Author |
Topic |
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 10/11/2005 : 01:31:48
|
Evo upravo sam procitao intervju sa M. B. i tekst o AF ( http://www.vrtovi.bravehost.com/Sadrzaj/Strip/AlanFord/AlanFord.htm ) te me uhvatila tuga nakon sto sam uzeo jedan od novijih brojeva!!!! Kakva razlika!! Steta sto taj serijal ipak nije presta izlaziti davno prije /da ne racunamo par ok epizoda i serijala, npr. sa "smrcu" Broja Jedan, Mangia-i... Kada uzmem one stare brojeve ( ili reprinte) tek onda shvatim kakav je to bio strip!!! Steta na ovoj danasnjoj sapunici.
Mrzim mrznju!
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 10/11/2005 : 14:13:19
|
Misljenje obostrano.
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 10/11/2005 : 15:34:23
|
Alan Ford je smijeh Alan Ford je moje djetinjstvo Alan Ford je ponekad okrutna stvarnost Alan Ford nikad nece nestati sa mojih polica i mog srca Alan Ford je najjebeniji strip na ovoj planeti!!!!!!!!!
"It is a strange fate that we should suffer so much fear and doubt over so smaller thing...such little thing"- Boromir |
|
|
jetset
Junior Member
Croatia
390 Posts
Member since 23/06/2005 |
Posted - 10/11/2005 : 18:25:29
|
alan ford je definitivno dobar,ali i precjenjen na našim prostorima (kao i zagor) i u lokalnim okvirima nešto znaci--u svjetskim niti ne postoji
živio sc,dolje hc |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
bosanac_
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
23 Posts
Member since 13/08/2005 |
Posted - 10/11/2005 : 19:56:45
|
najbolji strip svih vremena... strip koji nikada nisam prestajao citati mada je davno trebalo prestati izdavati nove epizode... ovo je danas obostrano mucenje... |
|
|
altair
Average Member
Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 10/11/2005 : 20:07:55
|
Alan Ford je prvi strip koji sam poceo redovito kupovati...davno,davno. Slazem se da je ovo sto danas izlazi a zove se isto kao i taj super strip sramota i sasvim neki drugi strip. |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 10/11/2005 : 22:52:52
|
quote: Originally posted by jetset
alan ford je definitivno dobar,ali i precjenjen na našim prostorima (kao i zagor) i u lokalnim okvirima nešto znaci--u svjetskim niti ne postoji
živio sc,dolje hc
kaj ti to znaci kuri me bolac za svjetske prostore kad smo i mi dio svjetskog prostora i ak se namin svida a drugiman ne njihov problem i meni se povraca od svih onih jadnih superheroji stripova pa nikom ništa |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 10/11/2005 : 23:53:27
|
quote: Originally posted by Toninho
živio sc,dolje hc
kaj ti to znaci kuri me bolac za svjetske prostore kad smo i mi dio svjetskog prostora i ak se namin svida a drugiman ne njihov problem i meni se povraca od svih onih jadnih superheroji stripova pa nikom ništa
Slažem se sa Toninjom, meni su osobno stripovi poput Hulka, Fantastic Four, Spidermana i Captain America u usporedbi s Alan Fordom toliki trash da u mom rjecniku ne postoje rijeci da se to opiše!!!!!!!!! Alan Ford precijenjen na našim prostorima- ovakvu glupost nisam cuo od zadnje Busheve kampanje.
"It is a strange fate that we should suffer so much fear and doubt over so smaller thing...such little thing"- Boromir |
|
|
scaramanga
Senior Member
Aruba
1274 Posts
Member since 20/04/2005 |
Posted - 11/11/2005 : 08:53:33
|
živio sc,dolje hc
kaj ti to znaci kuri me bolac za svjetske prostore kad smo i mi dio svjetskog prostora i ak se namin svida a drugiman ne njihov problem i meni se povraca od svih onih jadnih superheroji stripova pa nikom ništa
Tako je! Za predsednika! |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 11/11/2005 : 11:21:46
|
quote: Originally posted by paro
živio sc,dolje hc
Slažem se sa Toninjom, meni su osobno stripovi poput Hulka, Fantastic Four, Spidermana i Captain America u usporedbi s Alan Fordom toliki trash da u mom rjecniku ne postoje rijeci da se to opiše!!!!!!!!! Alan Ford precijenjen na našim prostorima- ovakvu glupost nisam cuo od zadnje Busheve kampanje.
