Author |
Topic  |
mifugo
Senior Member

1007 Posts
Member since 28/05/2005 |
Posted - 01/11/2005 : 23:38:01
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
da, ne sjecam se da je ovo drugo moj prijevod, a cini mi se u stripu gdje sam htio ostaviti "sveta kravo" (jer je imalo veze s radnjom, nekakve, ne sjecam se kakve...) editor je promjenio. mora da je i to u jednom od starijih brojeva kada su bili novi, neiskusni... btw. holy cow je indijska izreka jer jedino oni imaju "svete krave" 
ma znan , ali "holy cow!" je u engleskon uzvik ka "jebate!" kod nas, ka da prosicni amer kuži šta je to zapravo (izvorno vjerojatno zajebancija na indijce)... |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 02/11/2005 : 16:49:22
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
quote: Originally posted by jang
sredi ovo kod Ace i imaš kupca za jedan komplet. dakle 10 evrica?
uravo radim na tome. bitje obaveshtenje chim se materijalizuje dogovor. fala.
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
u deželi su navalili na komplete. Aco se vec uplašio da nece biti dovoljno i da ceš morati doštampati a ja sam mislio još malo reklame napravit na našem sajtu |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 02/11/2005 : 21:29:42
|
pliz du. chika aco mi je poslao link te sam uzivao prebrojavajutji naruchene komplete:)) prijatno iznenadjenje moram priznati:) inache zivim za dan kada tje potraznja toliko porasti da tju morati da odshtampam i seknd printing varijantu #1 i #2 i posle toga mirno spavam do kraja svg(izdavachkog!:) zivota:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 03/11/2005 : 00:47:51
|
Eh, da... Sad sam uzeo i procitao srpsku sesticu. Da nije ta namerna greska u vezi Markosa?
____________________________________________ Niti pisem niti citam, samo ritam, ritam, ritam! |
 |
|
Dreamlord
Senior Member

Haiti
1833 Posts
Member since 18/08/2005 |
Posted - 03/11/2005 : 00:55:35
|
Vidis bre da ima marketinski pristup izdavastvu. Stavi ce i tvoje ime u strip ako mu kupis komplet... 
He didn't understand the price. Mortals never do. |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 03/11/2005 : 01:02:48
|
quote: Originally posted by DusMan
Eh, da... Sad sam uzeo i procitao srBsku sesticu. Da nije ta namerna greska u vezi Markosa?
vidi se ko chita pazljivo:))) jes da vetj dobija primerak dzabe ali imatjesh sad josh jedan pa se kurchi da si ga osvoJio na nagradnu igru!:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 03/11/2005 : 01:04:28
|
quote: Originally posted by Dreamlord
Vidis bre da ima marketinski pristup izdavastvu. Stavi ce i tvoje ime u strip ako mu kupis komplet... 
pffft, stavitju i na naslovnu ako treba (chitaj : ako je ponuda primamljiva:)))
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 03/11/2005 : 02:14:13
|
Hehehehehehheheheheheheheeeehhhhhhheeeeeehhhe...tražite vi felere, tipfelere ili gelere ali ja san prvi na planeti primjetija ( ili bar javno objavija ovo ) još jako davno ali evo opet. Ipak ima ode i juniora     
Citat:  Dobro, ali kako opravdati ovo... Trzne pištolj livon rukom ( i ja san livak )iz futrole na livom boku, nišani po propisu...

...a onda iznenada pribaci pištolj u desnu ruku...

...i gle cuda!!!! Vraca pištolj u futrolu koja se odjednom našla na desnom boku.

