forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ''Kako citati strip''
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 08/11/2005 : 19:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
Macan je na Q blogu napisao da moze da se kupi na interliberu. Jel neko kupio? Kakvi su utisci? Koliko kosta? Pa sta cekate vise ljudi?

...kroz taj metez cujem zov, iz ponora ili sa visine, svejedno, gore i dole su kategorije koje svemir ne poznaje. Probudi se i ustani iz svog sna. Ustani i odbaci svoju odecu od gline. Doslo je vreme da odes iz ovog sveta. Elektra, odbegla Plejada, izbeglica zodijaka, kosmicka lutalica, vratila se i razvejala svoje uvojke. Doslo je vreme bez vremena. Doslo je vreme prica...

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 08/11/2005 : 20:00:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Mozze ga se kupiti u MC, SKL i striparnici Tino. U AF-u dvoje kolika che biti potrazznja pa bi zainteresirani mozzda mogli Miroslavu unaprijed javiti jesu li (ako su) zainteresirani da ne ssaljem jedan po jedan primjerak...:)

mcn

Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 9 je na svim kioscima! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 08/11/2005 : 20:09:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Odoh da zovem Miroslava. :)

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 08/11/2005 : 20:11:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Nego, kolika je cena kod izdavaca? Mozda mi se vise isplati da mi Dekara donese kad bude dolazio na CRSH (cao, Dekara, duso!). :)

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 08/11/2005 : 21:29:08  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message
Ajmo ljudi zar nitko ne zna kolika je cijena?
Sutra idem na interliber pa da znam sto me ceka.
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 08/11/2005 : 22:28:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message
mcn ne zeli svoditi to intelektualno blago na obican broj kuna. neprocjenjivo. eto koliko vrijedi. a koliko kosta?

mene naime dosta zanima jer, iako imam engleski, ne bi bilo zgoreg imati i ovaj za citiranje. konacno cu dobiti sluzbeni prijevod famozne definicije stripa.
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 08/11/2005 : 22:36:30  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

Nego, kolika je cena kod izdavaca? Mozda mi se vise isplati da mi Dekara donese kad bude dolazio na CRSH (cao, Dekara, duso!). :)

nazalost Dekara ne ide na CrSh pa netje biti u mogutjnosti da to donese iako bi to zeleo.
jako.

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/11/2005 : 22:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Sluzbena cijena : Mekani uvez = 99 kn, tvrdi 149. Budete li dobri, mozda dobijete i popust. Inace, toplo preporucam, kupite ovo!
Dekara, ne dolazis na CRS? Pa kako cemo mi bez tebe! Znaci, onih 5 vegetarijanskih sendvica u obliznjem fast foodu ce ostati nepojedeni:)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 08/11/2005 : 23:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Sluzbena cijena : Mekani uvez = 99 kn, tvrdi 149. Budete li dobri, mozda dobijete i popust. Inace, toplo preporucam, kupite ovo!
Dekara, ne dolazis na CRS? Pa kako cemo mi bez tebe! Znaci, onih 5 vegetarijanskih sendvica u obliznjem fast foodu ce ostati nepojedeni:)

ma dolazim ja samo moram na vreme pocheti da ovako lukavo izbegavam grebatore:)))
a inache od proshlog dolaska sam se prosnobio pa idem ISkLJUCHIVO u onaj mexichki restoran - jebesh hambi:)))

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 08/11/2005 : 23:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
NE IDESH!?!?!
ZASHTO!?!?!?!!?!?

Pa ko ce da mi donosi stripove i ostalu drogu?

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 08/11/2005 : 23:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

Odoh da zovem Miroslava. :)

Aj ako ovih dana budes svracao do Miroslava, rezervisi i meni jedan primerak, u nekoj frci sam sa faxom, pisem gomilu nekih seminarskih, pa nemam vremena....

...kroz taj metez cujem zov, iz ponora ili sa visine, svejedno, gore i dole su kategorije koje svemir ne poznaje. Probudi se i ustani iz svog sna. Ustani i odbaci svoju odecu od gline. Doslo je vreme da odes iz ovog sveta. Elektra, odbegla Plejada, izbeglica zodijaka, kosmicka lutalica, vratila se i razvejala svoje uvojke. Doslo je vreme bez vremena. Doslo je vreme prica...
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 09/11/2005 : 18:14:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
E, a sta je u stvari "Kako citati strip" ?

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Star Wars
Senior Member

Croatia
1076 Posts

Member since 11/07/2005

Posted - 09/11/2005 : 19:34:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Star Wars's Homepage  Send Star Wars a Private Message
To i mene zanima???

The Force is in my hands....
Go to Top of Page

majmun
Average Member

Croatia
580 Posts

Member since 20/11/2003

Posted - 09/11/2005 : 20:19:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit majmun's Homepage  Send majmun a Private Message
quote:
Originally posted by Barker

Malo je za reci remek djelo.
Go to Top of Page

SANdMAN
Junior Member

Fed Rep Yugoslavia
401 Posts

Member since 16/09/2002

Posted - 09/11/2005 : 20:34:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit SANdMAN's Homepage  Send SANdMAN an ICQ Message  Send SANdMAN a Private Message
Jel to onaj stari UNDERSTANDING COMICS by Scott McCloud ili nesto drugo?

/ Reason is always a kind of brute force /
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12919 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 09/11/2005 : 21:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
quote:
Originally posted by Barker

http://www.dccomics.com/graphic_novels/?gn=1521

http://en.wikipedia.org/wiki/Understanding_Comics

Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! ... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 09/11/2005 : 21:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
aj pa Dekara, CRS nije isti bez tebe da sam samcat prodajes to nekoliko izdanja koliko si izdao :)
nego ozbiljno, jesi prezauzet izdavanjem ili je nesto manje opasno...???

Od 17.8.2005. do 31.7.2006. mjesto boravka Oxford, Mississippi///\\\http://round2create.blogspot.com/
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 09/11/2005 : 22:29:56  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
aj shto prodajem svoja izdanja ali ako ovi profiteri iz libelusa misle i ove godine da me ostave da prodajem i NJIHOVA izdanja dok se oni shvrtjkaju okolo - GADNO SU SE ZAJEBALI!!!!!!:)ppppPPPPP

emire, kvotuj taj moj zadnji post i bitje ti jasnije neke stvari:))))

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 10/11/2005 : 00:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
teorjie zavjere opet na djelu

Od 17.8.2005. do 31.7.2006. mjesto boravka Oxford, Mississippi///\\\http://round2create.blogspot.com/
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 10/11/2005 : 17:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

aj shto prodajem svoja izdanja ali ako ovi profiteri iz libelusa misle i ove godine da me ostave da prodajem i NJIHOVA izdanja dok se oni shvrtjkaju okolo - GADNO SU SE ZAJEBALI!!!!!!:)ppppPPPPP

emire, kvotuj taj moj zadnji post i bitje ti jasnije neke stvari:))))

Jel se oni to shvrtjkaju s fitju blekeni?

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 10/11/2005 : 18:28:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

ima još stripomana koji se hrane vegeterijanskim sendvicima

živio sc,dolje hc
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000