Author |
Topic  |
Dreamlord
Senior Member

Haiti
1833 Posts
Member since 18/08/2005 |
Posted - 21/10/2005 : 18:39:01
|
Koristim ovu priliku da apelujem po ko zna koji put na Beli Put da uradi nesto u vezi sa distribucijom, sva izdanja nam kasne u Nisu po maltene mesec dana, a da ne pominjem da ih ima samo u IPS-u i da kostaju 20-30% vise od Beograda...
Pa majku mu Nis je sat ipo vremena daleko i to autopur lep. Ne treba da ih teraju u Zimbabwe ali jer to previse da se trazi da nekom padne napamet da redovno posalje izdanja... tztztztz...
He didn't understand the price. Mortals never do. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13541 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 21/10/2005 : 18:56:27
|
Koliko je 100 metaka u Nisu? Ja u Beogradu vidjam cene od 600 do 800
Jer nem, jeziv i bled on je bio Kao onaj sto je pricu govorio I avet psa u coveku otkrio. |
 |
|
Dreamlord
Senior Member

Haiti
1833 Posts
Posted - 21/10/2005 : 19:21:50
|
820 ili 840. Ne secam se koliko kosta tacno. Meni ga je MAGIC kupio u Beogradu za 600 . Bojkotujem IPS vec pola godine, osim kad moram nesto da kupim. Takav lopovluk je nevidjen...
He didn't understand the price. Mortals never do. |
 |
|
SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 21/10/2005 : 20:15:15
|
quote: Originally posted by Dreamlord
Koristim ovu priliku da apelujem po ko zna koji put na Beli Put da uradi nesto u vezi sa distribucijom, sva izdanja nam kasne u Nisu po maltene mesec dana, a da ne pominjem da ih ima samo u IPS-u i da kostaju 20-30% vise od Beograda...
Pa majku mu Nis je sat ipo vremena daleko i to autopur lep. Ne treba da ih teraju u Zimbabwe ali jer to previse da se trazi da nekom padne napamet da redovno posalje izdanja... tztztztz...
He didn't understand the price. Mortals never do.
I da barem jednom u bilo kojem stripu izbace ono bre  
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.
|
 |
|
Dreamlord
Senior Member

Haiti
1833 Posts
|
Markos
Webmaster

Croatia
29732 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 22/10/2005 : 10:02:52
|
quote: Originally posted by Damjan
Eh, da, zaboravio sam: "Džudas" jednom mjesecno, po cetiri epizode u jednom svesku! "Bronko i Bella" kao poseban dodatak pretplatnicima na "Džudasa"!!!
www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje
Bronko i Bella cak i nije los prijedlog!:-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 22/10/2005 : 10:10:38
|
VRATITE NAM KALIMERA ! ! !     
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
 |
|
oce
New Member

Fyro Macedonia
153 Posts
Member since 09/03/2004 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 22/10/2005 : 15:00:04
|
quote: Originally posted by oce
Zelio bih Borce Sumraka,Generaciju Tesla I Romera!!!Naravno u HC:)
grucho!pishtolot!
Bice nesto slicno posle nove godine od istog nam izdavaca i scenariste i u boji, a za naslovnice je zaduzen Alexa Gajic... Naziv "Factor 4".
________________________________________________ ...kroz taj metez cujem zov, iz ponora ili sa visine, svejedno, gore i dole su kategorije koje svemir ne poznaje. Probudi se i ustani iz svog sna. Ustani i odbaci svoju odecu od gline. Doslo je vreme da odes iz ovog sveta. Elektra, odbegla Plejada, izbeglica zodijaka, kosmicka lutalica, vratila se i razvejala svoje uvojke. Doslo je vreme bez vremena. Doslo je vreme prica... |
Edited by - Duh_koji_hoda on 22/10/2005 15:01:10 |
 |
|
oce
New Member

Fyro Macedonia
153 Posts
Posted - 22/10/2005 : 15:40:28
|
Stvarno?Super!Iako su bili kopija(bleda) Imageovif superherojskih stripova volio sam i kupovao te stvari.A ovo Faktor 4 mi zvuci kao faktor X,Team 7 i slicno..
grucho!pishtolot! |
 |
|
nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
Posted - 22/10/2005 : 18:03:25
|
quote: Originally posted by Gaston
Treba ozbiljno razmisliti o Roki Džou!
Jel' to onaj u kariranoj košulji što ima nekog klinca? Btw, treba ozbiljno razmisliti i o "Crnom Roku".
www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 22/10/2005 : 18:08:52
|
quote: Originally posted by oce
Stvarno?Super!Iako su bili kopija(bleda) Imageovif superherojskih stripova volio sam i kupovao te stvari.A ovo Faktor 4 mi zvuci kao faktor X,Team 7 i slicno..
grucho!pishtolot!
Pa meni to zvuci kao neki mutant Fantastic 4 & Factora X. A borci i generacija su bili kopija svega i svacega...

