Author |
Topic |
zVIR
Junior Member
Croatia
324 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 08/11/2005 : 14:11:21
|
Zaplet je obecavajuci,valjda sad dolazi bolje razdoblje zagora jer mi se ova turneja po Africi nimalo nije svidala.Ferri-jev crtez je odlican.
Dok oblaci su nebom plovili,odnekud dopiru krici macaka, to ljubav boli njih a mene guši sad; šporki stari grad, šporki stari grad |
|
|
Star Wars
Senior Member
Croatia
1076 Posts
Member since 11/07/2005 |
Posted - 08/11/2005 : 14:33:47
|
Meni je epizoda dobra. Mozda su malo (to sto kazete malo prebrzo ubacili Kandraxa), ali jako me zanima kako ce se Zagor boriti s Kandraxom i oce li biti borbe s Kandraksovim gospodarom, mracnom Donnom ili tako nekako.
Sta mislite?
The Force is in my hands.... |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 08/11/2005 : 15:26:02
|
Apsolutno, nabit ce Zagor Donnove rogove u guzicu... No nemojte odavat sve detalje što se ticu price jer sam i ja perviše otkrio.
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 08/11/2005 : 17:14:25
|
Neki kazu da je prvo pojavljivanje bolje od drugog-pa bih volio cuti sta vi imate da kazete.
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.
|
|
|
Pavel
Senior Member
Croatia
1233 Posts
Member since 25/08/2005 |
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 08/11/2005 : 19:22:39
|
[quote]Originally posted by SnotMan
Neki kazu da je prvo pojavljivanje bolje od drugog-pa bih volio cuti sta vi imate da kazete.
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.
---------------------------------- meni osobno je draži drugi susret sa Kandraxom,jer sam ga baš citao "uživo" kao klinac i onaj dvoboj Zagora i njegovih prijatelja u trenucima kad vani bijesni sukob izmedu indijanaca i Kandraksovih podanika mi je do jaja.a i Zagorova pronicljivost (heh,ovaj ne baca sjenu pa cu ga raspalit sjekirom po glavi)mi je bila fora stoljeca :-)
ali,prvi susret je isto vrlo dobar...
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi. |
Edited by - realist on 08/11/2005 19:23:40 |
|
|
lsvemir
Junior Member
Croatia
433 Posts
Member since 06/12/2001 |
Posted - 09/11/2005 : 07:55:23
|
Kolko ce sad izaci stripova s Kandraxom u tom zadnjem serijalu Zagora ne Extra nego redovnog znaci dok ne ubije ili ga dezintegrira 3, 4 ili više da znam kolko cu mjeseci kupovati i cekati :) |
|
|
Pavel
Senior Member
Croatia
1233 Posts
Member since 25/08/2005 |
Posted - 09/11/2005 : 09:41:34
|
quote: Originally posted by lsvemir
Kolko ce sad izaci stripova s Kandraxom u tom zadnjem serijalu Zagora ne Extra nego redovnog znaci dok ne ubije ili ga dezintegrira 3, 4 ili više da znam kolko cu mjeseci kupovati i cekati :)
Ukupno pet brojeva, do ožujka.A prvo Kandraxovo pojavljivanje uopce ce izaci u extra seriji u proljece 2007. |
|
|
Advanced Member
Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 09/11/2005 : 10:25:50
|
prvi bi trebao biti bolji , bar meni se tako cini, ali malo ga kvari cinjenica da je preko 40 strana izrezano, pa se malo gubi dubina. tako kad izadje u punom izdanju, bice bolji od drugog susreta, mislim
*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
|
|
|
lsvemir
Junior Member
Croatia
433 Posts
Posted - 09/11/2005 : 10:55:10
|
quote: Originally posted by Top
prvi bi trebao biti bolji , bar meni se tako cini, ali malo ga kvari cut...
Kako to da je Feri preuzeo crtanje ovog drugog, a do sad je crtao samo naslovnice ??? |
|
|
Advanced Member
Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 09/11/2005 : 11:17:05
|
ferri crta i dan danas, ali zadnji godina samo "bolje epizode". narocito je zaduzenj za crtanje epizoda sa starim neprijateljima, da bi se nastavila ista atmosfera u crtezima kao u prethodnimpojavljivanjima pojedinih protivnika. crta je sve tri epizode sa kandraxom
*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
|
|
|
lsvemir
Junior Member
Croatia
433 Posts
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 09/11/2005 : 13:59:13
|
quote: Originally posted by realist
[quote]Originally posted by SnotMan
---------------------------------- meni osobno je draži drugi susret sa Kandraxom,jer sam ga baš citao "uživo" kao klinac i onaj dvoboj Zagora i njegovih prijatelja u trenucima kad vani bijesni sukob izmedu indijanaca i Kandraksovih podanika mi je do jaja.a i Zagorova pronicljivost (heh,ovaj ne baca sjenu pa cu ga raspalit sjekirom po glavi)mi je bila fora stoljeca :-)
ali,prvi susret je isto vrlo dobar...