"It is a strange fate that we should suffer so much fear and doubt over so smaller thing...such little thing"- Boromir
Ja se slažem s vama dvojicom,a jetset neka pripazi što govori.
"Velikodušnost bez premca" www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af "Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija |
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 11/11/2005 : 13:32:35
|
živio sc,dolje hc
Meni jos uvijek najbolji strip koji sam citao(citam),pa me licno zaboli K**** za svijet.
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.
|
|
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 11/11/2005 : 14:14:54
|
Kvaliteta Alan Forda je u tome što svatko može pronaci nešto za sebe u tom stripu. Klinci se smiju kreaturama i grotesknim likovima u epizodama,a stariji citatelji uz to kuže i cinizam i satiru,te sprdanje sa socijalnim aspektom. A to je nešto što je uvijek aktualno u ovoj regiji...
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 11/11/2005 : 15:28:34
|
ne napadajte jetseta, u protivnom organizirat cemo se u klub, on je vec peti, ima nas, ne vlada jednoumlje po pitanju alan forda |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 12/11/2005 : 03:30:38
|
quote: Originally posted by ken2
ne napadajte jetseta, u protivnom organizirat cemo se u klub, on je vec peti, ima nas, ne vlada jednoumlje po pitanju alan forda
Mocnog li kluba, vas bi bilo 5, a nas 500, mislim da bi brzo utihnuli
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7308 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 12/11/2005 : 03:54:22
|
Šta ste covika iznapadali,nije on nikoga uvridija i zašto bi triba pazit šta govori,kada van je cacu ubija,pa evo reka je i da je Zagor precijenjen a ja živin za Zagora i šta bi sad triba covika popljuvat,ma daj molin te,i onda ovaj maki "neka pripazi šta govori"-ma vidi ti njega šta je faca tebe ce prvo pitat šta ce rec. Ni meni Alan Ford nit je ikad bija nit ce mi ikad bit dobar strip i tocka.
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 12/11/2005 : 04:06:20
|
quote: Originally posted by vice
Šta ste covika iznapadali,nije on nikoga uvridija i zašto bi triba pazit šta govori,kada van je cacu ubija,pa evo reka je i da je Zagor precijenjen a ja živin za Zagora i šta bi sad triba covika popljuvat,ma daj molin te,i onda ovaj maki "neka pripazi šta govori"-ma vidi ti njega šta je faca tebe ce prvo pitat šta ce rec. Ni meni Alan Ford nit je ikad bija nit ce mi ikad bit dobar strip i tocka.
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Jao vice, pa šta se pjeniš u 4 sata ujutro, pa nije sad baš tolika katastrofa, a stvar je u tome da je naslov topica AF---sjecanje!!! i što mamlaz nije otvorio topic da se javljaju ljudi koji ne citaju doticni strip i govore da je strip niškoristi. Da je netko otvorio topic u spomen na Bleka ja taj topic ne bi citao, niti bi ostavljao komentare. Istina je da je maki ovaj put malo pretjerao, al to ne znaci da odmah moraš dizat prašinu i izigravat šerifa na svaku krivu rijec.
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 12/11/2005 : 06:34:07
|
živio sc,dolje hc
Bassi puno toga rekao u vezi teme!!!! Hvala!!!
