Author |
Topic  |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 21/10/2005 : 20:25:09
|
... hm, nesto se dogadja na strip trzistu u ovih poslednjih 6 meseci definitivno, smrdi mi tu nesto, mislim imamo prvo more comics koji izbacuje zekanove hvalevrijedne pustolovine u kojima postoji jasna asocijacija na spirua, zatim bernard uskoro izbacuje dva albuma malog spirua, a sada markos i ekipa izbacuju ovog regularnog, hm, nisu mi to cista polsa... nesto se muti...
________________________________________________ ...kroz taj metez cujem zov, iz ponora ili sa visine, svejedno, gore i dole su kategorije koje svemir ne poznaje. Probudi se i ustani iz svog sna. Ustani i odbaci svoju odecu od gline. Doslo je vreme da odes iz ovog sveta. Elektra, odbegla Plejada, izbeglica zodijaka, kosmicka lutalica, vratila se i razvejala svoje uvojke. Doslo je vreme bez vremena. Doslo je vreme prica...
|
|
Dreamlord
Senior Member

Haiti
1833 Posts
Member since 18/08/2005 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 21/10/2005 : 22:35:46
|
Neka im zavjere... Uopce me nije briga tko što izdaje i dal su organizirani poput mafije ili yakuze. Takode mi ne smeta jel su tetovirani ili ne. Tako dugo dok me pištoljima ne pritišcu da kupujem njihove stripove, tako dugo me nece biti briga.
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 21/10/2005 : 23:11:53
|
ma meni se cini da se sprema teren za Deda Spirua, koga ce raditi Macan & Sudzuka...
________________________________________________ ...kroz taj metez cujem zov, iz ponora ili sa visine, svejedno, gore i dole su kategorije koje svemir ne poznaje. Probudi se i ustani iz svog sna. Ustani i odbaci svoju odecu od gline. Doslo je vreme da odes iz ovog sveta. Elektra, odbegla Plejada, izbeglica zodijaka, kosmicka lutalica, vratila se i razvejala svoje uvojke. Doslo je vreme bez vremena. Doslo je vreme prica... |
 |
|
scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts
Member since 20/04/2005 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 21/10/2005 : 23:30:15
|
ma razmisljam o nekoj uceni, placanje naravno u stripovima...
________________________________________________ ...kroz taj metez cujem zov, iz ponora ili sa visine, svejedno, gore i dole su kategorije koje svemir ne poznaje. Probudi se i ustani iz svog sna. Ustani i odbaci svoju odecu od gline. Doslo je vreme da odes iz ovog sveta. Elektra, odbegla Plejada, izbeglica zodijaka, kosmicka lutalica, vratila se i razvejala svoje uvojke. Doslo je vreme bez vremena. Doslo je vreme prica... |
 |
|
|
Topic  |
|