Author |
Topic |
|
Acko
Starting Member
Belize
48 Posts
Member since 17/10/2004 |
Posted - 17/09/2005 : 01:03:30
|
Kant Average Member
Croatia 530 Posts Posted - 01/09/2005 : 00:58:52 -------------------------------------------------------------------------------- quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by Acko
quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by Kant
Nece od toga biti nista. Ako nije pocetkom devedesetih uhvatio korijena, kad je jos bio svjez u sjecanju citateljima, nece ni sada. A ni Talijani ga nisu nesto posebno pusili...
--------------------------------------------------------------------------------
Na zalost,tad su se na ovim prostorima desavale ruzne stvari. Mislim da je i to puno doprinelo da ne uhvati koren,i to ne samo on. Danas deca u Srbiji skoro da ne znaju sta je strip,samo comp.i sl.,nazalost.Ja sam mom sestricu poceo da kupujem neke stripove od njegove 7 godine,a to cu ciniti i sa svojom decom. SIRIMO STRIP KULTURU - To je jedini nacin da ozivimo stare i dobijemo nove junake.
--------------------------------------------------------------------------------
I u Hrvatskoj je situacija slicna. Strip nema neku preveliku publiku... I Slicnima...
I odgovor nekim drugim likovima...
Posted - 11/09/2005 : 21:23:42 -------------------------------------------------------------------------------- a da probamo s kompletnom americkom produkcijom,ne samo majori nego i independent + sve što je izašlo u evropi u zadnjih 50 godina..neka bernard reprinta u gigantskim izdanjima sve što je do sada izdao...+ neka otkupio od politike zabavnike od 1930 i neke godine...+ nikad robom i mirko i slavko....+ kekeci + plavi vjesnik.... u materinu i topici koji se non stop ponavljaju....
------------- carpe diem... ------------- U Materinu likovi koji pomno prate topice koji ih ne interesuju....
|
Edited by - Acko on 17/09/2005 01:17:51
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1928 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 17/09/2005 : 06:38:57
|
pa moraš nekada pratiti i idiotarije tipova koji ne citaju topice koji se ponavljaju iz tjedna u tjedan ovdje konkretno mislim na ovaj gornji post tojest perliku koji se odnosi na mene...
------------- carpe diem... -------------
|
Edited by - jgoran5 on 17/09/2005 06:40:16 |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 18/09/2005 : 08:53:38
|
ha ha pozdrav acku legendi ovo za onaj topic sta mu je zakljucan prica se da su se njegovi ima dva dana teleportirali sa :::: po izboru
pa ga zato malo jebu povijesne cinjenice |
|
|
Kant
Average Member
Croatia
716 Posts
Member since 17/08/2004 |
Posted - 18/09/2005 : 12:32:37
|
Meni je zao ako sam ja odgovor nespretno napisao, pa je ispalo da nisam citao post. Odgovor se ionako odnosio na prvi dio: "Na zalost,tad su se na ovim prostorima desavale ruzne stvari. Mislim da je i to puno doprinelo da ne uhvati koren,i to ne samo on.", tako da je istina da ga, ocito, nisam, dovoljno pazljivo procitao. I onda kritika stoji. I ja se ispricavam...Ali opet ne vidim razloga da to nekoga toliko iziritira... |
Edited by - Kant on 18/09/2005 12:33:06 |
|
|
|
Topic |
|