forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 NeOm #6 - Kaveri
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 25/10/2005 : 18:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
[URL=http://img388.imageshack.us/my.php?image=covernepobedivi067mt.jpg][/URL]

[URL=http://img388.imageshack.us/my.php?image=coveromrtvima060bj.jpg][/URL]

+ podsetnik:

NeOm #6 trenutno mogutje nabaviti u striparnici Libelus a od sutra i na sajmu knjiga u BeOgradu te ostalim striparnicama(Alan Ford, MoreComis, Darkwood).
cena josh uvek(ne zadugo) 15kunulingusa/150 dinara.

ako ima neko od slovenaca da je zainteresovan za nabavku videtju da se josh jednom okoristim uslugama druga Aca(tjaoooOO acOooOO!:) pa tje vetj da apdejtujemo za koji dan/sedmicu celokupan spisak distributera.
Kao shto vetj najavih na raznoraznim topicima postoji mogutjnost da se #7 pojavi za CrSh(istina o tome sam samo sa prevodiocima razgovarao i verujem da tje zlaja(tehnichka obrada guru) kad ovo prochita/sazna da popizdi:))) i tako se iskupimo za nenadani vremenski lag izmedju prethodna dva broja ali u mnogome zavisim(o) od prodaje ovoga i prethodnih brojeva.
stoga ako kupite dva primerka ili navuchete komshiju do sebe na NeOm - isplatitje se i brze negoli se nadate

HVALA svima koju su nas do sada podrzavali.

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6380 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 25/10/2005 : 19:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Ja se javljam za pomoc kod distribucije u Sloveniji.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 25/10/2005 : 19:17:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Ja se javljam kao pojedinac zeljno ocekivan novog nastavka ovog izvrsnog strip izdanja!

Jos jednom, bravo kume Dekara:)

"JA SAM DECAK IZ VODE, IMAM TRAG POD LEVOM MISKOM. NA TVOJE USNE BOJE MESA SPUSTICU KAP SVOJE VODE, PUSTICU GLAS IZ GRLA..."
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 25/10/2005 : 19:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Svi koji propustaju ovo zbog izgovara tipa : "ne citam americka sranja" ,nek se ubiju jer ne znaju sta propustaju !

"And now for something completely different... "

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 25/10/2005 : 19:30:55  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
Aco - junachina si kao i obichno:)
videtju da neshto iskemijamo:))) preko chika vedrana ili kowalskog ovih dana.

Chika DD - moj ego uziva u tvojim postovima - kip dem kaming:)))

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 25/10/2005 : 19:32:48  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
i naravno chika sajnfeld koji polako pretenduje da mi preuzme tron najvetjeg NeOm fanatika na ovim prostorima:)))

Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 25/10/2005 : 20:33:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
NeOm #6!!

U nirvani sam!!!

Life sucks, but Death swallows!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 25/10/2005 : 20:38:38  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Nisan još ima priliku citat ove stripove a svakako ocu i to vrlo skoro.

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 25/10/2005 : 21:27:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
quote:
Originally posted by vice

Što prije to bolje!

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8236 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 25/10/2005 : 22:13:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:

blago tebi, ti sad možeš citat 6 komada zaredom
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 25/10/2005 : 22:28:35  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

quote:

blago tebi, ti sad možeš citat 6 komada zaredom

Hehehe iste rijeci je dekara rekao meni kad sam procitao prvih 10 invincible zaredom, da mi je da sam na tvom mjestu ! Stvarno se to treba procitati zaredom, uzivancija zagarantovana !

