Author |
Topic  |
tantus
Senior Member

Slovenia
1663 Posts
Member since 10/09/2003 |
Posted - 19/10/2005 : 15:15:06
|
quote: Originally posted by Heyoka [brŠto se tice ružnih rijeci - mislim da je sasvim normalno upotrijebiti rijeci poput "preseravanje", "zajebancija" i sl. kad se radi o, recimo, bljuvotinama tipa "Svemirac" ili "Simfonija smrti" gdje na osnovu kvalitete uratka, a imajuci u vidu da nemamo uvid u autorovu dušu, možemo zakljuciti samo da se radi ili o preseravanju ili o zajebanciji.
 |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 20/10/2005 : 12:19:47
|
Zalijepio sam se na ovaj topic kao muha na govno
Nego, samo da službeno objavim da nisam mislio nikoga napadati ovim topicom, nego jednostavno saznati kak drugi shvacaju temu koju sam spomenuo. Zoskov komentar je krajnje radikalan i pošto nije procitao epizodu ne može/ili ne smije replicirati senki? Dal je Pen Karker smio malo pokritizirat senkinu uporabu samo radi gorespomenutih imenica?
Nicije mišljenje nije sveta krava niti konacno niti ultimativno istinito da ga se ne smije kritizirati, ili hvaliti ili osudivati. Kako ni moje, niti bilo kog drugog... A cak i najveci griješe i mogu pogriješiti u prosudbi. Oprostite na ovom jeftinom moraliziranju, došlo mi na trenutak...
Komentari na recenzije imaju jednu manu, a to je ta što se ne može dati replika. Vidio sam da ima na nekim recenzijama tako, kao na www.popcorn.hr za recenzije filmova. To bih ja volio.
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29744 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 20/10/2005 : 12:45:39
|
Tako je! Bravo Markose, upravo nam treba jos jedan forum! Znao sam da sajtu nesto fali... 
...He was just eighteen, proud and brave But a Yankee laid him in his grave... |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
Topic  |
|