Ja sam i ljeto 1994 poluživio kao Mister No. Završio sam srednju školu i prije odlaska na fakultet radio 2,5 mjeseca u pivovari. Pio sam pivo cijelo jutro a sve što sam zaradio sam potrošio navece na žene i pivo. Manjeviše sam 75 dana bio pijan, a uletio bi i pokoji blud tu i tamo. Eh. Jedino nisam imao avion (mala placa) ali sam se vozio na posao na biciklu koji je bio u stanju slicnom Jerryjevom piperu (na kraju su mi ga i ukrali). ODLICNO!
ima jedan finski film mislim cak da je od kaurismakija di glavni lik s dvoje djece napravi bas to - posalje sve u kurac kad mu zena umre i iz finskog velegrada ode u jebenu brazilsku dzunglu
A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA?
A jedan dio puta ga prebaci pilot probisvjet u poluispravnom piperu koji JAKO podsjeca na Jerryja. Posveta Mister Nou? Prodaje li se Bonelli u Finskoj?
alal ti vjera upravo tako taj film sam i snimio kao da sam imao neki osjecaj i naravno da sam ga sacuvao na traci kad sam gledao nisam mogao vjerovat, mislim previse poklapanja da bi bilo slucajnost! vec sam ja to postao u nekom topiku prije dosta vremena