forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 SLO SITE:www.striparna.com LICITACIJE aka Aukcije
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

TomDar
Junior Member

Slovenia
488 Posts

Member since 05/11/2003

Posted - 27/10/2005 : 10:53:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit TomDar's Homepage  Send TomDar an ICQ Message  Send TomDar a Private Message
Evo i jedne novosti na slovenskoj strip stranici:

Obavestujemo vas, da je startana nova funkcionalnost LICITACIJE (aka avkcije) na www.striparna.com
Pomocu avkcija, mozete prodavati ili kupovati stripove.
Pored prodaje i kupovine stripova, možete pogledati spiskove stripova i trazenje po seriji i/ili junaku.
Najveca prednost avkcija jeste, da postoji mogucnost, da se unesu stripovi koji vama fale i dobijete obavijest putem emaila, ako neko od
ostalih prodavaca stavi takav strip u prodaju. Znaci tako se smanjuje sansa da bi koji strip propustili, ako vam strip odgovara, onda mozete za njega da bidujete.

Jos jedna prednost avkcija je vrlo brzo dodavanje novih stripova u prodaju, jer stripovi, za koje postoji popis samo izaberete broj i seriju i dobijete sve podatke o stripu,
na vama je samo da dodate komentar, cenu, ocuvanost i sliku...

I najvaznije celokupna funkconalnost je besplatna, nikakvih ogranicenja na kolicinu stripova po prodavacu, nikakvih stroskova i provizije !
Sve u vidu popularizacije stripova i mogucnost sto bolje razmene stripova medju kolekcionarima...

S vremena na vreme, ce se polako sabrati puno osoba, koje zanimaju stripovi, pa ce biti kasnije jos lakse kupiti ili prodati strip.
Zato vas molimo, da posaljete ovu poruku svima, za koje mislite, da bi jih ova funkconalnost mogla zanimati.

Trentuno su licitacije tek pocele sa djelovanjem (znaci presli smo fazu testiranja i posli smo uzivo), zato postoji mogucnost, da nece
biti mozda mnogo stripova na avkcijama, ali uz pomoc vas bit ce sve vise stripova na raspolaganju.
Uz ovu priliku, bi najavio, da cu polako dodavati poprilicno zanimive stripove po vrlo povoljnim cijenama na avkcije, tako da ce se mozda samo zbog toga isplatiti posjet na avkcijama.

Avkcije se nalaze na
http://www.striparna.com/avkcije

Ako imate bilo kakvo pitanje, komentar ili kritiku u vezi avkcija (sve kritike i komentari su vrlo poželjni), slobodno se mi obratite putem maila na striparna@striparna.com ili na forumu http://forum.striparna.com/viewtopic.php?t=340

TomDar

Web striparna    
www.striparna.com  
Forum
http://forum.striparna.com        

fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts

Member since 03/09/2002

Posted - 27/10/2005 : 13:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Send fishleg a Private Message
Svaka cast

Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem
http://robertscorner.blogspot.com/
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 27/10/2005 : 13:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
Odlicna ideja, ovo za mogucnost obavjestavanja o aukciji trazenog stripa.

Khhhm Markose, hint hint? ;-)))

There's a lot of ugly things in this world, son. I wish I could keep 'em all away from you. That's never possible. -- Atticus Finch
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/10/2005 : 13:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Witchblade

Odlicna ideja, ovo za mogucnost obavjestavanja o aukciji trazenog stripa.

Khhhm Markose, hint hint? ;-)))

There's a lot of ugly things in this world, son. I wish I could keep 'em all away from you. That's never possible. -- Atticus Finch

Ma davno sam ja to mislio napraviti, i pricao sam nekome nedavno bas, u smislu bolje navigacije, samo ne stignem. Napravit cu jednom.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 27/10/2005 : 20:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message
Nije bas direktno povezano s temom ali zanima me tko je A.Hodzic vidim da je pola aukcija njegovo a isto tako da ga nema ovdje tj. da je vjerojatno izbacen.
Zanima me zasto?... Markose?
Nije dobar prodavac?...Kupac?... covjek?...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 27/10/2005 : 22:11:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Veoma, veoma interesntno:

http://www.striparna.com/avkcije/show_auction_to_bid.php?a=55

A pitao sam se kada ce se pojaviti neko pametan.

