forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 AF --- sjecanje!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 10/11/2005 : 01:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
Evo upravo sam procitao intervju sa M. B. i tekst o AF ( http://www.vrtovi.bravehost.com/Sadrzaj/Strip/AlanFord/AlanFord.htm ) te me uhvatila tuga nakon sto sam uzeo jedan od novijih brojeva!!!! Kakva razlika!! Steta sto taj serijal ipak nije presta izlaziti davno prije /da ne racunamo par ok epizoda i serijala, npr. sa "smrcu" Broja Jedan, Mangia-i... Kada uzmem one stare brojeve ( ili reprinte) tek onda shvatim kakav je to bio strip!!! Steta na ovoj danasnjoj sapunici.

Mrzim mrznju!

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 10/11/2005 : 14:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
Misljenje obostrano.

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/11/2005 : 15:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Alan Ford je smijeh
Alan Ford je moje djetinjstvo
Alan Ford je ponekad okrutna stvarnost
Alan Ford nikad nece nestati sa mojih polica i mog srca
Alan Ford je najjebeniji strip na ovoj planeti!!!!!!!!!

"It is a strange fate that we should suffer so much fear and doubt over so smaller thing...such little thing"- Boromir
Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 10/11/2005 : 18:25:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message
alan ford je definitivno dobar,ali i precjenjen na našim prostorima (kao i zagor) i u lokalnim okvirima nešto znaci--u svjetskim niti ne postoji

živio sc,dolje hc
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 10/11/2005 : 19:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Citao sam taj intervju.

"Velikodušnost bez premca"
www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af
"Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija
Go to Top of Page

bosanac_
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
23 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 10/11/2005 : 19:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send bosanac_ a Private Message
najbolji strip svih vremena... strip koji nikada nisam prestajao citati mada je davno trebalo prestati izdavati nove epizode... ovo je danas obostrano mucenje...
Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 10/11/2005 : 20:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message
Alan Ford je prvi strip koji sam poceo redovito kupovati...davno,davno.
Slazem se da je ovo sto danas izlazi a zove se isto kao i taj super strip sramota i sasvim neki drugi strip.
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 10/11/2005 : 22:52:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
quote:
Originally posted by jetset

alan ford je definitivno dobar,ali i precjenjen na našim prostorima (kao i zagor) i u lokalnim okvirima nešto znaci--u svjetskim niti ne postoji

živio sc,dolje hc

kaj ti to znaci
kuri me bolac za svjetske prostore kad smo i mi dio svjetskog prostora
i ak se namin svida a drugiman ne
njihov problem
i meni se povraca od svih onih jadnih superheroji stripova pa nikom ništa
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/11/2005 : 23:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

quote:

živio sc,dolje hc

kaj ti to znaci
njihov problem

Slažem se sa Toninjom, meni su osobno stripovi poput Hulka, Fantastic Four, Spidermana i Captain America u usporedbi s Alan Fordom toliki trash da u mom rjecniku ne postoje rijeci da se to opiše!!!!!!!!!
Alan Ford precijenjen na našim prostorima- ovakvu glupost nisam cuo od zadnje Busheve kampanje.

"It is a strange fate that we should suffer so much fear and doubt over so smaller thing...such little thing"- Boromir
Go to Top of Page

scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts

Member since 20/04/2005

Posted - 11/11/2005 : 08:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Send scaramanga a Private Message
quote:

quote:

živio sc,dolje hc

kaj ti to znaci
njihov problem

Tako je! Za predsednika!
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 11/11/2005 : 11:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:

quote:

živio sc,dolje hc

kaj ti to znaci
njihov problem

Slažem se sa Toninjom, meni su osobno stripovi poput Hulka, Fantastic Four, Spidermana i Captain America u usporedbi s Alan Fordom toliki trash da u mom rjecniku ne postoje rijeci da se to opiše!!!!!!!!!
Alan Ford precijenjen na našim prostorima- ovakvu glupost nisam cuo od zadnje Busheve kampanje.

Ja se slažem s vama dvojicom,a jetset neka pripazi što govori.

"Velikodušnost bez premca"
www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af
"Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 11/11/2005 : 13:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
quote:

živio sc,dolje hc

Meni jos uvijek najbolji strip koji sam citao(citam),pa me licno zaboli K**** za svijet.

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.

Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 11/11/2005 : 14:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
Kvaliteta Alan Forda je u tome što svatko može pronaci nešto za sebe u tom stripu. Klinci se smiju kreaturama i grotesknim likovima u epizodama,a stariji citatelji uz to kuže i cinizam i satiru,te sprdanje sa socijalnim aspektom. A to je nešto što je uvijek aktualno u ovoj regiji...

