Author |
Topic  |
Dreamlord
Senior Member

Haiti
1833 Posts
Member since 18/08/2005 |
Posted - 24/10/2005 : 10:38:25
|
OK. Markose. Znas kako se ponasam na forumima tako da nema razloga da objasnjavam zasto sam prsu kod ovih komentara...
Ne kapiram da neko moze samo kavgu da trazi...
He didn't understand the price. Mortals never do. |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 24/10/2005 : 11:14:57
|
quote: Originally posted by Djole
Ne, ne volim ni Buseika ni Norda. A nisam ni neki poseban fan Konana. Mislim, kad je dobar, OK mi je, ali kad nije... -- "By Lenin's beard...!"
istina, opet prezvakavanje starih tema u novom ruhu moze malo biti zamorno, ali meni se jako svidio prvi trejd, vrlo dinamicno stivo, puno akcije, a i prica mi je bila sasvim OK. mozda uvodne epizode i nisu bas bile bajne, ali kada se radnja pocela odvijati, postalo je jako jako dobro. ali opet s druge strane, ja sam veliki fan konana, pa i to mozda malo utjece na moj sud :)) |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 24/10/2005 : 15:46:20
|
quote: Originally posted by Pen Karker
zanima me izdanje (drugi poster, drugi red odozgo, prvo s lijeva) sa nazivom "moj tata" jel ko citao? koliko stranica, uvez, format, scenarij i crtez? hvala
Hm, kako vidi da si bas zainteresovan za ovo izdanje, evo ovde imas sve potrebne informacije, nadam se da ce ti one pomoci da se odlucis...
[URL=http://img371.imageshack.us/my.php?image=oooooooooooooooo3bs.jpg] [/URL] ________________________________________________ ...kroz taj metez cujem zov, iz ponora ili sa visine, svejedno, gore i dole su kategorije koje svemir ne poznaje. Probudi se i ustani iz svog sna. Ustani i odbaci svoju odecu od gline. Doslo je vreme da odes iz ovog sveta. Elektra, odbegla Plejada, izbeglica zodijaka, kosmicka lutalica, vratila se i razvejala svoje uvojke. Doslo je vreme bez vremena. Doslo je vreme prica... |
Edited by - Duh_koji_hoda on 24/10/2005 15:49:31 |
 |
|
Pen Karker
New Member

Germany
150 Posts
Member since 30/09/2005 |
Posted - 24/10/2005 : 18:04:19
|
@ duh: zahvaljot, izgleda da ce eto bar jedno izdanje "belog puta" udariti po mome novcaniku. vidim ocjena 5 stars, 5 od koliko? i posto je?
@ poglavica: objasni nekim meni razumljivim terminima sta je provokacija oko mog interesa za ovo izdanje? |
 |
|
Pen Karker
New Member

Germany
150 Posts
Member since 30/09/2005 |
Posted - 24/10/2005 : 18:04:55
|
quote: Originally posted by Dreamlord
OK. Markose. Znas kako se ponasam na forumima tako da nema razloga da objasnjavam zasto sam prsu kod ovih komentara...
He didn't understand the price. Mortals never do.
kretenu |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29732 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 24/10/2005 : 18:11:13
|
@ duh: zahvaljot, izgleda da ce eto bar jedno izdanje "belog puta" udariti po mome novcaniku. vidim ocjena 5 stars, 5 od koliko? i posto je?
@ poglavica: objasni nekim meni razumljivim terminima sta je provokacija oko mog interesa za ovo izdanje?
Nema potrebe za objasnjavanjem, sve je jasno.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29732 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 24/10/2005 : 18:11:51
|
kretenu
Jedan dan hladjenja.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Dreamlord
Senior Member

Haiti
1833 Posts
Member since 18/08/2005 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 24/10/2005 : 18:30:23
|
quote: Originally posted by Markos
kretenu
Jedan dan hladjenja.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
 Izgleda da si bezveze promijenio nick jer nije to ono sto je neke ljude smetalo vec tvoje ponasanje 
Mrzim mrznju! |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 24/10/2005 : 21:08:12
|
quote: Originally posted by mamlaz
quote: Originally posted by Markos
kretenu
Jedan dan hladjenja.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
 Izgleda da si bezveze promijenio nick jer nije to ono sto je neke ljude smetalo vec tvoje ponasanje 
Mrzim mrznju!
E, a ko je u pitanju? Nagadjam, ali necu da se izlajavam bez veze...
________________________________________________ ...kroz taj metez cujem zov, iz ponora ili sa visine, svejedno, gore i dole su kategorije koje svemir ne poznaje. Probudi se i ustani iz svog sna. Ustani i odbaci svoju odecu od gline. Doslo je vreme da odes iz ovog sveta. Elektra, odbegla Plejada, izbeglica zodijaka, kosmicka lutalica, vratila se i razvejala svoje uvojke. Doslo je vreme bez vremena. Doslo je vreme prica... |
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts
Member since 22/04/2004 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 24/10/2005 : 21:23:48
|
heh, znao sam, pozdrav Zosku...
________________________________________________ ...kroz taj metez cujem zov, iz ponora ili sa visine, svejedno, gore i dole su kategorije koje svemir ne poznaje. Probudi se i ustani iz svog sna. Ustani i odbaci svoju odecu od gline. Doslo je vreme da odes iz ovog sveta. Elektra, odbegla Plejada, izbeglica zodijaka, kosmicka lutalica, vratila se i razvejala svoje uvojke. Doslo je vreme bez vremena. Doslo je vreme prica... |
 |
|
Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
|
Topic  |
|