Author |
Topic  |
|
dragonheart
New Member

Croatia
105 Posts
Member since 21/07/2005 |
Posted - 20/10/2005 : 14:02:04
|
Zanima me da li ste gledali crtani o Batmanu buducnosti,meni je odlican i oduševio me u svakom pogledu ,novi Batman,videnje ostarjelog Bruce Waynea,Barbare Gordon,novih zanimljivih neprijatelja,i zanima me znali tko postoje li stripovio o doticnom koji su malo bolje uradeni,nego sam crtani.Takoder zanima me da li je neko gledao fan film o batmanu Batman:Dead End u trajanju od 8 minuta kojeg ja imam,prica je malo ridikulozna,ali efekti i gluma stalna kiša tako film izgleda po atmosferi kao vrana sa b.leejem!!! No saznao sam da postoji još i fan film o Batman Beyondu koji se zove Batman Beyond:Year One ,dakle ako neko ima ili film ili strip ili bilo šta o Batman Beyondu nek se javi na dragonheart@net.hr Batman Lives Forever
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 20/10/2005 : 23:37:33
|
a cojka, pa ja sam to procitao kad je marko stavio na site, ima vec po godine? haj napisi jos koji tekst pa necu zaboraviti :) a tekst mi se svidja, nemoj misliti da sam to rekao tek onako, razmisljam da skinem sada kada imam svemirsku konekciju ali nekako mi se sve ne da jer si ti sve tako fino objasnio :D
Od 17.8.2005. do 31.7.2006. mjesto boravka Oxford, Mississipi///\\\http://round2create.blogspot.com/ |
 |
|
Jackson Trbosjekson
New Member

Slovenia
294 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 21/10/2005 : 00:21:37
|
Obavezno pogledaj Grayson "trailer", mnogo bolje uraden od Dead Enda. Batman je ubijen a Robin se poslje mnogo godina vraca iz penzije da istražuje Batmanovu smrt. Pojavljuju se Superman, Catwoman, Joker, Riddler, Green Lantern, Wonder Woman, Komesar Gordon itd. Prica je vrlo slicna Dark Knight Returns, samo da je ovaj put Robin u glavnoj ulozi. Link: http://theforce.net/fanfilms/nonsw/grayson/
Koljem po kucama. |
Edited by - Jackson Trbosjekson on 21/10/2005 00:23:01 |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1523 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 21/10/2005 : 11:06:17
|
quote: Originally posted by dragonheart
Zanima me da li ste gledali crtani o Batmanu buducnosti,meni je odlican i oduševio me u svakom pogledu ,novi Batman,videnje ostarjelog Bruce Waynea,Barbare Gordon,novih zanimljivih neprijatelja,i zanima me znali tko postoje li stripovio o doticnom koji su malo bolje uradeni,nego sam crtani.Takoder zanima me da li je neko gledao fan film o batmanu Batman:Dead End u trajanju od 8 minuta kojeg ja imam,prica je malo ridikulozna,ali efekti i gluma stalna kiša tako film izgleda po atmosferi kao vrana sa b.leejem!!! No saznao sam da postoji još i fan film o Batman Beyondu koji se zove Batman Beyond:Year One ,dakle ako neko ima ili film ili strip ili bilo šta o Batman Beyondu nek se javi na dragonheart@net.hr Batman Lives Forever
Za strip neznam vjerovatno, film sigurno nema. Crtic nije los iako je orginalni Batman puno bolji
---------------------
I'll make you fameous |
 |
|
Star Wars
Senior Member

Croatia
1076 Posts
Member since 11/07/2005 |
Posted - 21/10/2005 : 13:16:39
|
quote: Originally posted by dragonheart
Gledao sam ga.
The Force is in my hands.... |
 |
|
SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 21/10/2005 : 13:28:59
|
Gledao sam crtic,no jos uvjek mi je drazi onaj stari...
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.
|
 |
|
|
Topic  |
|
|
|