E ovakve me stvari zanimaju, aje malo, lovajte ovakve stvarcice... 
Ne triba ni napominjati da je nakon ovoga posta dešnjak
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 03/11/2005 : 02:58:00
|
recicu ovo jos samo jednom da ljudi ne misle da mi je samo to na pameti: IDI CRTAJ SVOJE STRIPOVE PA MAKAR PRAVIO I OVAKVE GRESKE!!!  a kakva je greska s markosom ako se moze dojaviti ovima preko bare???
Od 17.8.2005. do 31.7.2006. mjesto boravka Oxford, Mississipi///\\\http://round2create.blogspot.com/ |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
|
Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 03/11/2005 : 09:06:13
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
quote: Originally posted by DusMan
Eh, da... Sad sam uzeo i procitao srBsku sesticu. Da nije ta namerna greska u vezi Markosa?
vidi se ko chita pazljivo:))) jes da vetj dobija primerak dzabe ali imatjesh sad josh jedan pa se kurchi da si ga osvoJio na nagradnu igru!:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Eto, sad cu i ja morat kupit da vidim:-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 03/11/2005 : 10:32:41
|
na to smo i rachunali:)PppppP
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 03/11/2005 : 11:04:21
|
EXTRA primerak:)))pPpppp
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 03/11/2005 : 12:44:38
|
pa ako ih bude vishe onda mora SVAKOM po primerak!:)) netjesh valjda deca da se svadjaju oko toga?:))))pPPppp
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 03/11/2005 : 19:24:28
|
nego haj napokon objasni sta je ta anomalija odjednom ... [:?] Renky da bih izbjegao greske u mailovima evo ti prijevod ovdje. Valjda ces znati za koju pasicu ide koji, a nisam bas ni siguran koliko je adekvatan... Ako neko zna pravi engleski izraz za nasu poslovicu "Pametniji popusta..." u ovom kontekstu nek ovdje stavi jer sam ovu frazu ja izmislio...
Prijevod: You'll never learn to play The Card Game by the rules. ... Stupid tiger... Didn't I win playing BY the rules? But I'm Calvincible... You can't defeat me. I didn't know that. Don't let it happen again. ----------------------------- WARNING I AM CALVINCIBLE ----------------------------- You idiotic animal... Can't you remember that I'm Calvincible? Yor really have a disorder or smth. Yeah... a memory disorder. ----------------------------- You know... I think I don't like Sunday's either... All day long you think about Monday, it's boring... AND don't get me started on baths. I don't even have enough time to get dirty. Oh you accursed super-hero life. Even the bad guys don't work on Sunday's... It's so boring... Sometimes I wish to feel the danger. I yearn to be suddenly attacked by the evil forces ... Let go of meee... Let goo! You filthy animal, let go! Let go! Finnaly. Didn't you hear that "the Wise do not walk a fool's path?" You're a bully... Mom!! We're home! Go straight to the tub! Completely aware of my superiority I decisiviley say... NO! Mom obviously doesn't know that "the Wise do not walk a fool's path". Hvala Dreamlord. 
Od 17.8.2005. do 31.7.2006. mjesto boravka Oxford, Mississipi///\\\http://round2create.blogspot.com/ |
Edited by - Emir Pasanovic on 03/11/2005 20:30:51 |
 |
|
Dreamlord
Senior Member

Haiti
1833 Posts
Posted - 03/11/2005 : 20:09:42
|
Najblize nasoj izreci Pametniji uvek popusta je "A fool's way is through the brick wall" ili nesto poput "May the wise see the err of the plain".
Inace ova druga je skracena izreka od "May the wise see the err of the plain and turn the other way"
I naravno moj favorite bi bio: "The wise do not walk a fool's path"
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 03/11/2005 : 20:26:48
|
heh, a jesi vidio u koji kontekst to moram staviti? Calvincible se zali kako mu je dosadno i onda ga Hobbes napadne i bore se. Na nasem ovaj izra zapravo zvuci cudno, ali moze nekako proci. Na engleskom Hobbesovi postupci nikako ne mogu biti prolaz kroz zid, tj. spoznaja puteva gresnih. Tako ako nis bolje ne ispadne i ja idem sa ovom zadnjom 
 |
|
Dreamlord
Senior Member

