Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Toninho
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/1078464831.gif)
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
jurica
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
|
Toninho
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
3825 Posts
|
JohnDrake
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
467 Posts
Member since 08/01/2005 |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
tantus
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Slovenia
1651 Posts
Member since 10/09/2003 |
|
VALTER
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obelus.gif)
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
Blek Stena
Senior Member
![](AvatarUpload/slavni.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
mr murdoc
Advanced Member
![](AvatarUpload/assassdddwwww478ly2.gif)
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
![](AvatarUpload/assassdddwwww478ly2.gif)
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 13/01/2006 : 17:30:01
|
quote: Originally posted by Blek Stena
quote: Originally posted by mr murdoc
postoji li mogucnost pretplate na stripoteku za inozemstvo i kako?
the chase is better than the catch
Otidi na sajt Strip Vesti, www.zmcomics.co.yu i javi se na mail Zlatku Milenkovicu, on radi u redakciji Stripoteke pa ce ti dati informacije iz prve ruke. Srecno ;) o.k hvala ti, zivio! http://ekstragedza.tk http://larmadzije.tk
the chase is better than the catch |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Aco
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Jason(1).GIF)
Slovenia
6263 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 13/01/2006 : 17:31:04
|
Kako prije nisam bio upoznat sa ovim serijalom,proteklih sam se dana posvetio Lutki od sonovace.Prva dva albuma su bila poprilicno mucenje a ni ovaj treci nije nešto posebno dobro.Ima dosta (surovog) sexa a zanimljivo je i okruženje(Mongoli i Kinezi).Onako solidan strip ali mislim da se precesto pojavljuje u Stripoteci(mada je u neku ruku pohvalno što serijal koji su nedavno zapoceli dosta brzo guraju). Hocu Bluberija,Otpadnike,Abrahama Stouna,Dasti Dauna,Valerijana,Krana a prije svega - nešto novo i aktualno(a ne da na tablama piše godina 1977 i sl.). Ipak,kao što sam vec puno puta rekao - Stripoteka je zakon.
Bond.James Bond. |
|
zmcomics
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/profil.jpg)
729 Posts
Member since 24/08/2002 |
Posted - 13/01/2006 : 18:25:15
|
Abraham Stoun, treca i za sada poslednja epizoda, ide u novom broju. Otpadnici su novi stigli, ali cekaju red jer su stigli i predzadnji, osmi, Lester Kokni i Zig sudbine koji se takodje blizi kraju. Kran je otprilike tamo gde je i kod francuza, dok i Lutke ima jos samo 3-4 epizode jer je Franz umro a niko to ne nastavlja. A pitanje da li bi i mogao neko nastaviti. Sto ce reci vrlo brzo ce se zavrsiti pojedini serijali pa ce biti prostora za novije naslove. A, vec vise puta spominjem, bice finih stvari ove godine...:) Pretplata za sada ne funkcionise ni za SCG, a jos teze za inostranstvo jer cena postarine je mnoooogo puta veca od same cene primerka stripoteke...:(
_________ STRIP VESTI svakog petka na www.zmcomics.co.yu |
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6263 Posts
Posted - 13/01/2006 : 19:13:33
|
quote: Originally posted by zmcomics
Sto ce reci vrlo brzo ce se zavrsiti pojedini serijali pa ce biti prostora za novije naslove. A, vec vise puta spominjem, bice finih stvari ove godine...:)
_________ STRIP VESTI svakog petka na www.zmcomics.co.yu
Hvala na informacijama! A kakva je situacija sa OK Coralom?Ima li nade da izade u bliskoj buducnosti?
Bond.James Bond. |
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 14/01/2006 : 15:07:09
|
Ma nastranu ova nova (loša) epizoda Lutke od Slonovace. Da li je netko primjetio onaj strip iza? Eeeeeeeej..... Strip se zove "Pion" a radio ga je barba Manfred Sommer. Radnja Yugoslavia 1942. Svaka cast,momci,na objavljivanju ovoga!!! |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 14/01/2006 : 17:11:05
|
Zar je toliko dobar??? Moze neki sken?
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27146 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 14/01/2006 : 17:16:53
|
lutka je inace prije loš strip nego dobar ali ova zadnja epizoda je stvarno teško s####.Kico je drugi od kojega cujem da mu se svidio strip Piuni od Somera.stvarno ne znam zašto??? |
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6263 Posts
Posted - 27/01/2006 : 14:12:04
|
Kod Stripoteke 1013 najbolji je uvodni tekst o novom Asterixovom albumu te Hogar na kraju.Pion je solidno nacrtan ali sve u svemu - ova Stripoteka je za zaborav
Bond.James Bond. |
|
alen
Advanced Member
![](AvatarUpload/zooropa.jpg)
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 27/01/2006 : 14:39:28
|
Vidite kako se ukusi razlikuju. Meni je Lutka od slonovace onako osrednji serijal, ali ova posljednja epizoda mi je bila bas OK.
![](icon_zagor.gif) |
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6263 Posts
Posted - 04/02/2006 : 09:51:59
|
1014-novi Abraham Stone
Meni je ovaj serijal solidan.Prva epizoda je bila tako-tako ali nastavak u Holywoodu je vec bio puno zanimljiviji.Zanimljivo mi je citati o filmskoj industriji prije gotovo 100 godina a plus Kubert sasvim OK crta.
Bond.James Bond. |
Edited by - Aco on 04/02/2006 10:10:36 |
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 04/02/2006 : 09:57:29
|
ovih dana sam procita zadnjih 6-7 stripoteka prevelike oscilacije nije mi to jasno mislim to je ekipa koja zna šta je kvalitetno i razumim da se nema love al neke tragedije od stripova su jednostavno neprihvatljive
a posljednji vuk oza je vjerovatno caroban u boji al to nije strip za stripoteku
|
|
Profesor
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/avatar 2 (120x116).jpg)
Serbia
653 Posts
Member since 24/06/2005 |
Posted - 05/02/2006 : 20:32:08
|
Inace prva epizoda Abrahama Stouna inace je svojevremeno (jaako davno) u Politikinom Zabavniku u boji na izuzetno kvalitetnom papiru (tada su je strip unutar Zabavnika izlazio na kvalitetnijem papiru od samih novina-danas je to obrnuto). I naravno to je pravi dozivljaj. Jako mi se svideo kad sam bio klinac i drago mi je sto ga Stripoteka objavljuje. Sjajan je i drzi kvalitet. |
|
JohnDrake
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
467 Posts
Member since 08/01/2005 |
|
tantus
Senior Member
Slovenia
1651 Posts
Member since 10/09/2003 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|