forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 zagor u 2006.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 30/10/2005 : 18:34:26  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message
blago tebi dp!! ako mognes daj nam koji sken!

ZAGOR PRICA...
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 31/10/2005 : 16:04:12  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
laurenti rules!

one shot, one kill
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 31/10/2005 : 16:26:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message
quote:
Originally posted by pepopepic

Joj da je po meni Zagor bi izlazio svakih 15 dana

I don`t feel guilty your honor
ARMADA

A može i preskakanje slabijih epizoda

- Sempre drito -
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 31/10/2005 : 16:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message
quote:
Originally posted by alen

quote:
Originally posted by I like girlz

sve je to divno i krasno, ali šta kad ne znam talijanski.

Imas zato Babel Fish.
http://world.altavista.com/tr

puno hvala za ovo, super stvar. Nisam ni znao da postoji. Imaš možda još koji slican link, mada je i ovo super.

- Sempre drito -
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 31/10/2005 : 17:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Jeste li primjetili novi Zagor opremu?
Nije glatka naslovnica,nego hrapava.A i Ludens poboljšao ljepilo za ovo izdanje...Kupio sam danas Zagora na kiosku i odmah me iznenadila hrapava naslovnica.Pitanje je sad,ocemo li sada iz broja u broj osjetit pod prstima da je to Zagor ili je samo greškica u prolazu?

p.s.U vezi same epizode.Napokon odlican Zagor!!!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 31/10/2005 : 18:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Ja ga još nisan kupija jer je u Trogiru u trafikama inventura(grrr) a sutra praznik.Znaci,tek u sridu

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 31/10/2005 : 18:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Nije mi jasno zašto ne možeš kupit strip koji je došao danas na kiosk isti dan?
Ja sam bez problema,još je doticna gospoda vikala za mnom da je doša.
Iskreno,ocekiva sam ga tek u cetvrtak.Pa me ugodno iznenadio.Dva regularna Zagora ovi misec.Hehe...
A u cetvrtak sada ocekujem Dylana !
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 31/10/2005 : 19:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Reka san,zbog inventure.Doša ja ,vidija da su vrata zakljucana a iznutra vicu žene da nema ništa za danas.Mislija san ga kupit jer uvik na kioske izade dva-tri dana nakon MC-a kad ono glupa inventura na obe trafike koje su mi blizu a u drugim trafikama se prodaju samo novine,ništa stripovi,tako da stvarno iman peh.

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 31/10/2005 : 20:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Nije mi jasno zašto ne možeš kupit strip koji je došao danas na kiosk isti dan?
Ja sam bez problema,još je doticna gospoda vikala za mnom da je doša.
Iskreno,ocekiva sam ga tek u cetvrtak.Pa me ugodno iznenadio.Dva regularna Zagora ovi misec.Hehe...
A u cetvrtak sada ocekujem Dylana !

samo 23 dana ste cekali novog zagora!! blago vama

ZAGOR PRICA...
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 01/11/2005 : 16:01:56  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Tocno trideset,nedime.
A izašla su dva jer mjesec ima 31!
(ova brojka nije prikladna ljudima koji su kupili Zagora u striparnicama,gdje stripovi obicno dolaze dan,dva ranije,vec je radena po dolasku na trafike)
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 01/11/2005 : 20:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message
quote:

Tocno trideset,nedime.
A izašla su dva jer mjesec ima 31!
(ova brojka nije prikladna ljudima koji su kupili Zagora u striparnicama,gdje stripovi obicno dolaze dan,dva ranije,vec je radena po dolasku na trafike)

pratim ko kronologiji. i kad izracunas izadje 23 dana. al svejedno kad ce ih samo 12 izaci u godini!

ZAGOR PRICA...
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 01/11/2005 : 20:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:

Jeste li primjetili novi Zagor opremu?
Nije glatka naslovnica,nego hrapava.A i Ludens poboljšao ljepilo za ovo izdanje...Kupio sam danas Zagora na kiosku i odmah me iznenadila hrapava naslovnica.Pitanje je sad,ocemo li sada iz broja u broj osjetit pod prstima da je to Zagor ili je samo greškica u prolazu?

p.s.U vezi same epizode.Napokon odlican Zagor!!!

Tako je, nova oprema. Jel bolja ili ne vrijeme ce pokazati. Ali na stranu tehnikalije cini se da je epizoda OK. Spremio i cekam da izadu svi nastavci pa se bacam na citanje. Daklem, za 2 mjeseca.

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/11/2005 : 21:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
"Il ritorno di Kandrax" s nastavcima na ubc-u je ocijenjen s bijednih 55%, ali meni se cini da citava prica obecava, pogotovo zbog keltske mitolologije i paralelnih svjetova koji su redovno bili podloga za dobre price ("Princ elfova", "Na krilima noci"). Uvijek pogledam recenzije na ubc-u, ali ih uvazavam s rezervom, jer npr. maxiju "Dugo putovanje" recencent je odlijepio 44%, a to mi je osobno jedan od najboljih Zagora zadnjih godina, bez obzira na Chiarollu.

Mislim da se Boselli u "Povratku Kandraxa" kroz lik profesora Morgasta lagano zafrkava na racun Zagora: Zagor je, naime, "opcinjen samim sobom, megaloman, ludjak i ekshibicionist, kako pokazuje i njegov cudni kostim", a Chico je "djetinjast, zaostao i mentalno ogranicen". Ocekujmo prosvjede tvrdolinijasa-pravovjernika na topcu "Ultimate Zagor-Zagor fanovi".

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000