Author |
Topic  |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 17/10/2005 : 11:58:05
|
Trebao bi jednu mini-uslugu. Ima li tko skenove naslovnica TPB-ova The Walking Dead-a? Trazio sam na Imagecomics ali su u banani zbog Katrine.
|
|
Profesor
Average Member

.jpg)
Serbia
653 Posts
Member since 24/06/2005 |
Posted - 17/10/2005 : 12:03:22
|
Ako ih neko i ima bilo bi dobro da ih postavi negde gde ih svi mozemo skinuti(ali ako je moguce ne na Rapid), jer nas ima jos zainteresovanih. |
 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Posted - 17/10/2005 : 12:31:17
|
Ma, ja sam jucer saznao da mi teta ide na izlet u USA, pa bio joj uvalio shopping listu (citaj The Walking dead 1-4). A kako je osoba koja se razumije u sve osim u stripove volio bi joj isprintati na jedan A4 te naslovnice da mi ne kupi kakvu nebulozu.
 |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 17/10/2005 : 13:12:54
|
quote: Originally posted by alen
Ma, ja sam jucer saznao da mi teta ide na izlet u USA, pa bio joj uvalio shopping listu (citaj The Walking dead 1-4). A kako je osoba koja se razumije u sve osim u stripove volio bi joj isprintati na jedan A4 te naslovnice da mi ne kupi kakvu nebulozu.

pa ocito ces kupovati trejdove. imas ih na netu na miljon adresa te 4 naslovnice... pogledaj na amazonu |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 17/10/2005 : 13:17:37
|
vol.1 - Days gone bye vol.2 - miles behind us vol.3 - safety behind bars vol.4 - the hearts desire
to su ti svi trejdovi od walking deada, s time da zadnji jos nije izasao... |
 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Posted - 17/10/2005 : 13:27:06
|
@wanderer
Kada ces ti narucivati stripove? Imali smo neki okvirni dogovor da bi onda preko tebe uzimao TWD. Mozda bi to bila sigurnija varijanta, nego da saljem zenu koja zna sve o trendy robi i parfemima u striparne.
 |
 |
|
Star Wars
Senior Member

Croatia
1076 Posts
Member since 11/07/2005 |
Posted - 17/10/2005 : 13:31:37
|

The Force is in my hands.... |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 17/10/2005 : 14:12:54
|
@wanderer Kada ces ti narucivati stripove? Imali smo neki okvirni dogovor da bi onda preko tebe uzimao TWD. Mozda bi to bila sigurnija varijanta, nego da saljem zenu koja zna sve o trendy robi i parfemima u striparne.

sada kada izadje walking dead vol.4 onda planiramo ja i verter naruciti nesto stripova preko neta(cca stotinjak $). iskreno da ti kazem, ne sjecam se da smo se dogovarali oko narucivanja walking deada, ali nije bitno. mozemo zajedno naruciti, no problem.
mislim da cemo u sljedecih mjesec dana sigurno to naruciti, a ako si iz zg-a, dobijes ih isti dan cim stignu :) |
 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Posted - 17/10/2005 : 14:20:56
|
quote: Originally posted by wanderer
sada kada izadje walking dead vol.4 onda planiramo ja i verter naruciti nesto stripova preko neta(cca stotinjak $). iskreno da ti kazem, ne sjecam se da smo se dogovarali oko narucivanja walking deada, ali nije bitno. mozemo zajedno naruciti, no problem.
mislim da cemo u sljedecih mjesec dana sigurno to naruciti, a ako si iz zg-a, dobijes ih isti dan cim stignu :)
Nedavno je bio neki topic i ti si mi sam predlozio da mogu preko tebe naruciti stripove. Moram prvo provjeriti tetinu psiho-fizicku sposobnost da vidim da li mi se isplati preko nje kupovati.
 |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 17/10/2005 : 14:28:36
|
quote: Originally posted by alen Nedavno je bio neki topic i ti si mi sam predlozio da mogu preko tebe naruciti stripove. Moram prvo provjeriti tetinu psiho-fizicku sposobnost da vidim da li mi se isplati preko nje kupovati.

stvarno se nisam mogao sjetiti da smo o tome pricali, pa sam isao traziti i nasao sam topic :)) i vjerojatno ce to ispasti nesto nize od cover price-a, buduci da cemo naruciti vise toga  |
 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Posted - 17/10/2005 : 14:31:51
|
quote: Originally posted by alen Nedavno je bio neki topic i ti si mi sam predlozio da mogu preko tebe naruciti stripove. Moram prvo provjeriti tetinu psiho-fizicku sposobnost da vidim da li mi se isplati preko nje kupovati.

stvarno se nisam mogao sjetiti da smo o tome pricali, pa sam isao traziti i nasao sam topic :)) i vjerojatno ce to ispasti nesto nize od cover price-a, buduci da cemo naruciti vise toga 
Sjajno, bit cemo u kontaktu.
 |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 17/10/2005 : 14:35:53
|

stvarno se nisam mogao sjetiti da smo o tome pricali, pa sam isao traziti i nasao sam topic :)) i vjerojatno ce to ispasti nesto nize od cover price-a, buduci da cemo naruciti vise toga 
Sjajno, bit cemo u kontaktu.

samo prati na netu kada ce izaci WD vol.4 :)) jos cu ja to najaviti na forumu kada izadje  |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 17/10/2005 : 23:17:44
|
"sada kada izadje walking dead vol.4 onda planiramo ja i verter naruciti nesto stripova preko neta(cca stotinjak $)."
potpisujem 
"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!" |
 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
|
|
Topic  |