forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Magicni vjetar u Libellusovom izdanju!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 29/10/2005 : 09:48:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Marko. Super je ideja da budu sve 3 originalne naslovnice u svakoj knjizi.
Moj prijedlog je da ipak budu barem nekih 20-30% smanjene, tj da budu centrirane a oko njih bude rub. Najefektnije bi bilo da taj rub bude crne boje. Naime, ako ce se ici sa naslovnicama punog formata unutar samih knjiga, imat ce se dojam kao da je netko sam uvezivao po 3 stripa u jednu cijelinu.

Sto kazes?

"JA SAM DECAK IZ VODE, IMAM TRAG POD LEVOM MISKOM. NA TVOJE USNE BOJE MESA SPUSTICU KAP SVOJE VODE, PUSTICU GLAS IZ GRLA..."
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29360 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/10/2005 : 10:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Zanimljiva ideja.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 29/10/2005 : 10:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Ok, razmisli onda. U biti znas na sto mislim:)
Izgleda kao kad slika ima paspartu.

"JA SAM DECAK IZ VODE, IMAM TRAG POD LEVOM MISKOM. NA TVOJE USNE BOJE MESA SPUSTICU KAP SVOJE VODE, PUSTICU GLAS IZ GRLA..."
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29360 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/10/2005 : 10:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
to je i Goran predlozio:)

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 29/10/2005 : 10:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Oooooooo !
Vidim ja da moram baciti jos koju ideju, mozda uspijem izkamcat svoje ime u impresariju MV !

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 29/10/2005 : 10:40:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
E da Marko! Obavezno detalj na hrbatu. Neka za sada ostane iznenadjenje, ali ta Goranova ideja je venserijski dobra.

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15634 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 29/10/2005 : 10:54:15  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by risbozg

pitanje je samo dali mislite izadavt redovito ili za sada samo ovih 12 epizoda

Pa naravno da mislimo izdavati redovno. U 2006. ce izaci 8 knjiga, dakle 24 epizode.

e to ja zovem kvalitetan odgovor - HVALA

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15634 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 29/10/2005 : 10:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Moj prijedlog je da ipak budu barem nekih 20-30% smanjene, tj da budu centrirane a oko njih bude rub. Najefektnije bi bilo da taj rub bude crne boje. Naime, ako ce se ici sa naslovnicama punog formata unutar samih knjiga, imat ce se dojam kao da je netko sam uvezivao po 3 stripa u jednu cijelinu.

Sto kazes?

to je to

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 29/10/2005 : 11:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Takve Vas volim !

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7309 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 29/10/2005 : 11:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Nije loša ta ideja sa naslovnicama,ma sve je to super,jedva cekan.

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!

Edited by - vice on 29/10/2005 11:15:54
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 29/10/2005 : 11:25:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
A Caramba i Carambita? :)

Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 29/10/2005 : 11:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
Super stvar!
S obzirom da je Markos non-stop hvalio MV kao jednog od najboljih Bonellijevih junaka,i s obzirom da je Libellus zakoracio izgleda u ozbiljne izdavacke vode - zvjezde su nam se naklonile pa cemo docekati MV i kao hrvatsko izdanje (po puno pristupacnijoj cijeni od SC)!

Znaci nisam uzalud bojkotirao SC iza broja 7 kad je presao na HC po cijeni kile teletine!
Sad mi ostaje jedino pripremit novu policu do proljeca 2006.!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7309 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 29/10/2005 : 11:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
He he može i Svih mi brkova iz familije!

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 29/10/2005 : 11:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:

E da Marko! Obavezno detalj na hrbatu. Neka za sada ostane iznenadjenje, ali ta Goranova ideja je venserijski dobra.

moje prvo pitanje oko hrbta (boka) stripa. Ako ce biti boja, dali ce biti svi iste boje (kao recimo kod Ludensa) ili ce se boje menjati kao kod Systema?
ja više volim kolekciju iste boje. verovatno mi ZS/LMS to ucjepilo u glavu.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 29/10/2005 : 11:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:

Sto kazes?

neznam sada na kakvom papiru ce biti, ali ja bih predložio da su naslovnice na finom gladkom papiru (kao albumi).... kao što su neke knjige imale fotografije na takvom papiru unutra. i onda si odmah mogao vidjeti gdje su ako si pogledao sa strane.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/10/2005 : 11:47:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by jang

moje prvo pitanje oko hrbta (boka) stripa. Ako ce biti boja, dali ce biti svi iste boje (kao recimo kod Ludensa) ili ce se boje menjati kao kod Systema?

