forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 zs i lms
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 18/09/2005 : 23:54:55  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message
E da nam je redovitost ZS i LMS i kvaliteta sadašnjih izdanja.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 19/09/2005 : 00:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Bardho

quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by mister-no

Pa i sada ako pogledaš malo drugcije dobijaš i više od 4 stripova na mijesec od bonelijevih junaka, a to znaci da izlazi svakotjedno ili na samo nekoliko dana jedan!!!

http://freeweb.siol.net/rantoli1/stripi1

Samo si zaboravio da su u obe serije izlazila po 4 broja mesecno(dakle LMS+ZS=8).

Zagor, Zagor Extra, Dylan Dog/DyD Extra,Mark/Blek(trobroji),MMystere/MNo,Tex,KenP(system),KenP(Libellus),MV,Dampyr

Ako to sve postaviš mjesecno ispada da sada izlazi više Bonellijevih stripova.
Još tu treba uracunati NN-a koji ce se izgleda vratiti.

Tada je izlazilo 8 mesecno u ZS i LMS plus DD,MM i NR,znaci 11 ukupno.I to redovno

Deep in the bosom of the gentle night/Is when I search for the light/Pick up my pen and start to write/I struggle, fight dark forces/In the clear moon light/Without fear... insomnia...I can't get no sleep

Pa i sada ih toliko izlazi
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/09/2005 : 01:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ne bih rekao da sad toliko izlazi, mozda ukupno kad se saberu svi izdavaci, ali nije ni bitno. Meni ipak nedostaju i ta vremena i toliki i takvi stripovi. Bonelijevi stripovi koji izlaze danas dobri su samo iz extra serije, ovi novi (na primer Zagor i Dilan) nista ne valjaju, Dakle, i da izlaze danas LMS i ZS, objavljivali bi iste te lose price, tako da se ono vreme ne moze nikak vratiti. Uz to, kako sam vec napisao, imali smo Denis, EKS, Stripoteku (mnogo bolju nego ovu danas) i mali milion ostalih stripova... Jasno je da bi mi danas sve drugacije izgledalo kad bih imao 10 godina...
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 19/09/2005 : 22:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message
Sada izlazi: alan ford 5 serija, dd dve, zagor dva, ken parker dva, magicni vetar, stripoteka, mister no, nathan never, martin mystere, lazarus ledd, garfieldi, tex, lucky luke bg, specijalci, akira (prestala), i puno albuma od bookglobea i marketprinta, te belog puta, pa i makedonski marti i dilan...

neka spomenem, da je ZS i LMS isto tako izdavala reprinte: kita telera, kapetana mikija, ponege zagore i cak texe,, pocela je sa k.markom... A zs i lms su izdavali one bezvezne dodatne stripove. Ne da mi se ne svidjaju Zs i LMS ali mi je tako bolje.

Edited by - mister-no on 19/09/2005 22:13:46
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9937 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 19/09/2005 : 22:17:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
Najvaznije je da sam ih onda mogao kao klinac sve kupiti za obicni djeparac(i to sva izdanja uz stripoteku, Eks, politikin...) za razliku sto si moze danasnji prosjecni klinac kupiti:(((

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/09/2005 : 23:45:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ja sam kupovao sve sto je postojalo, bez ikakvih problema, i to za kusur koji mi je ostajao od samoposluge...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25630 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/09/2005 : 00:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Sada izlazi: alan ford 5 serija, dd dve, zagor dva, ken parker dva, magicni vetar, stripoteka, mister no, nathan never, martin mystere, lazarus ledd, garfieldi, tex, lucky luke bg, specijalci, akira (prestala), i puno albuma od bookglobea i marketprinta, te belog puta, pa i makedonski marti i dilan...

neka spomenem, da je ZS i LMS isto tako izdavala reprinte: kita telera, kapetana mikija, ponege zagore i cak texe,, pocela je sa k.markom... A zs i lms su izdavali one bezvezne dodatne stripove. Ne da mi se ne svidjaju Zs i LMS ali mi je tako bolje.

