forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Magicni vjetar u Libellusovom izdanju!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 30/10/2005 : 11:23:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

ja znam da sam dosadan, i izvinjavam se svim clanovima foruma na ovim (ocito beskorisnim) upadima, ali:
RENKY, IDI CRTAJ SVOJE STRIPOVE!!!
hvala na paznji

Od 17.8.2005. do 31.7.2006. mjesto boravka Oxford, Mississipi///\\\http://round2create.blogspot.com/

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6186 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 30/10/2005 : 12:47:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

i rešio sam da prekinem da dajem duple (ili u ovom slucaju, cetvoroduple) pare za stripove (najobjektivniji moment).

"Uh... what's a Shaggy Man and am I old enough to know?"

Ovo i mene muci.Do sada sam za MV od Systema platio oko 350 kuna a ideja da opet kupujem isto mi se baš ne svida.Dobro,nije baš isto je ce Libellusov kvalitet biti znatno bolji ali to mi ipak ne znaci toliko.MV je dosta "svjež" junak koji izlazi tek godinu-dvije.Kod reprinta Kena i AlanForda nisam dvojio ni trenutka a sad moram priznati da sam u dilemi kako dalje kupovati MV.Da uzmem #13 od Systema ili pricekati nekoliko mjeseci na Libellus.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/10/2005 : 13:08:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
Evo da Vam pozelim srece u izdavanju!

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15634 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 30/10/2005 : 15:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

quote:

i rešio sam da prekinem da dajem duple (ili u ovom slucaju, cetvoroduple) pare za stripove (najobjektivniji moment).

Ovo i mene muci.Do sada sam za MV od Systema platio oko 350 kuna a ideja da opet kupujem isto mi se baš ne svida.Dobro,nije baš isto je ce Libellusov kvalitet biti znatno bolji ali to mi ipak ne znaci toliko.MV je dosta "svjež" junak koji izlazi tek godinu-dvije.Kod reprinta Kena i AlanForda nisam dvojio ni trenutka a sad moram priznati da sam u dilemi kako dalje kupovati MV.Da uzmem #13 od Systema ili pricekati nekoliko mjeseci na Libellus.

Bond.James Bond.

i ja sam u istoj dilemi

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 30/10/2005 : 15:26:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Po meni kljucna stvar cijele price o tome da li bi ljudi koji vec imaju SC-ove brojeve MV trebali uzimati Libellusove ili ne, u broju objavljenih epizoda na primjer u godini dana. Ako ce Libellus objaviti osam knjiga (24 epizode) u 2006 i nastaviti tim ritmom, nije teško izracunati da ce u cetiri godine izdati stotinjak brojeva, dok ce SC ako nastavi ovim ritmom, puno previše biti u zaostatku.
Za nas ljubitelje MV koji vec imamo SC-ova izdanja, to bi trebao biti presudni podatak...
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15634 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 30/10/2005 : 15:28:17  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
jedan od presudnih :-)))

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 30/10/2005 : 15:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Ma lijepo je imati svaku epizodu posebno kao kod SC-a bez obzira na nešto lošiju kvalitetu, ali meni stotinjak epizoda u cetiri godine stvarno nema alternativu!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15634 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 30/10/2005 : 15:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
apsolutno se slažem sa ovim posljednjim :-))

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/10/2005 : 15:45:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
Ako tako budu izdavali, prestici ce i Talijane:)))

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 30/10/2005 : 16:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
malo sumnjam da ce ici tempom od 24 godišnje. Verovatno samo 2006, toliko do dostignu ili prestignu SC.
Verujem da je ovo više takticki potez jer kaskanje za Systemom može znaciti gubitak nestrpljivih kupaca.
a ni ljudi nemaju para za takve podvige
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 30/10/2005 : 16:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
u zadnjoj recenici mislim na kupce, ne na izdavaca. No ni za njih verovatno prava za 24 brojeva nisu male pare
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15634 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 30/10/2005 : 16:09:46  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

Ako tako budu izdavali, prestici ce i Talijane:)))

Mrzim mrznju!

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/10/2005 : 16:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by jang

malo sumnjam da ce ici tempom od 24 godišnje. Verovatno samo 2006, toliko do dostignu ili prestignu SC.

Nelogicno.

Libelus ce izbaciti 8 brojeva 2006. i dakle do kraja te godine stici do broja 24.

System ce do kraja 2006., sa ritmom od jednog mesecno kojim trenutno guraju, stici do broja 27.

Dakle, verovatno je da ce i u 2007. ici sa 24 broja godišnje, pa da tek posle spadnu na 12, ili manje - jer ce tek onda prestici System.

