forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 rahan
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 27/09/2005 : 00:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
kada se svi kriterijumi uzmu u obzir, za mene je strip art NAJBOLJI strip casopis na ovim prostorima IKADA.
na drugom mestu je stripoteka, na trecem gigant, recimo.

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 27/09/2005 : 00:53:47  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
a karavan?! imamo postere dzaica, tome zdravkovica,itd

u nekim periodima gigant mi je cak bolji od stripoteke ali u globalu je stripoteka bolja(ipak je izaslo preko 900 brojeva vise)

"I believe comic book heroes walk the earth..."
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 27/09/2005 : 00:56:51  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
sad sam se sjetio i mislim da bih biser strip stavio ispred giganta

Go to Top of Page

lelemud
New Member

Germany
121 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 27/09/2005 : 09:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lelemud a Private Message
jeste stripoteka imala vise brojeva od giganta, ali i vise smeca...dok je gigant imao uvek svoj kvalitet, osim onih par brojeva sa najvecim smecem svih vremena, celicnom kandzom...

i nemoj niko da mi dira dr. zistisa...kad se samo setim koliko sam se derao po ulici vristeci onaj njegov kiiiaiiiii ili kako vec ide...
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 27/09/2005 : 11:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Meni je Stripoteka na prvome mjestu.
Ipak je ona iznijela i predstavila svu ovu vecinu štiva.Nove junake koje je i pratila sve do sada.Sa novom pojavom Stripoteke više sam nego zadovoljan,jer jedan ovakav strip-magazin i nedostaje na ovim prostorima.Znam da je bilo mnogo smeca i u njoj,ali sve se to prežali kada dode epizoda koju vec dugo cekaš.Nikako,baš iz toga razloga,ne mogu prežaliti ukidanje jednog Comic stripa.Nastavljajuci tamo gdje je Stripoteka stala i uvodenjem boje i bolje kvalitete,Comic strip je bio osviježenje koje se pamti.Nada da u bliskoj buducnosti pojavi se nešto slicno uvijek ostaje.
Drugi po redu je Biser strip.On je imao ono što svaki kvalitetan strip-magazin ima.Dobru cijenu i kolor.Barem prvi brojevi/slicna stvar i sa Comic stripom/.
Strip-art toliko i ne poznajem koliko ovo dvoje magazina,tako da ne mogu ni govoriti o tome.

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 27/09/2005 : 14:53:04  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"jeste stripoteka imala vise brojeva od giganta, ali i vise smeca...dok je gigant imao uvek svoj kvalitet, osim onih par brojeva sa najvecim smecem svih vremena, celicnom kandzom..."

nisam mislio zbog toga sto je imala vise brojeva da je bolja. po meni gigant nije imao kvalitet kad god je izdavao james bonda,a izdavao ga je jako cesto.

Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 27/09/2005 : 14:56:07  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
po meni biser strip je bio najbolji, pa strip-art, pa eks, strip-zabavnik, stripoteka....
Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 27/09/2005 : 16:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message
kad smo vec kod a4 magazina--meni je 1.spunk,2.strip art,3.stripoteka,4.biser strip,4.super,4.gigant
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2272 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 27/09/2005 : 16:34:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
quote:
Originally posted by verter

dalen mogu ti reci da si pogrijesio.strip art je odlican strip magazin.jedan od najboljih...

Znam. Sad je kasno za kajanje.
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2272 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 27/09/2005 : 16:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
I zaboravio sam napomenuti da su bili odlicno ocuvani.
Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 27/09/2005 : 19:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message
quote:
Originally posted by Dalen

I zaboravio sam napomenuti da su bili odlicno ocuvani.

promašaj stoljecarustemagic je ocito znao biznis
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 28/09/2005 : 11:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
quote:
Originally posted by marlowe

ako koga zanima rahan u originalu, imam oko 20 francuskih albuma kojih bi se mogao resiti za odgovarajucu naknadu - prilicno jeftino. predlozi na mail.

može, ako još navratiš da mi ih procitaš:))

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/09/2005 : 11:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:
Originally posted by veber

da vidite nova francuska izdanja rahana pali bi u nesvijest

kad se svih 20jst i nešto albuma poredaju jedan uz drugog na hrbatima ima velika slika od rahana

Vidio sam kad sam bio u Parizu i totalno ispalio!

Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 02/10/2005 : 20:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message
Da li je Rahan u Strip Zabavniku izlazio nekim redosljedom, kao i vani? Zanimalo bi me koja je prva epizoda Rahana i da li je to prva epizoda u br.1 Strip Zabavnika?
Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 02/10/2005 : 21:21:11  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message
quote:
Originally posted by altair

Da li je Rahan u Strip Zabavniku izlazio nekim redosljedom, kao i vani? Zanimalo bi me koja je prva epizoda Rahana i da li je to prva epizoda u br.1 Strip Zabavnika?

rado bih ti pomogao ali nisam baš statisticar jer još dosta toga nisam stigao niti pregledat a kamoli procitat iz te svoje pogoleme kolekcije.ajmo ljudi pomognite covjeku
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 02/10/2005 : 23:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
marlowe ima te originale pa ih moze uporediti s ovim domacim

"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!"
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000