forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Infinite Crisis
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 07/10/2005 : 16:55:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Kaže verter da mu fale topici o Amerima, pa reko' da udovoljimo raji.

Text preuzet sa http://kfmonkey.blogspot.com/

Friday, April 08, 2005
Spoilers!

(recorder on)

John: Thanks for talking to me.

God: I'm always talking to you.

John: I love that bit. Okay. You've seen the fan response.

God: Yeah, I visited the boards. (chuckles) Wow!

John: A long series of weird deaths --

God: Reagan, Arafat --

John: Johnny Cochran

God: From that great run on "I Can't Believe It's the Justice System".

John: Prince Rainier, Saul Bellow and more, then a bizarre wife-murder crime run, followed by reintroduction of old villains the Avian Flu and Ebola Outbreak, plus crossing the line on peak oil production --

God: Wow, you noticed that one. You are a fanboy.

John: All culminating in the death of the Pope! You had to know that would be controversial.

God: Hey, don't think we're oblivious to this. He was the longest running Pope in the twentieth century, probably the most popular Pope since the Golden Age Popes.

John: The only Pope a lot of the younger fans ever knew.

God: Twenty-six years. Not counting papal decrees and trade paperbacks.

John: I mean, is this really innovation, or are you just shocking us for shock's sake to sell faith.

God: Well, I can tell you now, and Kung Fu Monkey readers will be the first to know -- this is all part of an event.

John: A cross-over?

God: No, an EVENT. A fundamental realignment of the AE-universe. We call it Infinite Crisis of the Actual Earth.

John: Wow. Now, is this really a change, or just recycling an old idea with some new flash?

God: I know, I know, you're talking about --

John: Iraq Wars Two. Everyone loved Iraq Wars One, but ten years later all you do is recycle the same war. And it's not as good. Taking way too long to wrap up.

God: Bush and Rumsfeld have deadline issues. But count your blessings. We originally had Ellis writing it.

John: I'm just wondering, how long before a ret-con, and it turns out to be a Pope-clone or some bullshit like that?

God: Trust me. In the Actual Earth Universe, dead means dead. Just ask your grandma.

John: ... man. Ow.

God: Sorry. Woke up feeling all smite-y today. (sips coffee) In an OTG mood.

John: Will Infinite Crisis on Actual Earth introduce any new characters?

God: Four. You'll know 'em when you see 'em. And even before that, you and the fans will be happy to know, we are re-launching the Pope. The creative team behind the relaunch is the College of Cardinals, who brought you the last Pope you all love so much, so everything's in good hands.

John: Thanks for the scoop!

God: All the fans better make sure their subscriptions are paid up, because you're not going to want to miss this! (laughs. stops) And buy some iodine tablets. And canned soup. Maybe learn some basic Chinese verbs. Seriously.

(recorder off)

John: Between you and me?

God: Sure.

John: Any regrets?

God: Never should have let Millar write the Schiavo thing.

John: I knew it.

--
"By Lenin's beard...!"

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 07/10/2005 : 16:56:53  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"Kaže verter da mu fale topici o Amerima, pa reko' da udovoljimo raji. "

hehehe

"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!"
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 13/06/2006 : 17:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
quote:
Originally posted by mifugo

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

ali super da su se prominile samo take stvari... vrlo uvjerljivo...

Pa, to i je problem, to nisu jedine promjene, ovo je što se tice kontinuiteta, al tu imaš još hrpu stvari koje su se dogodile tijekom Infinite Crisisa, raznih tie-inova tipa Day of Vengeance, Rann-Thanagar War, Villains United, OMAC Project, a tu su i One Year Later i 52.

Zapravo, dosta se toga promjenilo. A nabrajanje toga bi malo potrajalo.

R-T War, VU, OMAC citah... kako su oni posljedica toga? to tipa da se OMAC otea kontroli Batmanu, jel?

I to, ali i hrpa drugih stvari. Tie-in mini serijali su bili predigra za glavnu stvar, i vec se tu dogodila hrpa promjena. Npr. Spectre je popizdio i pobio vecinu najmocnijih korisnika magije, kao što je Shazam, a da ne spominjem da je uništio Aquamanovu Atlantidu. Ovo ce utjecati i na carobnjake tipa Zatanna, Raven ili Captain Marvel. Jade je umrla tijekom Rann-Thanagar sukoba, a njena energija je prešla na Kylea Raynera zbog cega je on ponovno postao Ion.

Mislio sam na takve i slicne stvari, a tu je opet i hrpa novih likova koji nose stare identitete, tipa Blue Beetle, Aquaman, Wonder Woman, itd.

"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play."
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 14/06/2006 : 14:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:
Mislio sam na takve i slicne stvari, a tu je opet i hrpa novih likova koji nose stare identitete, tipa Blue Beetle, Aquaman, Wonder Woman, itd.

molim???
pa sta je bilo s Dianon???