"And now for something completely different... "

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 25/10/2005 : 22:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
super za noem #6!!! bravo soitju samo tako!
ako ti bude trebala distribucija na sarajevskom podrucju kod mene je stafetna palica koju mi je emir predao pa bujrum
sto se tice TWD on mi je stvarno odlican i neizostavno stivo,a invincible jos nisam citao

"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!"
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 26/10/2005 : 01:30:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
Dekara baci pogled na mail :)

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4690 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 26/10/2005 : 18:45:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Dobro je, ipak se okrece! Vec je pocela da me hvata blaga panika.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 29/10/2005 : 22:46:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Blek Stena's Homepage  Send Blek Stena a Private Message

http://ekstragedza.tk http://larmadzije.tk
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8236 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 30/10/2005 : 00:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
nakon ove duge stanke, zanima me buduca dinamika izlaženja, ajde izdajte po par komada odjednom, vidimo da izdavaci tako smanjuju cijenu tiska, a i ja jedva cekam nastavke
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 30/10/2005 : 01:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
ja sam mu predlozio to za specijalce ali kaze da se njemu (kao izuzetno malom izdavacu :)) to ne isplati

Od 17.8.2005. do 31.7.2006. mjesto boravka Oxford, Mississipi///\\\http://round2create.blogspot.com/
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 30/10/2005 : 01:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
poenta u smanjivanju cene kod shtampanja vishe brojeva odjednom vredi samo ako su u igri HC izdanja zbog specifichnosti procesa povezivanja. cena shtampe SCa je identichna shtampao jedan ili tri izdanja odjednom...a i kolichina prodatih primeraka svakog broja pojedinachno mi ne dozvoljava ulaganje unapred tako da ide kad stigne(chitaj kad se skupi $$$).
najrealnije zvuchi svaka tri meseca ali tju se zdushno truditi da ipak bude svaki drugi...kao shto vetj nagovestih velika je verovatnotja da #7 ide za CrSh...ne bi li se tako iskupio za nepravednu i nichim izazvanu pauzu izmedju dva prethodna broja:)_)))

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 30/10/2005 : 01:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Khm, khm, amo se cut oko onoga, jelte, šta smo pricali na pocetku lita jerbo ce sad valjda bit vrimena. A?

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/10/2005 : 02:40:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
iako ne volim amerikenjce,drug kowa mi donio(deki,kupio sam,naravno) peju i šeju,pa nek se nadu,prva tri sam uspio prolistati,a i to je kod mene uspjeh kad su ameri u pitanju kada ih budem procitao,tu svecanost cu s vama podijeliti

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!

Go to Top of Page

forsaken demon
Junior Member

Pitcairn Island
468 Posts

Member since 13/08/2004

Posted - 30/10/2005 : 09:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit forsaken demon's Homepage  Send forsaken demon a Private Message
Nabavio odavno, thx to Dekara, super je broj. Ako iko ima nešto da kaže protiv ovih naslova, pricace samnom >:), ljudi kupujte NeOMa!!
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 30/10/2005 : 10:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
ja prelistah samo u more comicsu, ali izgleda u redu... jel ko more rec nešto više o onim Nepobjedivima?
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 30/10/2005 : 10:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
ja BIH ali teshko da tju biti objektivan tako da je bolje da pitash...sajnfelda recimo:)))

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 30/10/2005 : 10:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Khm, khm, amo se cut oko onoga, jelte, šta smo pricali na pocetku lita jerbo ce sad valjda bit vrimena. A?

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr

ponuda stoji josh uvek i prazni listovi u zadnja dva broja podsetjaju na
dogovor:)))

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 30/10/2005 : 10:57:11  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

iako ne volim amerikenjce,drug kowa mi donio(deki,kupio sam,naravno) peju i šeju,pa nek se nadu,prva tri sam uspio prolistati,a i to je kod mene uspjeh kad su ameri u pitanju kada ih budem procitao,tu svecanost cu s vama podijeliti

kul.
drago mi je da si ipak uspeo da slomish tu barijeru.
i meni je trebalo nekog vremena za taj korak i vidi me sad
zakljuchno sa brojem #6 zavrshen je prvi storyarc OMa(neobedivi je to zakljuchio sa #4) tako da slobodno mozesh odvojiti jedan sat za ischitavanje. verujem da netjesh biti razocharan.
niko do sada bar nije bio

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 30/10/2005 : 13:17:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
malo procackah po mriži i zakljucih da cu sutra ujutru ravno u mor komiks peškat svi 6 brojeva...
vidin da svi fale po internetu, + ovde, + i inace mi image nije loš...
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000