forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Teorija zavere...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 21/10/2005 : 20:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
... hm, nesto se dogadja na strip trzistu u ovih poslednjih 6 meseci definitivno, smrdi mi tu nesto, mislim imamo prvo more comics koji izbacuje zekanove hvalevrijedne pustolovine u kojima postoji jasna asocijacija na spirua, zatim bernard uskoro izbacuje dva albuma malog spirua, a sada markos i ekipa izbacuju ovog regularnog, hm, nisu mi to cista polsa... nesto se muti...

...kroz taj metez cujem zov, iz ponora ili sa visine, svejedno, gore i dole su kategorije koje svemir ne poznaje. Probudi se i ustani iz svog sna. Ustani i odbaci svoju odecu od gline. Doslo je vreme da odes iz ovog sveta. Elektra, odbegla Plejada, izbeglica zodijaka, kosmicka lutalica, vratila se i razvejala svoje uvojke. Doslo je vreme bez vremena. Doslo je vreme prica...

Dreamlord
Senior Member

Haiti
1833 Posts

Member since 18/08/2005

Posted - 21/10/2005 : 20:27:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dreamlord a Private Message
Ima tu necega. Sad kad si ubacio zrno sumnje pocece spekulacije

He didn't understand the price. Mortals never do.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 21/10/2005 : 21:10:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Sve je to Nostradamus predvideo...

--
"By Lenin's beard...!"
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/10/2005 : 22:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Neka im zavjere... Uopce me nije briga tko što izdaje i dal su organizirani poput mafije ili yakuze. Takode mi ne smeta jel su tetovirani ili ne. Tako dugo dok me pištoljima ne pritišcu da kupujem njihove stripove, tako dugo me nece biti briga.

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 21/10/2005 : 23:11:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
ma meni se cini da se sprema teren za Deda Spirua, koga ce raditi Macan & Sudzuka...

...kroz taj metez cujem zov, iz ponora ili sa visine, svejedno, gore i dole su kategorije koje svemir ne poznaje. Probudi se i ustani iz svog sna. Ustani i odbaci svoju odecu od gline. Doslo je vreme da odes iz ovog sveta. Elektra, odbegla Plejada, izbeglica zodijaka, kosmicka lutalica, vratila se i razvejala svoje uvojke. Doslo je vreme bez vremena. Doslo je vreme prica...
Go to Top of Page

scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts

Member since 20/04/2005

Posted - 21/10/2005 : 23:17:40  Show Profile Show Extended Profile  Send scaramanga a Private Message
Sve ih razotkri...
"Nije sto si mi brat al si stvarno genije"-Z.Lepetic-brat Djura
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 21/10/2005 : 23:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
ma razmisljam o nekoj uceni, placanje naravno u stripovima...

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000