P.S. ako ko ima RapidShare ili nesto za IC iz 2006, slobodno nabacite
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 14/06/2006 : 14:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
ona je super specjialni tajni agent vlade SAD za pitanja super individua ili kako to vec ide.
pojavila se u prvom OYL broju, sad treba da nadje Donnu (novu Wonderwoman) i nekog lika kojeg su oteli Cheetah i dr Psiho...
prijevod: biiig booooobies, all around...
a uzmi kakav bilo bittorrent download, nadji "dcp" torrente na bilo kojem search engineu i svakih sedam dana dobijes skenirane najnovije americhke stripove. ja predlazem BitComet kao moj izbor za download...

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint/
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 14/06/2006 : 15:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
quote:

quote:

molim???
pa sta je bilo s Dianon???

P.S. ako ko ima RapidShare ili nesto za IC iz 2006, slobodno nabacite

Izgleda da je Donna Troy sada nova Wonder Woman, a Diana je ponovno postala superagentica Diana Prince.

Btw, na temi SKIDAJ S(V)E cu ostaviti par linkova.

EDIT: Sad skužih da je Emir vec objasnio.

"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play."

Edited by - Mr. Bushido on 14/06/2006 19:34:27
Go to Top of Page

Spectre
Junior Member

Croatia
368 Posts

Member since 10/11/2001

Posted - 15/06/2006 : 14:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Spectre a Private Message
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

ona je super specjialni tajni agent vlade SAD za pitanja super individua ili kako to vec ide.
pojavila se u prvom OYL broju, sad treba da nadje Donnu (novu Wonderwoman) i nekog lika kojeg su oteli Cheetah i dr Psiho...

Oh yeah Pozitivno me iznenadio prvi broj.

quote:
a uzmi kakav bilo bittorrent download, nadji "dcp" torrente na bilo kojem search engineu i svakih sedam dana dobijes skenirane najnovije americhke stripove. ja predlazem BitComet kao moj izbor za download...

Ja ipak preporucam skidanje stripova na samom izvoru gdje su ekipe koje skeniraju, nekoliko sati nakon izlaska su vec online -> #comic-scans na dejatoonsima.

------
http://crogate.mybesthost.com
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 15/06/2006 : 15:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
pojasni kako ovo ide jer moram da donosim laptop na posao posto na kompjuteru za kojim radim ne mogu da instaliram ni messengere ni torrent download...

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint/
Go to Top of Page

Spectre
Junior Member

Croatia
368 Posts

Member since 10/11/2001

Posted - 15/06/2006 : 15:27:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Spectre a Private Message
Treba ti samo mIRC (ne treba ga ni instalirati) i spojiš se na mrežu dejatoons i kanal #comic-scans na njoj i prekopaš servere sa 0day stripovima i skidaš. Evo ja baš skidam Supermana #653 koji je izašao jucer, a vec je sinoc bio skeniran tamo.

------
http://www.crogate.net
http://spectre.blog.hr
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 15/06/2006 : 15:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
ne mrem instalirati mIRC kako mislis da ga ne moram ni instalirati da bi otisao na ovaj kanal???

Go to Top of Page

Spectre
Junior Member

Croatia
368 Posts

Member since 10/11/2001

Posted - 15/06/2006 : 16:02:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Spectre a Private Message
quote:

ne mrem instalirati mIRC kako mislis da ga ne moram ni instalirati da bi otisao na ovaj kanal???

Opcenito mIRC ne treba instalirati, samo ga raspakiraš kud hoceš.

------
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 15/06/2006 : 16:40:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
kaze da je "experienced problems trying to extract files to the designated folder" ili shta vec i da pokusam ponovo. kad pokusam ponovo opet nece
no nije ni vazno, Torrenti su jednostavniji.

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 22/06/2006 : 03:10:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:

eh još da ja išta od toga kužin što si reka, možda bi to i napravija moje nalaženje stripova na netu je ograniceno na rapidshare i slicne stvari di samo stisneš daunloud ovo ostalo ne kužin...
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 22/06/2006 : 04:29:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
torrenti su fajlovi kojim je vrlo lako dijeliti fajlove parcijalno i nastavljati download kada se ponovo konektujes. ne moras ulaziti u sustinu stvari, dovoljno je ovo uraditi:
- otidji na www.download.com, nadji BitComet i instaliraj. nije najmanji program ali je po meni najbolji
- otidji na www.torrentspy.com ili neki drugi sajt preko kojeg mozes traziti torrent fajlove na netu i nadji sta ti treba (filmove, programe i ostale zajebancije koje hoces ilegalno).
- ukucaj "dcp", izbacice ti gomilu rezultata po danima kada su zavrsavali skeniranja stripova, sada je poprilichno lako koordinirati downloade jer trazis ove DCeve "52" brojeve po sedmicama i sve moguce i nemoguce Superman i Batman serije. samo pamti sta si od toga zadnje skinuo i trazi sljedeci broj.
- kada kliknes download torrent, oznachi "Open with: Bit Comet" i mozes izabrati koje stripove iz tog fajla zelis. ne preskakati: Ex Machina, Y the Last man, American Virgin, i jos neke kojih se sada ne mogu sjetiti :)
ali i ovo na mircu ne zvuchi loshe. kao ni dc+++...