U originalu se menjaju boje.

--
"Uh... what's a Shaggy Man and am I old enough to know?"
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 29/10/2005 : 11:52:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:

U originalu se menjaju boje.

--
"Uh... what's a Shaggy Man and am I old enough to know?"

znam to. imam i Systemove kod kuce.
ali ovo više nije original, pa se može napraviti drugacije
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 29/10/2005 : 12:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Ja sam takodjer misljenja da budu svi hrbati u istoj boji! Lijepse je.

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 29/10/2005 : 12:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
quote:
Originally posted by Prodigy

Super stvar!
Sad mi ostaje jedino pripremit novu policu do proljeca 2006.!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!

Ja sam policu sinoc pripremio, odmah do HC Kena!

I went looking for soul, I bought some style
I wanted to meet God but you sold me religion...

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/10/2005 : 13:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Kad sam prvi put cuo za ideju oko MVa bio sam odusevljen, a tako je ostalo i danas. :) Moja puna podrska ekipi!
Odusevljen sam idejom da Goran crta nove naslovnice, Darkwood Devilov prijedlog oko malkice smanjenih originalnih naslovnica takodjer podrzavam, kao i prijedlog da hrbat bude iste boje.
Aj fino to napravite, MV je zakon strip.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 29/10/2005 : 13:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Mislim da ce ovo biti naj potez 2006. godine! A ja sam ubijeden da ce vecina nas manijaka, koji imamo sve SC brojeve kupiti i Libellusova izdanja. A SC je sam kriv što je do ovoga došlo. Bilo bi i meni draže da je SC sve profesionalno odradio a da je Libellus kupio prava za nekog drugog junaka.

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 29/10/2005 : 13:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Ma definitivno ne treba prekriziti System Comics. Opet napominjem, albume rade jako dobro. Vento je od pocetka bio kilavo radjen sa jako puni gresaka u pripremi. Svakim novim brojem smo se nadali da ce te neke bolesti proci, ali eto nije se dogodilo...
Ekipa koja pokrece Venta ponovno, zaista to ne radi iz neke zarade ili losih namjera prema System Comicsu. Jedini razlog je ogromna ljubav prema tom liku. Marko vec godinam prica o Ventu i mi koji smo mu najbliskiji prijatelji smo vec poceli poklapati usi jer nam je dosadio sa time, ali to je samo dokaz koliko se unio u taj lik...
Gaston je takodjer poprilicno odusevljen sa istim likom i ne sjecam se kada sam nekoga zadnji puta slusao da sa tolikom dozom odusevljenja prica o nekom stripu!
Slag na tortu je svakako nase veliko prijateljstvo sa Goranom, ponavljam prijateljstvo, ne samo puko poznanstvo.
Ksda smo vidjeli u Goranovim ocima iskru zelje da Hrvatskom trzistu podari posebne naslovnice Magico Venta, mislim da drugacije nije moglo niti zavrsiti.
Nekima ce sve ovo mozda zvucati kao patetika i prazne fraze, ali zaista je tako.

Jos jednom ekipo moja, Darkwood Devil je vraski ponosan na Vas! A to nije mala stvar.

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 29/10/2005 : 13:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Slažem se sa svime recenim! Jedva cekam da pocne izlaziti. Kupovat cu ih iako imam prvih osam brojeva SC-a, koji ce izgleda na tom broju i ostati!
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 29/10/2005 : 14:29:07  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
Glasam za kožni hrbat za zlatotiskom

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."

Edited by - alanmaras on 29/10/2005 14:29:26
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29360 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/10/2005 : 14:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:

Te detalje jos nismo utanacili. Dizajn ce raditi Melina, koja je vrhunski dizajner, u sto se uvjerio svatko tko je uzeo Kena ili Spiroua u ruku i to bi samo po sebi trebalo biti garancija kvalitete.

Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000