--
"Uh... what's a Shaggy Man and am I old enough to know?"
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/10/2005 : 22:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Veoma, veoma interesntno:

http://www.striparna.com/avkcije/show_auction_to_bid.php?a=55

A pitao sam se kada ce se pojaviti neko pametan.

Zar si sumnjao?

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/10/2005 : 22:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by altair

Nije bas direktno povezano s temom ali zanima me tko je A.Hodzic vidim da je pola aukcija njegovo a isto tako da ga nema ovdje tj. da je vjerojatno izbacen.

Potrazi na searchu pa procitaj. Stara i ruzna prica, ne bi ponavljao.

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 27/10/2005 : 22:33:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Zar si sumnjao?

Nisam, naravno... mada, baš fotokopije nisam ocekivao.

--
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 27/10/2005 : 22:56:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:

quote:

Zar si sumnjao?

--

ajde, bez panike. To je covek kopirao 1 broj za sebe ali nije bio zadovljan zbog greške djevojke koja je radila te fotokopije. Dakle ovo je jedan jedini broj koji je bio namjenjen za lastnu upotrebu.
990 tolara je jedva dovoljno da pokrije 100 fotokopija.
pirati dolaze iz drugih sredina, osim jednog za kojeg Kruger kaže da se sklonio u Sloveniju. Baš me zanima ko je , da ne kupujem iz inozemstva i placam skupu poštarinu
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 27/10/2005 : 22:59:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Pa nek pokloni nekome, a ne da prodaje.

Žalim, ali ne cenim to.

--
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 27/10/2005 : 23:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:

logiran si na forumu i nisi mogao to pitanje tamo postaviti?
osim toga zar za nekog koga nema ovdje a nalazi se na drugim forumima znaci da je verovatno izbacen ovdje?
mnogo ljudi je logiranih pod raznim imenima po forumima...
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 27/10/2005 : 23:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:

Žalim, ali ne cenim to.

--

tja. platio je za kopiranje i želi vratiti novac. možda ce neko više voliti procitat na papiru nego na monitoru.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 27/10/2005 : 23:14:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Opet, ne cenim. Ne pozivam na linc, daleko bilo, ali ne cenim.

--
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/10/2005 : 23:19:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ni ja ni u kom slucaju ne podrzavam prodaju.

Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 27/10/2005 : 23:24:31  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message
Procitao... pravi krimic

Za janga... Mislis na forum striparna.com? Tamo sam prijavljen zbog aukcija, nisam ga ni pregledao. Za A.Hodzica sam vec vidio da ima "lokot" ali nisam znao zasto. Bilo mi je cudno da netko tko ima toliku ponudu stripova nije prisutan na aukcijama.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 27/10/2005 : 23:29:56  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:

Procitao... pravi krimic

Za janga... Mislis na forum striparna.com? Tamo sam prijavljen zbog aukcija, nisam ga ni pregledao. Za A.Hodzica sam vec vidio da ima "lokot" ali nisam znao zasto. Bilo mi je cudno da netko tko ima toliku ponudu stripova nije prisutan na aukcijama.

u redu.
no ni recimo Mala Sirena nije prisutna na aukcijama (barem još nisam zasljedio). a možda bi bilo dobro kad bi se posle nekog vremena ti zakljucani nickovi brisali
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 27/10/2005 : 23:33:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:

Ni ja ni u kom slucaju ne podrzavam prodaju.

ma dobro, to je osobna odluka vlasnika. nece jedan izvod ništa promjeniti. uz to je i cb.
cudno mi je da pirati vec nisu upotrebili ovaj materijal. verovatno ih boja jebe pa bi bilo ultra skupo
Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 28/10/2005 : 19:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message
quote:

Žalim, ali ne cenim to.

