Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Hit
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Croatia
334 Posts
Member since 31/10/2001 |
Posted - 29/09/2005 : 14:01:42
|
Vau fast repsonse ( : tnx dude
My shadows the only one that walks beside me My shallow hearts the only thing that's beating Sometimes I wish someone out there will find Till then I'll walk alone |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Dr. Westax
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/100x100falloutav-bos.gif)
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 29/09/2005 : 16:03:37
|
quote: Originally posted by manhunter
Nemam pojma,nisam ja to postavio tamo,a mislim da su svi takvi.Ja sam samo par otvorio i bili su grozni![](icon_smile_disapprove.gif)
Vjerojatno su svi takvi. ![](icon_smile_disapprove.gif) Jako sam se razocarao. Šteta potrošenog vremena.
Life sucks, but Death swallows! |
|
rastaman
Starting Member
Fyro Macedonia
62 Posts
Member since 05/08/2005 |
Posted - 29/09/2005 : 16:27:30
|
Kako da pokanimo MM (normalno mislim na neko iz Bonelija, a ne na Marti) da dodze do Makedoniju, ima stvarno sta da se vidi... Evo, u predzadnji broj, bio je i do postojne, zasto da ne dodze i malo nize :):) Malo von konteksta. A dali ste chuli za "Kokino"? To je arheoloshki lokalitet, od pre oko 3800 god, a ima astronomsko znachenje (neolitichki opservatorium). NASA ima rang lista na najznachajnijih astronomski lokaliteta, i Makedonski Kokino je na 4to mesto, odma iza: -Abu Simbel / Egipet -Stounhendge / Engleska -Ankor Vata / Kambodza
i td i td..
www.tajfaart.com comics and illustrations |
|
oce
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Fyro Macedonia
153 Posts
Member since 09/03/2004 |
|
Barker
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/100 Days Off.jpg)
Fyro Macedonia
4660 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 29/09/2005 : 18:40:30
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Pitanje je retoricko;)
Why don't you write books people can read? (Nora Joyce)
Malo off-, ali pade mi na pamet jedna od omiljenih fora iz Simpsona. Liza tandrkajuci na gitari sa Homerovom kevom peva: "How many roads a man should walk?..... ", a Homer u prolazu kaze: Sedam! -Tata, to je retoricko pitanje, mrsti se Liza. - Retoricko kazes, a? Onda osam!
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|