Haiti
1833 Posts
Posted - 03/11/2005 : 20:30:30
|
Ma video sam ti kontekst. Napisao sam ih sva 3 jer mozda ti padne napamet pre mene neko tumbanje i da dobijes zeljeno znacenje...
3. se najbolje uklapa u kontekst...
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 04/11/2005 : 00:12:30
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
nego haj napokon objasni sta je ta anomalija odjednom ... [:?]
Misliš na Ricka?? Ovo san primjetija davno i postavija na forum odakle je senf. kopira i posta na Imageov forum pa se javija autor u stili "jbte, nada san se da nitko ovo nece primjetit". Prema njegovim ricima i sam je grešku vidija tek kad je završija tablu ali kako nije želija da Rick bude ljevak jednostavno je priša priko ovog detalja.
Eto. To je njegovo objašnjenje.
Daklem, fala za prijevode. Tek sad vidim koliko malo znan. Citajuci ovako ni vlastiti tekst ne razumin   
Hvala i Dreamlordu.
Btw, sad kad ste se zagrijali, bit ce još materijala uskoro. 
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 04/11/2005 : 00:22:09
|
quote: Originally posted by Renky Misliš na Ricka??
ajoj, mislio sam ovo za markosa u nepobjedivom Sican se kad si postao ovu gresku jos kad je Blekeni tek izbacio NeOm. koji ti je ovo post od tada? treci? cetvrti??? 
quote:
Daklem, fala za prijevode. Tek sad vidim koliko malo znan. Citajuci ovako ni vlastiti tekst ne razumin   
a nesto sam izbacio sto na nasem zvuci dobro ali na engleskom veze ne bi imalo...
quote:
Btw, sad kad ste se zagrijali, bit ce još materijala uskoro. 
GO RENKY! GO RENKY! GO RENKY! GO RENKY! ... Napokon i taj dan da docekamo. Mislim da govorim za sve ljubitelje tvog djela (ako ne vec lika ) da moras ubrzati ritam! Dokle si sa pravim stripom  
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 04/11/2005 : 00:46:48
|
>>>>>ajoj, mislio sam ovo za markosa u nepobjedivom Sican se kad si postao ovu gresku jos kad je Blekeni tek izbacio NeOm. koji ti je ovo post od tada? treci? cetvrti??? 
Ih Markos je takva greška da je to teško opisati.   . Nisan još procita 4-6 jer ih nekim cudom i nemam. Ali brzo je CRŠ Pišem postove malo brže nego crtam.
>>>>>a nesto sam izbacio sto na nasem zvuci dobro ali na engleskom veze ne bi imalo...
Neka, neka. Prevoditeljska sloboda.
GO RENKY! GO RENKY! GO RENKY! GO RENKY! ... >>>>>Napokon i taj dan da docekamo. Mislim da govorim za sve ljubitelje tvog djela (ako ne vec lika ) da moras ubrzati ritam! Dokle si sa pravim stripom  
Draže je da mi ljubite djelo nego lik      Pravim stripm!!!!! A ovo je krivi!!!!! Nek te cuje Blekavi Dokle, hm... trecina albuma ali presušila inspiracija. Maaaaaaaacccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........Heeeeeeeeeeeeeeeeeelp!!!!!!! PLIZ!!!!
A "5a strana svijeta" je dogurana do 32 ( od zamišljenih 48 ) u olovci. Onda san vidija da to ništa ne valja, bacija u podrum i krenija ponovo. Prepravija scenario na 60 stranica. Ne toliko radnju, koliko kadriranje pa je to uzrokovalo povecanje broja str. Uradija prve 4 u olovci i zbog posla sta. Sad bi tribalo bit više vrimena pa cu nastaviti.
PS Hvala na bezrezevnoj podršci na nekim drugim topicima, videno, videno
Edited by - Renky on 04/11/2005 01:17:08 |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
|
Topic  |