Mrzim mrznju! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 12/11/2005 : 06:38:06
|
Ja sam govorio o starim izdanjima AF, i zato molim ove ala toninho koji su nabrijani na cijeli svijet, a ne zanima ih tema neka se maknu od topica!!! Ovdje se prica o ALAN FORD-U a ne o nekom glupom svijetu!! Ne kvarite topic!!! Ovdje je rijec (za one retardirane koji ne znaju citati!!!!) O razlici AF-a od prvih pedesetak brojeva do ovih sadasnjah!!!
Mrzim mrznju! |
Edited by - mamlaz on 12/11/2005 06:40:16 |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 12/11/2005 : 09:53:58
|
e sad sam popizdija mamlaze pun mi te kurac ti ceš meni govorit o AF lijeci se tvoja frustracija jebe ovaj forum vec duže vrimena nikog ja nisam uvridija ja sam samo postavio realno pitanje : šta je to svjestski prostor i otvorio podtemu : tko je taj ko postavlja kriterije da ne vidiš samo sebe onda bi i pratija što ljudi pišudavno sam reka da je u AF jedino i vridilo ono šta je bilo prije al da je to vrhunski upravo zbog onog što je netko kazao jer cinizam još kuri na ovim prostorima oladi i ne vrijedaj jer ti se ne diže |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 12/11/2005 : 09:56:23
|
i stvarno nisam napada jet seta nego sam se spremio na raspravu s njegovim mišljenjem javljam se za clana nadzornog odbora kluba neljubitelja AF mislim treba vas neko i štitit od raspiždene gomile |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 12/11/2005 : 09:59:37
|
quote: Originally posted by mamlaz
Ja sam govorio o starim izdanjima AF, i zato molim ove ala toninho koji su nabrijani na cijeli svijet, a ne zanima ih tema neka se maknu od topica!!! Ovdje se prica o ALAN FORD-U a ne o nekom glupom svijetu!! Ne kvarite topic!!! Ovdje je rijec (za one retardirane koji ne znaju citati!!!!) O razlici AF-a od prvih pedesetak brojeva do ovih sadasnjah!!!
Mrzim mrznju!
mislim da si decko triba onda prvo upozorit jet seta stvarno ti je ovaj štrumpfovski potpis na mistu
|
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7308 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 12/11/2005 : 11:28:23
|
Aj malo san pretjera,jebiga uvatila me nesanica pa popizdin na glupost,ali maki stvarno si pretjera,a ja sad iden odavde,ionako AF nije za mene
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 12/11/2005 : 12:54:52
|
Kvaliteta AF u onih prvih 300-tinjak brojeva (zajedno s reprizama) koje je Vjesnik objavio je OK, ali nakon toga...katastrofa. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 12/11/2005 : 19:07:49
|
e sad sam popizdija mamlaze pun mi te kurac ti ceš meni govorit o AF lijeci se tvoja frustracija jebe ovaj forum vec duže vrimena nikog ja nisam uvridija ja sam samo postavio realno pitanje : šta je to svjestski prostor i otvorio podtemu : tko je taj ko postavlja kriterije da ne vidiš samo sebe onda bi i pratija što ljudi pišudavno sam reka da je u AF jedino i vridilo ono šta je bilo prije al da je to vrhunski upravo zbog onog što je netko kazao jer cinizam još kuri na ovim prostorima oladi i ne vrijedaj jer ti se ne diže
Mozda sam malo pretjerao, ali jednostavno mi je izgledalo da ce opet sve zavrsiti na nekoj politici i raspravama oko toga pa sam popizdio i napao pretjerano. PS: Dize mi se
Mrzim mrznju! |
|
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2269 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 12/11/2005 : 19:35:17
|
Meni osobno je AF najjebeniji strip svih vremena. Ali samo dok ga je crtao neponovljivi Magnus. Poslije njega nije to više bilo to. Sa zadovoljstvom kupujem HC Alan Ford Klasik iako imam AF uglavnom u drugom izdanju Vjesnika, ali meni osobno vrijedi svaku lipu jer ga procitam svako par godina nanovo. Procitao sam u životu tisuce i tisuce stripova ali AF je uvijek ispred svih. Barem meni. |
|
|
Topic |
|