Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
marlowe
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/av1(1).jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 27/09/2005 : 00:49:30
|
kada se svi kriterijumi uzmu u obzir, za mene je strip art NAJBOLJI strip casopis na ovim prostorima IKADA. na drugom mestu je stripoteka, na trecem gigant, recimo.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
verter
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 27/09/2005 : 00:53:47
|
a karavan?! imamo postere dzaica, tome zdravkovica,itd ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
u nekim periodima gigant mi je cak bolji od stripoteke ali u globalu je stripoteka bolja(ipak je izaslo preko 900 brojeva vise)
"I believe comic book heroes walk the earth..." |
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
|
lelemud
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/lelemud.JPG)
Germany
121 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 27/09/2005 : 09:03:08
|
jeste stripoteka imala vise brojeva od giganta, ali i vise smeca...dok je gigant imao uvek svoj kvalitet, osim onih par brojeva sa najvecim smecem svih vremena, celicnom kandzom...
i nemoj niko da mi dira dr. zistisa...kad se samo setim koliko sam se derao po ulici vristeci onaj njegov kiiiaiiiii ili kako vec ide... |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 27/09/2005 : 11:28:21
|
Meni je Stripoteka na prvome mjestu. Ipak je ona iznijela i predstavila svu ovu vecinu štiva.Nove junake koje je i pratila sve do sada.Sa novom pojavom Stripoteke više sam nego zadovoljan,jer jedan ovakav strip-magazin i nedostaje na ovim prostorima.Znam da je bilo mnogo smeca i u njoj,ali sve se to prežali kada dode epizoda koju vec dugo cekaš.Nikako,baš iz toga razloga,ne mogu prežaliti ukidanje jednog Comic stripa.Nastavljajuci tamo gdje je Stripoteka stala i uvodenjem boje i bolje kvalitete,Comic strip je bio osviježenje koje se pamti.Nada da u bliskoj buducnosti pojavi se nešto slicno uvijek ostaje. Drugi po redu je Biser strip.On je imao ono što svaki kvalitetan strip-magazin ima.Dobru cijenu i kolor.Barem prvi brojevi/slicna stvar i sa Comic stripom/. Strip-art toliko i ne poznajem koliko ovo dvoje magazina,tako da ne mogu ni govoriti o tome.
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 27/09/2005 : 14:53:04
|
"jeste stripoteka imala vise brojeva od giganta, ali i vise smeca...dok je gigant imao uvek svoj kvalitet, osim onih par brojeva sa najvecim smecem svih vremena, celicnom kandzom..."
nisam mislio zbog toga sto je imala vise brojeva da je bolja. po meni gigant nije imao kvalitet kad god je izdavao james bonda,a izdavao ga je jako cesto.
"I believe comic book heroes walk the earth..." |
|
nenno
Advanced Member
![](AvatarUpload/kurdy(1).jpg)
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
|
jetset
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Croatia
390 Posts
Member since 23/06/2005 |
|
Dalen
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Avatar(12).jpg)
Croatia
2272 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 27/09/2005 : 16:34:35
|
quote: Originally posted by verter
dalen mogu ti reci da si pogrijesio.strip art je odlican strip magazin.jedan od najboljih...
Znam . Sad je kasno za kajanje. |
|
Dalen
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Avatar(12).jpg)
Croatia
2272 Posts
Member since 13/03/2003 |
|
jetset
Junior Member
Croatia
390 Posts
Posted - 27/09/2005 : 19:50:07
|
quote: Originally posted by Dalen
I zaboravio sam napomenuti da su bili odlicno ocuvani.
promašaj stoljeca rustemagic je ocito znao biznis![](icon_smile_approve.gif) |
|
dule_car
Advanced Member
![](AvatarUpload/corto_bang_bang_web_avatar2.jpg)
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 28/09/2005 : 11:32:54
|
quote: Originally posted by marlowe
ako koga zanima rahan u originalu, imam oko 20 francuskih albuma kojih bi se mogao resiti za odgovarajucu naknadu - prilicno jeftino. predlozi na mail.
može, ako još navratiš da mi ih procitaš:))
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
Maximuss
Advanced Member
![](AvatarUpload/logo_3D_mali.jpg)
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 28/09/2005 : 11:49:18
|
quote: Originally posted by veber
da vidite nova francuska izdanja rahana pali bi u nesvijest
kad se svih 20jst i nešto albuma poredaju jedan uz drugog na hrbatima ima velika slika od rahana
Vidio sam kad sam bio u Parizu i totalno ispalio!![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_big.gif)
![](http://img336.imageshack.us/img336/8407/band4il.jpg) ![](http://img84.exs.cx/img84/6141/stolas6667nr.jpg) |
|
altair
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/spag_1.jpg)
Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 02/10/2005 : 20:12:52
|
Da li je Rahan u Strip Zabavniku izlazio nekim redosljedom, kao i vani? Zanimalo bi me koja je prva epizoda Rahana i da li je to prva epizoda u br.1 Strip Zabavnika? |
|
jetset
Junior Member
Croatia
390 Posts
Posted - 02/10/2005 : 21:21:11
|
quote: Originally posted by altair
Da li je Rahan u Strip Zabavniku izlazio nekim redosljedom, kao i vani? Zanimalo bi me koja je prva epizoda Rahana i da li je to prva epizoda u br.1 Strip Zabavnika?
rado bih ti pomogao ali nisam baš statisticar jer još dosta toga nisam stigao niti pregledat a kamoli procitat iz te svoje pogoleme kolekcije .ajmo ljudi pomognite covjeku![](icon_misterno.gif) |
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|