
Croatia
2204 Posts
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Posted - 23/09/2005 : 15:59:17
|
e da, Tornjevi su vec avangarda za taj uzrast...
kriv sam!
al u biti to je i dobro....zagor i blek služe da se klinci navuku i da zavole stripove, al ima kasnije treba ponuditi neko "štivo" prikladno uzrastu da i dalje ostanu uz strip....nemi osobno ponekad paše citata tjedan dana samo zagora, al mi dode da onda stvarno ga ne pogledam mjesec dana i citam nešto "ozbiljnije"....zato je bitno da i ponuda bude takva.... |
|
Kowalsky
stripovi.com kum
Croatia
2204 Posts
|
seinfeld
Advanced Member
![](AvatarUpload/invincible.gif)
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
alen
Advanced Member
![](AvatarUpload/zooropa.jpg)
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 23/09/2005 : 19:46:16
|
quote: Originally posted by nenno
e da, Tornjevi su vec avangarda za taj uzrast...
kriv sam!
al u biti to je i dobro....zagor i blek služe da se klinci navuku i da zavole stripove, al ima kasnije treba ponuditi neko "štivo" prikladno uzrastu da i dalje ostanu uz strip....nemi osobno ponekad paše citata tjedan dana samo zagora, al mi dode da onda stvarno ga ne pogledam mjesec dana i citam nešto "ozbiljnije"....zato je bitno da i ponuda bude takva....
Djelimo mišljenje. ![](icon_smile_cool.gif)
![](icon_zagor.gif) |
|
Pavel
Senior Member
Croatia
1233 Posts
Member since 25/08/2005 |
Posted - 27/09/2005 : 16:32:19
|
Kako ste dosadni s tim pojmom "umjetnost".To je užasno kompliciran pojam o kojem mi se ne da sada razvlaciti diskusije.Kod Bonellija mi je super što je manje više uvijek isti.Možda sam konzervativan ali u tome nema ništa loše.Npr.: volim Texa jer je vec više od pedeset godina slican, da ne kažem jednak.Mladim citateljima se to ocito ne svida i oni bi htjeli radikalne promjene na koje kuca nece pristati, i to je u redu.A stripovi se svugdje slabo prodaju pa bilo kakvi govori o komercijalnoj krizi nemaju nekog smisla.
|
|
bagi
Advanced Member
![](AvatarUpload/logo(4).jpg)
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 27/09/2005 : 23:16:25
|
quote: Originally posted by nenno
znaci, KP je umjetnost! to bi bio zakljucak?
kriv sam!
kod kena uvijek dvojim....kao mali ga nisam citao jer je bio totalno drugaciji od svih u ZS i LMS i nije mi se tu uklapao...pravo sam ga poceo citati (i postao mi je savršen) unazad par godina...to sigurno dosta govori...
Nema tu nikakvih dvojbi-Parker je umjetnost,narativno i vizualno.Od pocetka raden za stariju publiku (takoder sam ga kao manji izbjegavao jer je od ostalih Bonnelijevih likova bio potpuno drugaciji,ozbiljniji).Par godina kasnije sam ga ponovo uzeo u ruke i nisam ga više puštao. |
|
dule_car
Advanced Member
![](AvatarUpload/corto_bang_bang_web_avatar2.jpg)
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 28/09/2005 : 11:41:26
|
quote: Originally posted by Pavel
volim Texa jer je vec više od pedeset godina slican, da ne kažem jednak.Mladim citateljima se to ocito ne svida i oni bi htjeli radikalne promjene na koje kuca nece pristati, i to je u redu.
zašto ne rade "Ultimate" serije kao ameri... tako da dobiješ isti lik ali drugacije situacije, ili neke one-off epizode u par svešcica de npr. carsona indijanci skalpiraju:))...tek da vidimo kako stari kaže: "samo nemoj kosu, nece me ni jedna treba na divljem zapadu pogledati više":))
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
rastaman
Starting Member
Fyro Macedonia
62 Posts
Member since 05/08/2005 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |