forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Sta za vas znaci ovaj sajt?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/10/2005 : 03:10:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:
Originally posted by Corto_Maltese
ali retko koga sam upoznao sa svoje 24 godine, da je on bio iskren ljubitelj stripova, a da nije bio dobar covek.

samo da se zna i da ljudi koji su bili tu potvrde, da sam ove rijeci prvi rekao ja doduse ne na forumu, pa eto ti se hvali kako si prvi srocio na ekran racunara
odlican topik, sve cestitke po milioniti put.

Od 17.8.2005. do 31.7.2006. mjesto boravka Oxford, Mississipi///\\\http://round2create.blogspot.com/

Ne moze, vec sam ja jednom napisao!

Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 21/10/2005 : 19:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
quote:
Originally posted by Zole

quote:
Originally posted by Kowalsky

Mjesto koje je promijenilo moj život.

Zvucis ko lijeceni ovisnik. :-)

i to neuspješno lijeceni ovisnik!!!

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

Dreamlord
Senior Member

Haiti
1833 Posts

Member since 18/08/2005

Posted - 21/10/2005 : 20:05:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Dreamlord a Private Message
Po meni ovaj sajt najbolje opisuje izreka:

Za nekoga sve, Za svakog ponesto...

He didn't understand the price. Mortals never do.
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 21/10/2005 : 20:17:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
quote:
Originally posted by alanmaras

quote:
Originally posted by Zole

quote:
Originally posted by Kowalsky

Mjesto koje je promijenilo moj život.

Zvucis ko lijeceni ovisnik. :-)

i to neuspješno lijeceni ovisnik!!!

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."

To mi je u neku ruku crnjak,barem za sad,jer sam na sajtu pet puta dnevno minimalno po pola sat sto znaci 2,5km,nekad i vise.Nimalo racionalno.No,sta cu to mi je raditi dok si ne popravim kompish:)))

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6382 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 21/10/2005 : 20:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Teško mi je objektivno ocjenjivati ovaj sajt jer sam na njega emotivno vezan.Tu sam vec od samog pocetka,sve što znam o stripu saznao sam upravo ovdje a ono što je najbitnije je cinjenica da sam preko foruma upoznao prijatelje za cijeli život.Kad smo vec kod toga,forum više nije toliko atraktivan kao prije par godina ali mislim da to nije najbitnije.Teme su vec prožvakane,a ako baš želim popricati sa nekim od prijatelja,radije cu ga npr. nazvati..
.Na sajtu su mi najbolje recenzije i tekstovi,mada u poslednje vrijeme,t.j. nakon dodjela pocasnih titula(što 100% podržavam), primjecujem da su se suradnici malo ulenjili.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/10/2005 : 02:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ljudi obavili posao pa krecu na nove projekte, valjda... Možda je vrijeme i za neke nove dodatne suradnike

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 22/10/2005 : 10:14:38  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message
kad mi dodje da rasprodam sve stripove, da ih zapalim, da ih poklonim itd. ja fino dodjem na ovaj sajt! vidim da nisam sam. da ima jos ljudi koji sakupljaju, citaju itd.
i onda me ta zelja za prodajom, paljenjem ... prodje!!

ZAGOR PRICA...
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8251 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/10/2005 : 11:08:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
sve što je vec receno važi i za mene, vjecno cu biti zahvalan markosu i ekipi koja je pokrenula ovaj sajt, uz njega sam obnovio svoju ljubav iz djetinjstva, proširio vidike, štošta naucio o stripu, upoznao puno zanimljivih ljudi...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/10/2005 : 11:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

sve što je vec receno važi i za mene, vjecno cu biti zahvalan markosu i ekipi koja je pokrenula ovaj sajt, uz njega sam obnovio svoju ljubav iz djetinjstva, proširio vidike, štošta naucio o stripu, upoznao puno zanimljivih ljudi...

potpisujem...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!

Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 22/10/2005 : 12:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
Odlican sajt,svaka cast Marko

"Scholars tell us that the first spy in history was the snake in the Bible"
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 22/10/2005 : 18:53:43  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Ovaj topic treba biti Sticky a ne onaj Belgijancev

"Velikodušnost bez premca"
www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af
"Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija
Go to Top of Page

Star Wars
Senior Member

Croatia
1076 Posts

Member since 11/07/2005

Posted - 22/10/2005 : 21:33:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Star Wars's Homepage  Send Star Wars a Private Message
Meni je ovaj sajt super, da nema boljeg.
Na PC-u mi pod "history" pise samo stripovi.com.

The Force is in my hands....
Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 23/10/2005 : 08:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message
Ovaj site je razlog sto sam se ponovno zaljubio u stripove.
Zelim mu dug zivot...
Go to Top of Page

Star Wars
Senior Member

Croatia
1076 Posts

Member since 11/07/2005

Posted - 23/10/2005 : 14:19:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Star Wars's Homepage  Send Star Wars a Private Message
quote:
Originally posted by altair

Ovaj site je razlog sto sam se ponovno zaljubio u stripove.
Zelim mu dug zivot...

A ja besmrtnost.

The Force is in my hands....
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 23/10/2005 : 22:57:53  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message
Za mene ovaj sajt znaci:
Informacije o stripovima i junacima
Sta ima novoga u vezi stripova
Sta je sve izaslo ili sta bude trenutacno izaslo
Misljenje drugih Ljudi na ovom forumu o vezi junaka,crteza...
Ako nesto trebam mogu si nabaviti preko aukcija ili dati oglas
i ima jos jako,jako puno zanimljivi stvari na ovom sajtu
i i i...sve i svasta
Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3855 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 23/10/2005 : 23:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by ken2

potpisujem...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!

I ja.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 24/10/2005 : 02:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
quote:
Zahvaljujem Pentagonu sto izmisli Internet,i Markosu koji je skupio drva da napravi ovu logorsku vatru oko koje se svi mi okupljamo svako vece(ili jutro).

Amen

I went looking for soul, I bought some style
I wanted to meet God but you sold me religion...

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/10/2005 : 23:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Hm...a meni ovaj site znaci 327 besciljnih stranica istovjetnih topica o (ne)potrebi HC izdanja ovog ili onog stripa, 826 stranica raznoraznih peticija, 456 stranica kritickih osvrta na izdanja gdje tekst 0,327 mm prelazi crtu oblacica, 789 stranica pitanja Bernardu (na koja on redovito iz tjedna u tjedan odgovara a to što mi to ne vrednujemo naš je problem ), 236 stranica pljuvanja po prijevodima i numeraciji izdanja, 567 stranica analize kvalitete doticnog tiskarskog stroja itd, itd, itd...........

Cita li itko više stripove ili ih se samo slaže na police ili kriticki secira? Uživa li itko više u stripovima ili je kritka i pljuvanje progutalo ono davno zaboravljeno uzbudenje kad na kiosku sa 89 m udaljenosti vidiš izložen neki novi strip.

Zaista, cita li itko više stripove?????????????

Marko, gasi pilu!!!!!!!!!!!!!!!!!

A šta onda??!!!!!!

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr

Edited by - Renky on 24/10/2005 23:41:18
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 24/10/2005 : 23:56:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Uze mi Renky temu za narednu Q qolumnu.

--
"By Lenin's beard...!"
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 25/10/2005 : 00:06:56  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Hm...a meni ovaj site znaci 327 besciljnih stranica istovjetnih topica o (ne)potrebi HC izdanja ovog ili onog stripa, 826 stranica raznoraznih peticija, 456 stranica kritickih osvrta na izdanja gdje tekst 0,327 mm prelazi crtu oblacica, 789 stranica pitanja Bernardu (na koja on redovito iz tjedna u tjedan odgovara a to što mi to ne vrednujemo naš je problem ), 236 stranica pljuvanja po prijevodima i numeraciji izdanja, 567 stranica analize kvalitete doticnog tiskarskog stroja itd, itd, itd...........

Cita li itko više stripove ili ih se samo slaže na police ili kriticki secira? Uživa li itko više u stripovima ili je kritka i pljuvanje progutalo ono davno zaboravljeno uzbudenje kad na kiosku sa 89 m udaljenosti vidiš izložen neki novi strip.

Zaista, cita li itko više stripove?????????????

Marko, gasi pilu!!!!!!!!!!!!!!!!!

A šta onda??!!!!!!

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr

dobro receno!

a djole ti svejedno napiši kolumnu!

my brain is hanging upside down
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 25/10/2005 : 11:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Damn, to neko i cita. ;)

--
"By Lenin's beard...!"
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 25/10/2005 : 16:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
Zapravo, ne. Vikic je samo ljubazan decko koji je pristojan prema starijim osobama.

Ovaj site je razlog zbog kojeg sam fulao godinu na faxu.

Zbog ovog sitea imam još vecu dioptriju nego 2001.

Zbog ovog sitea sam potrošio puno para na stripove, internet i SMS-poruke.

Samo sam sa foruma ovog sitea bio izbacen.

'Nuff said.

"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 26/10/2005 : 12:19:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
Eh to nisam znao:))

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4690 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 26/10/2005 : 18:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Evo nekoliko dana nisam bio na sajtu i vec je pocela da me hvata nervoza. Sad cu da se smirim malo, prozujacu na forumu, procitati recenzije i dat komentar... Gde ces bolje poslepodne :)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 26/10/2005 : 20:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
e jebaga ti Heyoka, a ja mislio da si izgubio godinu jer te profesori mrze ...

Od 17.8.2005. do 31.7.2006. mjesto boravka Oxford, Mississipi///\\\http://round2create.blogspot.com/
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000