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
U drugom mi je posebno sjela scenasa:Rekao sam da hocu pivo i necu ponavljati
|
|
|
chemako
Average Member
Croatia
758 Posts
Member since 22/02/2004 |
Posted - 09/11/2005 : 15:50:00
|
Ipak je ovo prvi Zagor kojega sam nakon dugo vremena procitao u dahu.Šteta što je epizoda razvucena u pet nastavaka.Bilo bi bolje da je objavljena u jednom maxiu,a "dugi marš" neka razvlace po nastavcima. |
|
|
Star Wars
Senior Member
Croatia
1076 Posts
Member since 11/07/2005 |
Posted - 09/11/2005 : 19:40:50
|
Ali to ne bi bilo onda to. Meni je super kada procitam jedan dio price i konacno mjesec dana primim u ruke nastavak. Nakon tolikog cekanja.... Bolje nego da procitam sve odjednom, to nema efekta.
The Force is in my hands.... |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 16/11/2005 : 15:02:23
|
quote: Originally posted by Star Wars
Ali to ne bi bilo onda to. Meni je super kada procitam jedan dio price i konacno mjesec dana primim u ruke nastavak. Nakon tolikog cekanja.... Bolje nego da procitam sve odjednom, to nema efekta.
Ja svakim novim nastavkom krecem citati otpocetka. Tako da jedan miniserijal procitam i po par puta. Inace, uvijek kad se Zagor vraca u svoj voljeni Darkwood, naleti na podosta nastavaka. Koliko je epizoda trajao njegov posljednji susret sa Hellingenom?
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7812 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7812 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 16/11/2005 : 15:47:09
|
quote: Originally posted by chemako
Ipak je ovo prvi Zagor kojega sam nakon dugo vremena procitao u dahu.Šteta što je epizoda razvucena u pet nastavaka.Bilo bi bolje da je objavljena u jednom maxiu,a "dugi marš" neka razvlace po nastavcima.
sva sreca pa jedna ovakva prica nije u maxiju, jer mi ne bi priuštila isti gušt i uživanje da je imam, kao što to cini ovako kroz redovne epizode. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 16/11/2005 : 16:03:47
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by Star Wars
Ja svakim novim nastavkom krecem citati otpocetka. Tako da jedan miniserijal procitam i po par puta. Inace, uvijek kad se Zagor vraca u svoj voljeni Darkwood, naleti na podosta nastavaka. Koliko je epizoda trajao njegov posljednji susret sa Hellingenom?
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power...
40.Sjene nad Darkwoodom 41.Specijalni agent 42.Hellingen je živ! 43.Dvoboj u svemiru dakle,cetiri,o Kandrax ima pet u serijalu! |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 16/11/2005 : 19:58:00
|
quote: Originally posted by I like girlz
Ipak je ovo prvi Zagor kojega sam nakon dugo vremena procitao u dahu.Šteta što je epizoda razvucena u pet nastavaka.Bilo bi bolje da je objavljena u jednom maxiu,a "dugi marš" neka razvlace po nastavcima.
sva sreca pa jedna ovakva prica nije u maxiju, jer mi ne bi priuštila isti gušt i uživanje da je imam, kao što to cini ovako kroz redovne epizode.
Osim toga pokvario bi se i orginalni redosljed epizoda, izgubile bi se naslovnice, a to je vecini sigurno dosta bitno. |
|
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
Posted - 16/11/2005 : 20:42:38
|
to bi mislim bilo bas bezveze. jer je, po meni, u dugom putovanju lik zagora stavljen u drugi plan. glavni lik, po meni, je onaj casnik americke vojske. i bilo bi glupo da to izlazi u redovnoj seriji. jer bi zagora opet zadesilo "dosadno doba" kao i kod onih 10-15 epizoda tipa priznanje, sveto drvo i taj serijal. dosada ziva
ZAGOR PRICA... |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Posted - 16/11/2005 : 21:00:29
|
quote: Originally posted by vice
Meni je sveto drvo baš zakon,kako ti Zagor može bit dosadan cccc
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
ma ok je to. al ti je bila serija, oni preskoceni od slobodne dalmacije, koja je bila extra dosadna. i ako malo bolje pogledas vidjet ces da je tu bio rez. odprilike od tih epizoda zagor krece na "svjetsku" turneju. sve je manje u darkwoodu.
ZAGOR PRICA... |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 16/11/2005 : 21:12:02
|
Ali meni su te epizode zakon:Sveto drvo,Indijansko groblje,Covjek s puškom,Kradljivac sjena,Noc krvoprolica,Nemoguca dimenzija.
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
|
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Posted - 16/11/2005 : 22:00:17
|
ne kazem da nevaljaju. al mi je sveto drvo dosadno to je cudo. radnja za nulu! nigdje veze. nemoguca dimenzija je super.
ZAGOR PRICA... |
|
|
Topic |
|