--

Ne sad zamjeriti ali ako bi slucajno znao koliko je platio za te printane stranice i uvez - ovoj cijeni bi se samo smijao

markolar
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 28/10/2005 : 20:06:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message
da vam kažem koliko sam dao za ovaj strip DD 200, a koji mi ne vrijedi ništa sada.

DAO SAM 135 KUNA ZA STRIP, A I NEŠTO MI JE POPUSTILA JER SE ISPRICALA DA NIJE VIDJELA STRIPOVE IAKO SAM IH PAR PUTA DAVAO DA MI NEKE LUNE ZAKOPCA.

SAMO TOLIKO, A SADA NEZNAM ŠTA BI SA NJIM PA GA PRODAJEM.

http://freeweb.siol.net/rantoli1/stripi1
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 28/10/2005 : 20:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message
quote:

quote:

Zar si sumnjao?

--

za ovaj strip kojeg sam hteo met u svojoj zbirci sam dao 4,5 puta više od ove cijene. ako oceš ti ga dam na poklon i skinem ga????

Edited by - mister-no on 29/10/2005 00:51:09
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/10/2005 : 00:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Poklon mi ne treba, daj ga prvom klincu, što se mene tice.

A ako bi ga skinuo, imao bi moje iskreno izvinjenje.

--
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 29/10/2005 : 00:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message
izvinjenje na cemu?

da ga pod cijeno prodajem koliko sam dao zanj?

a ti imaš sve original doma?

cd-ove sa muzikom pa filmovima i možda igrama, to ti je sve original?

znate šta boli me k... za sve

Edited by - mister-no on 29/10/2005 01:04:58
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 29/10/2005 : 00:59:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message
skinuo bih ga ali ne ide i ne radi tebe, ni vas nego vaših bezveznih komentara koji mi idu na živce.

kao da ste vi andeli, andeli sa vilama!!!

Edited by - mister-no on 29/10/2005 00:59:52
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/10/2005 : 01:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Loše si razumeo. Nemam ja ništa protiv piraterije u nacelu.

Imam protiv toga da se prodaje nešto što je ponudeno besplatno - a to je sken i prevod. I to moj i tantusov prevod, uzgred budi receno.

To što si ti štampao za sebe pa ti je loše ispalo - tvoj je problem, i mogu da ti verujem na rec ili ne da si ti za to dao neke pare, i da nemaš nameru da štampaš to i dalje.

Prema tvom ponašanju, nisam najskloniji da poverujem u to.

Jedino što je hard fact je da tamo stoji aukcija.

No, radi šta hoceš.

--
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 29/10/2005 : 01:18:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message
quote:

Loše si razumeo. Nemam ja ništa protiv piraterije u nacelu.

Imam protiv toga da se prodaje nešto što je ponudeno besplatno - a to je sken i prevod. I to moj i tantusov prevod, uzgred budi receno.

To što si ti štampao za sebe pa ti je loše ispalo - tvoj je problem, i mogu da ti verujem na rec ili ne da si ti za to dao neke pare, i da nemaš nameru da štampaš to i dalje.

Prema tvom ponašanju, nisam najskloniji da poverujem u to.

Jedino što je hard fact je da tamo stoji aukcija.

No, radi šta hoceš.

--

nisam samo ja ovaj strip hteo dat na papir.

a to je bio moj prvi i poslednji strip kojeg sam pokušao napraviti.

neda mi se ga bacit u koš, a necem više da mi leži negde jer ga ne prištevam u kolekciju sa drugim stripovima.

pa sam si kazao da si ga preveo ko kaže da ga nisi prodavao ili nisi imao namere prodavat.

kolko stvari bez avtorskih prava se prodaje. neznam da li onda imaš ti pravo da ga prevodiš i daješ drugima da ga imaju?

mah

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.7 seconds. Snitz Forums 2000