--
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 30/10/2005 : 17:03:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
S tim da se može dogoditi i da SC ubrza ritam izlaženja da zadrži korak sa Libellusom. Malo vjerovatno, ali i sasvim moguce...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 30/10/2005 : 17:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
Iz i povise S.POV. izvora saznajem da ce ici prve godine 24, druge 36, a svake sljedece za 12 posto vise, te ce za nekoliko godina Libellus preuzeti i kompletna prava za scenarij i crtez i sami raditi epizode. Crtac je poznat, naravno, mada ce neke epizode crtati i Renky, dok ce scenario preuzeti Stinky. Time ce MV dobiti nevjerojatni psiholoskoegzistencijalisticki zaplet, a i cijena ce mu pasti na 12 kn po petobroju, ukinut ce se korice uopce, ali ce se zadrzati boja na palominom ruzicastom tariguzu, mada treba rijesiti nesuglasice sa Slovencima oko koristenja njihovog wc papira

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 30/10/2005 : 17:15:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by risbozg

quote:
Originally posted by Aco

quote:

Bond.James Bond.

i ja sam u istoj dilemi

do juce nisi bio u dilemi :-)

Ja nisam u dilemi, prestajm kupovati systemov MV.

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 30/10/2005 : 18:15:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
za mene postoji samo dilema kupovati ili ne epizode koje vec imam, za dalje ide libellus
moguce da kupim prva dva trobroja, ali mi onda fali broj 7 u hc, što s njim, kupiti treci trobroj ili hc od sistema, za koji cujem da su izdani... previše dilema, ali i previše ostalih izdanja, kad sada sve zbrojim više ne trošim na stripove samo koliko bi trošio na cigarete, da sam pušac, možda kao dva pušaca
u svakom slucaju, sretno s izdavanjem, na mene racunajte, možda i ranije, ali vjerojatnije od 5. knjige
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 30/10/2005 : 18:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
ja sam isto u dilemi, no bar imamo vremena za odluciti se do proljeca 2006.
jedno je sigurno, a to je da prestajem kupovati MV od systema (cini mi se da ce se ugasiti sad kada ce mnogi kupci prec na libellus)

Edited by - vikic on 30/10/2005 18:36:52
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 30/10/2005 : 18:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by jang

Nelogicno.

Libelus ce izbaciti 8 brojeva 2006. i dakle do kraja te godine stici do broja 24.

System ce do kraja 2006., sa ritmom od jednog mesecno kojim trenutno guraju, stici do broja 27.

Dakle, verovatno je da ce i u 2007. ici sa 24 broja godišnje, pa da tek posle spadnu na 12, ili manje - jer ce tek onda prestici System.

--

hm. nekako sumnjam da ce system uspjeti gurati 1 broj mjesecno, možda ce mu ovo dati pospešak. sada su na broju 13. za godinu su na 25. dakle tu negdje ce biti uhvaceni. Onda do proleca oni imaju prednost ali tada Libellus izbaci novih 12 i odlazi na 36, a System ce biti oko 30 do 32.
zanimljive kombinacije
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 30/10/2005 : 18:41:41  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
A možda da Marko ekipa kombiniraju drugacije. Izdaju dve knjige 1-6 i dve knjige recimo 18-24 u prvoj turi. A u drugoj turi 7-12 i 25-30.
Šta to mašta radi
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6186 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 30/10/2005 : 19:31:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
A možda i System krene sa objavljivanjem 3 epizoda u jednoj knjizi.To me uopce ne bi iznenadilo..

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 30/10/2005 : 19:36:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Onda ce odluciti cijena i kvaliteta.

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 30/10/2005 : 20:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

A možda i System krene sa objavljivanjem 3 epizoda u jednoj knjizi.To me uopce ne bi iznenadilo..

Bond.James Bond.

To bi ih sahranilo. Mijenjati koncepciju tri puta u prvih dvadesetak brojeva.

Inace, kupovao sam do sada Systemov MV i drago mi je sto su ga izdavali, ali prelazim na Libellusov sigurno. Jedini je problem sto ce prvi primjerci ugledati svjetlo dana tek za 6 mjeseci, a ja sam nestrpljiv .

Hvala Parlovu sto je pristao raditi naslovnice. Siguran sam da ce Markos i ekipa napraviti savrseno izdanje, sto im je s Kenom vec i uspjelo. Magico Vento je izvanredan strip koji zasluzuje tako nesto.

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 30/10/2005 : 20:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Kasnim ali bravo to se traži!

"Velikodušnost bez premca"
www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af
"Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija
Go to Top of Page

Arwen
Starting Member

Croatia
36 Posts

Member since 30/10/2005

Posted - 30/10/2005 : 20:28:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Arwen a Private Message
Moja podrška ovom poduhvatu! Zagrizli ste veliki kolac, ali mislim da cete uspijeti izgurati to!

Carpe diem!
Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000