________________________________________________ ...kroz taj metez cujem zov, iz ponora ili sa visine, svejedno, gore i dole su kategorije koje svemir ne poznaje. Probudi se i ustani iz svog sna. Ustani i odbaci svoju odecu od gline. Doslo je vreme da odes iz ovog sveta. Elektra, odbegla Plejada, izbeglica zodijaka, kosmicka lutalica, vratila se i razvejala svoje uvojke. Doslo je vreme bez vremena. Doslo je vreme prica... |
 |
|
oce
New Member

Fyro Macedonia
153 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 22/10/2005 : 21:52:20
|
Hmmm... jel su oni unajmili Gajica za ovo? Jel' to imamo zacetak work for hire scene u Srbiji, pa makar i preko Luxora?
-- "By Lenin's beard...!" |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6382 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 22/10/2005 : 21:57:07
|
quote: Originally posted by Gaston
Treba ozbiljno razmisliti o Roki Džou!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Tako je.Uz njega i Kelly Brando(jel se tako zvaše onak kauboj što lici na Tarzana/Kobru itd. ?)
Bond.James Bond. |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 23/10/2005 : 00:11:12
|
quote: Originally posted by Djole
Hmmm... jel su oni unajmili Gajica za ovo? Jel' to imamo zacetak work for hire scene u Srbiji, pa makar i preko Luxora?
-- "By Lenin's beard...!"
Ne Gajic je nacrtao samo ove dve naslovnice, bar mi je Vlada Vesovic tako rekao, za sada je nacrtana jedna epizoda i yaboravio sa ime crtaca, a inace menjace se ljudi na crtezu... Pocetkom 2006 bi trebalo da se pojavi na trafikama i bice u boji...
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 23/10/2005 : 00:19:28
|
Nisi razumeo pitanje. Znam ja da Aleksa crta samo naslovnice, nego me zanima da li je on to nacrtao kao uslugu Luxoru jer se znaju, ili je Luxor pozvao njega i rekao mu da nacrta te dve naslovnice za te i te pare.
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 23/10/2005 : 00:30:21
|
Ne koliko sam ja skontao Alexa je odradio samo ove dve naslovnice, a ovo da li su mu platili ne znam. Ali pretpostavljam da jesu, kao sto pretpostavljam, na osnovu ove plavusice, koja je njagov zastitni znak, da im je on odradio look glavnih likova za serijal...
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 23/10/2005 : 00:42:04
|
Ako je work-for-hire, to je na korak od formiranja tržišta u nas. A to su lepe, lepe stvari, možda konacno i dobijemo neki mejnstrim, pa makar nam i od hebenog Luxora dolazio.
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 23/10/2005 : 12:55:16
|
E ovako... Što se mene tice, naši izdavaci rade odlican posao i ja stvarno nemam nekih težih zamjerki njihovom radu. Možda malo što se tice prijevoda, al to nije ništa na cemu se ne može poraditi... Jedino smatram da je loše kada izdavaci mijenjaju originalan format stripova, ili kad objave crno-bijelu verziju kad je original u boji. Zato mislim da je Best-Seller edicija bila totalno neprimjerena za onakve naslove, to je skroz srozalo kvalitetu stripa. Mnogi napadaju HC, al po meni je HC najbolje izdanje za stripove (pa makar se radilo i o Bonellijevim naslovima). Nemam ništa protiv duplih izdanja, sve dok su vjerna originalu (opet: format, boja, c/b...), i mislim da je Bookglobe napravio odlican posao sa Dampyrom, i podržavam Libellus ukoliko budu to isto htjeli napraviti sa Magico Ventom i Julijom.
I am known as Valentinez Alkalinella Xifax Sicidabohertz Gombigobilla Blue Stradivari Talentrent Pierre Andri Charton-Haymoss Ivanovici Baldeus George Doitzel Kaiser III. |
 |
|
Topic  |
|