forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Izdavaci
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 31/10/2005 : 08:12:46  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

kad god izasla, Specijalna izdanja ce ostaviti sve bez daha
Ja svoje favorite podrzavam savrsenim prijevodima.

shto jes - JES

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

Profesor
Average Member

Serbia
653 Posts

Member since 24/06/2005

Posted - 31/10/2005 : 08:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Profesor a Private Message
U velikoj meri se slayem sa Ken-om2, dakle:
1.beli put / lavirint / libellius(svi na svoj nacin zaista zasluzuju titulu naj)
2.bookglobe(ah, taj Bone) / marketprint
3.strip agent
4.ludens
5.ostali

Edited by - Profesor on 31/10/2005 08:23:58
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 31/10/2005 : 08:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
1. buduci izdavac RIÐOBRADOG
2. buduci izdavac DALEKE PLANETE (HC u kožnom uvezu sa zlatotiskom)...tj. ja za jedno 1000 godina
3. ...
...

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."

Edited by - alanmaras on 31/10/2005 08:26:23
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 31/10/2005 : 13:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by alanmaras

1. buduci izdavac RIÐOBRADOG
2. buduci izdavac DALEKE PLANETE (HC u kožnom uvezu sa zlatotiskom)...tj. ja za jedno 1000 godina
3. ...
...

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."

ovo totalno podržavam!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8236 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 31/10/2005 : 16:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

1.beli put / lavirint / libellus (bp i la su mi otkrili nepoznate predjele, a libellus izdaje omiljeni strip + još odlicne najave)
4.bookglobe
5.ludens / strip agent
7. marketprint (ovako nisko samo zato što u stripoteci ima par stripova koje blago receno ne volim)

evo da sam sebe ispravim
zaboravio sam na SC, oni su po odabiru stripova pri samom vrhu
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 31/10/2005 : 17:01:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
pa meni je sc po odabiru evropslkih stripova, broj 1, ali sta ces kad vise volim amere, tako da zauzimaju odlicno derugo mesto...

...kroz taj metez cujem zov, iz ponora ili sa visine, svejedno, gore i dole su kategorije koje svemir ne poznaje. Probudi se i ustani iz svog sna. Ustani i odbaci svoju odecu od gline. Doslo je vreme da odes iz ovog sveta. Elektra, odbegla Plejada, izbeglica zodijaka, kosmicka lutalica, vratila se i razvejala svoje uvojke. Doslo je vreme bez vremena. Doslo je vreme prica...
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 31/10/2005 : 18:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
Strip-Agent.

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 31/10/2005 : 19:03:04  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Ludens i Strip Agent su mi na prvom mistu jer su tu ipak Bonellijevci(a i Hermannovi stripovi,Lucky Luke) koji su i najpristupacniji a meni su i najbolji.
Na drugom mistu je Libellus jer stvarno svaka cast ekipi na Kenu,Spirou,Klari,najavljenim izdanjima medu kojima je i Magicni Vjetar,i to sve u super luksuznim izdanjima.
Trece misto zauzima Bookglobe(Bone,Dampyr,Garfield,Best-Seller).
Cetvrto je Beli Put zbog izvrsnih americkih stripova u luksuznom izdanju.
Peti je System Comics,šesti Lavirint(svaka cast na NeOM-u),sedmi LMI jer mi je Spidey stvarno izvrastan a i drugi Marvelovci su tu,još samo da nastave sa izdavanjem i ostave se igrackica,osmi Marketprint,deveti Q kojemu svaka cast na domacim stripovima,i na kraju Horus.
Pirate isto kupujen ali to je po meni druga prica,ne bi ih usprediva s legalnim izdavacima ali buduci da ipak objavljuju neke stvari za koje doista postoji mala(ako ne i nemoguca) šansa za objavljivanje,unatoc enormnoj cijeni volin da mi se nadu u kolekciji.

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!

Edited by - vice on 31/10/2005 19:04:42
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 31/10/2005 : 19:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
oni koji izdaju bonellijeve stripove, jer jedino me ti stripovi zanimaju, a kako kod nas bonellijeve stripove izdaje samo ludens (mislim na ono što izlazi u bih) onda na svih 10 mjeseca mi stoji samo ludens.
Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 01/11/2005 : 15:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message
mojih naj:1.brevicoryne brassicae
2.contarinia nasturtii
3.atahlia rosae
4.eurydema ventrale
5.pieris brassicae
6.plutella xylostella
itd. tj,sve navedeno mi je draže nego aktuelni izdavaci
stripova

živio sc,dolje hc
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 01/11/2005 : 16:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

ma mislio sam prevashodno da ko njih dvojice nemas bas neki izbor izdanja...

1. Q biblioteka
2. More Comics
3. Libelus

apsolutno nitrko drugi nije nikad izdao nista sto bi mene zanimalo.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 01/11/2005 : 16:32:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
1.Ludens
2.Strip Agent
3.Marketprint
4.System Comics
Go to Top of Page

tom1979
Junior Member

Croatia
348 Posts

Member since 04/02/2005

Posted - 02/11/2005 : 15:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tom1979 a Private Message
More Comics (Trondheim), Q (Trondheim, casopis) i Libellus (Spirou + opci stav, ovaj sajt).
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000