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint/ ||| Fuck Censorship! ||| Recite NE cenzuri!
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 22/06/2006 : 09:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
zvuci jednostavno, probat cu vec sutra na poslu!

ima san loši iskustava s dc++, nije mi tija nikako radit, valjda ce ovo ic...
Go to Top of Page

Spectre
Junior Member

Croatia
368 Posts

Member since 10/11/2001

Posted - 23/06/2006 : 00:32:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Spectre a Private Message
Da ne otvaram novi topic, jel prati tko 52? Meni je baš fora, a sad kad se poceo malo otkrivati neki zaplet još je bolje, pogotovo zato što su izgleda središnji likovi Rip Hunter i Booster Gold koji su mi jedni od najdražih likova. Druga prica u vezi Starfire, Animal Mana i slijepog Adama Strangea isto je sa sedmim brojem (kojeg sam baš procitao) postala zanimljivija pošto se u pricu umiješao Kirbyjev Devilance što znaci da cemo možda (ja se nadam) vidjeti i New Godse ili bar Infinity Mana.

S druge strane, Jurgensova povijest DC Univerzuma me razocarala jer sam se nadao nekakvoj definitivnoj postIC povijesti univerzuma, ali od toga ništa vec se samo prepricava dosadašnja zbrka koju znam u detalje vec napamet. Ali, ako ništa drugo, crtež je prekrasan i baš me podsjeca na doba kad sam poceo citati Supermana u vrijeme dok je Jurgens radio na serijalu.

------
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 23/06/2006 : 00:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
52 je OK, so far, jedino što ima nekih morrisonovskih elemanata koji baš bodu oci kada se postave pored obicnijih scenaristickih rešenja (ona žvrljanja po Hunetrovoj tabli, recimo).

Jurgensov deo je pak bezveze. A nije mi nešto nacrtan.

--
"Stay drowned! Stupid Lazarus pit!"
Go to Top of Page

Spectre
Junior Member

Croatia
368 Posts

Member since 10/11/2001

Posted - 23/06/2006 : 00:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Spectre a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

...(ona žvrljanja po Hunetrovoj tabli, recimo).

Pisci gledali Lost malo previše.

quote:
Jurgensov deo je pak bezveze. A nije mi nešto nacrtan.

Pa, ukusi se razlikuju, meni je njegov crtež jedan od najboljih, baš mi je nekako stripovski dok mi se neki crteži koje hvale poput Tim Saleovog ili Frank Quitelyjevog ni malo ne svidaju.

------
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 23/06/2006 : 00:56:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Ni meni se Sale ni Quietly ne dopadaju toliko (mada Quietly na ASS još i paše)- ali da crtaju sve u šesnajes', crtaju.

--
"Stay drowned! Stupid Lazarus pit!"
Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 24/06/2006 : 19:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message
meni je sale predobar, ali onaj njegov groteskni stil ne može funkcionirati uz svaku pricu

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 26/06/2006 : 12:56:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:

torrenti su fajlovi kojim je vrlo lako dijeliti fajlove parcijalno i nastavljati download kada se ponovo konektujes. ne moras ulaziti u sustinu stvari, dovoljno je ovo uraditi:
- otidji na www.download.com, nadji BitComet i instaliraj. nije najmanji program ali je po meni najbolji
- otidji na www.torrentspy.com ili neki drugi sajt preko kojeg mozes traziti torrent fajlove na netu i nadji sta ti treba (filmove, programe i ostale zajebancije koje hoces ilegalno).
- ukucaj "dcp", izbacice ti gomilu rezultata po danima kada su zavrsavali skeniranja stripova, sada je poprilichno lako koordinirati downloade jer trazis ove DCeve "52" brojeve po sedmicama i sve moguce i nemoguce Superman i Batman serije. samo pamti sta si od toga zadnje skinuo i trazi sljedeci broj.
- kada kliknes download torrent, oznachi "Open with: Bit Comet" i mozes izabrati koje stripove iz tog fajla zelis. ne preskakati: Ex Machina, Y the Last man, American Virgin, i jos neke kojih se sada ne mogu sjetiti :)
ali i ovo na mircu ne zvuchi loshe. kao ni dc+++...

emire, puno ti fala, nisan ima pojma da je to tako jednostavno...
ako se kad vidimo imaš bar 3 piva od mene
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000