ZS nije izdavala bezvezne dodatne stripove,kod Marka na primer,tih bezveznih dodatnih stripova ima i u italijanskom originalu..a i tu je bilo ok stripova..Stripoteka nije bonelli strip,a niti AF(tih 5 edicija možeš racunati kao jednu),a od ovih ostalih su polovina reprinti.A ZS je kasnila za Italijanima 4-5 meseci...Mada,ne žalim se,i ovako je dobro ;-))

Deep in the bosom of the gentle night/Is when I search for the light/Pick up my pen and start to write/I struggle, fight dark forces/In the clear moon light/Without fear... insomnia...I can't get no sleep

Edited by - manhunter on 20/09/2005 10:14:09
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29465 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 20/09/2005 : 09:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Ja sam kupovao sve sto je postojalo, bez ikakvih problema, i to za kusur koji mi je ostajao od samoposluge...

To jednostavno ne moze biti tocno. Ili je tvoj kusur ko u prici koju mi je pricao jedan prijatelj iz bosne (kaze tata sinu da ode po cigare i kupi si sladoled od ostatka a ovaj se vrati sa kilom sladoleda i kaze nije bilo za cigare...)? Ja se jako dobro sjecam da sam morao ne doruckovati u skoli da bi kupio samo novi LMS i ZS i AF, a kamoli sve ostalo.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 20/09/2005 : 10:48:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

ZS nije izdavala bezvezne dodatne stripove,kod Marka na primer,tih bezveznih dodatnih stripova ima i u italijanskom originalu..a i tu je bilo ok stripova..Stripoteka nije bonelli strip,a niti AF(tih 5 edicija možeš racunati kao jednu),a od ovih ostalih su polovina reprinti.A ZS je kasnila za Italijanima 4-5 meseci...Mada,ne žalim se,i ovako je dobro ;-))

nisu bili svi dodatni stripovi od ZS i LMS bezvezni.

Meni su bili oni strip-romani bezveze!

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 20/09/2005 : 11:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Iako sam veliki ljubitelj Zs i Lms,ne kontam da se moze zuditi za ovim stripovima,jer danas izlaze skoro svi junaci koji su izlazili u pomenutim serijalima,samo puno kvalitetnije uradjeno.
Da nisam vidjeo Ken Parkera i Dampyra kako su uradjeni,nikad ne bi ni sanjao da se sa ovakvom ozbiljnoscu i kvalitetom moze pristupiti stripu.
Nostalgija za Zs i Lms se vise javlja zbog lijepog djetinstva vezanog uz taj serijal,kada smo bili mladi,lijepi i puni sexualnog duha.
Ipak danasnjica je nesto najjace sto se dogodilu stripu,ako uzmemo kvalitet i broj junaka koji izlaze,zanemaricemo kvantitet.

Porter
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25630 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/09/2005 : 12:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Koliko sam ja shvatio,pitanje je bilo da li bi smo voleli da se pojavi takva serija kao što su bili ZS i LMS,a mislim da se podrazumeva da ne bi bilo istog kvaliteta.Mada to ne bi bilo to,onu pravu ZS nece moci ništa da zameni..(i secanja na detinjstvo..šmrc,šmrc..;-))

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9937 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 20/09/2005 : 15:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:

To jednostavno ne moze biti tocno. Ili je tvoj kusur ko u prici koju mi je pricao jedan prijatelj iz bosne (kaze tata sinu da ode po cigare i kupi si sladoled od ostatka a ovaj se vrati sa kilom sladoleda i kaze nije bilo za cigare...)? Ja se jako dobro sjecam da sam morao ne doruckovati u skoli da bi kupio samo novi LMS i ZS i AF, a kamoli sve ostalo.

Ja mogu reci da nismo bili imucni, ali su bile dvije plaje u kuci i dobijao sam djeparac koji mi je bio vise nego li dovoljan za klopu, stripove, i albume sa slicicama i za slicice (svako tko je to skupljao, zna koliko love ode da se jedan album popuni:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 20/09/2005 : 15:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
ZS i LMS su najbitniji dio mojeg djetinstva...
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 20/09/2005 : 16:47:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message
Koliko vidim mnogima nedostaje Comic Strip.Neka ga netko opet pokrene jer je to nešto što nikada necu preboliti (vidim da nisam jedini).Bilo je stvarno fenomenalnih stvari u njemu i mislim da je bolje imati dobar strip magazin (u boji, dobar uvez cca 100 stranica) koji ce objavljivati kvalitetne stripove po principu "malo starog (Blueberry,Jeremiah,Gaston...) malo novog (Soda, Titeuf...)"
I sve u nastavcima (idealno bi bilo 15 stranica u jednom broju tj. tri mjeseca za album) jer ako nije u nastavcima onda imamo biblioteku koja svaki mjesec objavljuje album a ne strip magazin.

Edited by - Pavel on 20/09/2005 16:48:24
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2272 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 20/09/2005 : 18:01:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Nostalija. To je gadna stvar. I mene buba još i danas.
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 20/09/2005 : 21:28:32  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message
quote:
Originally posted by Dalen

Nostalija. To je gadna stvar. I mene buba još i danas.

imas pravo!! kad ugledah zagora na homepageu reko evo zlatne serije ponovo!! a ono samo mega press uzeo ideju za naslovnicu

ZAGOR PRICA...
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 20/09/2005 : 21:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:

quote:

Lepo si napisao:"propustis jedan dorucak i kupis jedan LMS,jedan ZS, i jedan AF.

ako imas srece ostane ti za slicice SP "Spanija 82" i cokoladicu "Zivotinjsko carstvo"

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29465 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 20/09/2005 : 23:00:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ne, mislio sam "ne doruckovati cijeli tjedan", a ne jedan dan.

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 21/09/2005 : 07:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Ja sam trzio mamu novce za stripove. Nije mi ih kupovala preko tjedna (skola), ali svaki petak popodne sam kupio sve sto je taj tjedan izaslo.

Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 21/09/2005 : 08:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
quote:

Gledajuci na to s vedrije strane,zato si danas nacitan i imas vitku liniju!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 21/09/2005 : 09:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by alen

Ja sam trzio mamu novce za stripove. Nije mi ih kupovala preko tjedna (skola), ali svaki petak popodne sam kupio sve sto je taj tjedan izaslo.

jebate, kad se sjetim što smo mi sve izvodili za stripove. to što smo lovu za gablec trošili za stripove nije ništa novo....koliko sam puta samo znao baku opelješit dok je prodavala povrce na "kvatricu" i otic preko puta na štandove i potrošit na stare stripove...srecom bilo je teta koje su bile voljne dati par stripova za vrecicu luka i sl...
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 21/09/2005 : 10:11:25  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Tamo negdje kad sam bio 5-6 razred pojavi se na kioscima kom.Mark SENKA VESALA. Cijeli smo taj dan u razredu pricali kako je to zadnja epizoda Marka jer ce ga objesiti. Bili smo toliko naivni da nam je tako nesto palo na pamet.

Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 21/09/2005 : 10:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by alen

Tamo negdje kad sam bio 5-6 razred pojavi se na kioscima kom.Mark SENKA VESALA. Cijeli smo taj dan u razredu pricali kako je to zadnja epizoda Marka jer ce ga objesiti. Bili smo toliko naivni da nam je tako nesto palo na pamet.

a tek kad se sjetim "Praskozorja" i vidio da je Blek umro....majko! kojeg li šoka!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29465 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 21/09/2005 : 10:27:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Prodigy

quote:

Gledajuci na to s vedrije strane,zato si danas nacitan i imas vitku liniju!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!

Dobro, recimo da sam nacitan. Linija pak...

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 21/09/2005 : 10:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message
we was young and we was dum, but we have heart... (2pac)

ZAGOR PRICA...
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000