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 11/11/2005 : 15:28:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ne napadajte jetseta, u protivnom organizirat cemo se u klub, on je vec peti, ima nas, ne vlada jednoumlje po pitanju alan forda
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 12/11/2005 : 03:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

ne napadajte jetseta, u protivnom organizirat cemo se u klub, on je vec peti, ima nas, ne vlada jednoumlje po pitanju alan forda

Mocnog li kluba, vas bi bilo 5, a nas 500, mislim da bi brzo utihnuli

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 12/11/2005 : 03:54:22  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Šta ste covika iznapadali,nije on nikoga uvridija i zašto bi triba pazit šta govori,kada van je cacu ubija,pa evo reka je i da je Zagor precijenjen a ja živin za Zagora i šta bi sad triba covika popljuvat,ma daj molin te,i onda ovaj maki "neka pripazi šta govori"-ma vidi ti njega šta je faca tebe ce prvo pitat šta ce rec.
Ni meni Alan Ford nit je ikad bija nit ce mi ikad bit dobar strip i tocka.

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 12/11/2005 : 04:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by vice

Šta ste covika iznapadali,nije on nikoga uvridija i zašto bi triba pazit šta govori,kada van je cacu ubija,pa evo reka je i da je Zagor precijenjen a ja živin za Zagora i šta bi sad triba covika popljuvat,ma daj molin te,i onda ovaj maki "neka pripazi šta govori"-ma vidi ti njega šta je faca tebe ce prvo pitat šta ce rec.
Ni meni Alan Ford nit je ikad bija nit ce mi ikad bit dobar strip i tocka.

Jao vice, pa šta se pjeniš u 4 sata ujutro, pa nije sad baš tolika katastrofa, a stvar je u tome da je naslov topica AF---sjecanje!!! i što mamlaz nije otvorio topic da se javljaju ljudi koji ne citaju doticni strip i govore da je strip niškoristi. Da je netko otvorio topic u spomen na Bleka ja taj topic ne bi citao, niti bi ostavljao komentare. Istina je da je maki ovaj put malo pretjerao, al to ne znaci da odmah moraš dizat prašinu i izigravat šerifa na svaku krivu rijec.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 12/11/2005 : 06:34:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

quote:

živio sc,dolje hc

kaj ti to znaci
njihov problem

Bassi puno toga rekao u vezi teme!!!!
Hvala!!!

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 12/11/2005 : 06:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
Ja sam govorio o starim izdanjima AF, i zato molim ove ala toninho koji su nabrijani na cijeli svijet, a ne zanima ih tema neka se maknu od topica!!! Ovdje se prica o ALAN FORD-U a ne o nekom glupom svijetu!! Ne kvarite topic!!!
Ovdje je rijec (za one retardirane koji ne znaju citati!!!!) O razlici AF-a od prvih pedesetak brojeva do ovih sadasnjah!!!

Mrzim mrznju!

Edited by - mamlaz on 12/11/2005 06:40:16
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 12/11/2005 : 09:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
e sad sam popizdija
mamlaze pun mi te kurac
ti ceš meni govorit o AF
lijeci se
tvoja frustracija jebe ovaj forum vec duže vrimena
nikog ja nisam uvridija
ja sam samo postavio realno pitanje : šta je to svjestski prostor i otvorio podtemu : tko je taj ko postavlja kriterije
da ne vidiš samo sebe onda bi i pratija što ljudi pišudavno sam reka da je u AF jedino i vridilo ono šta je bilo prije al da je to vrhunski upravo zbog onog što je netko kazao
jer cinizam još kuri na ovim prostorima
oladi i ne vrijedaj jer ti se ne diže
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 12/11/2005 : 09:56:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
i stvarno nisam napada jet seta nego sam se spremio na raspravu s njegovim mišljenjem
javljam se za clana nadzornog odbora kluba neljubitelja AF
mislim treba vas neko i štitit od raspiždene gomile
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 12/11/2005 : 09:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

Ja sam govorio o starim izdanjima AF, i zato molim ove ala toninho koji su nabrijani na cijeli svijet, a ne zanima ih tema neka se maknu od topica!!! Ovdje se prica o ALAN FORD-U a ne o nekom glupom svijetu!! Ne kvarite topic!!!
Ovdje je rijec (za one retardirane koji ne znaju citati!!!!) O razlici AF-a od prvih pedesetak brojeva do ovih sadasnjah!!!

Mrzim mrznju!

mislim da si decko triba onda prvo upozorit jet seta
stvarno ti je ovaj štrumpfovski potpis na mistu
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 12/11/2005 : 11:28:23  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Aj malo san pretjera,jebiga uvatila me nesanica pa popizdin na glupost,ali maki stvarno si pretjera,a ja sad iden odavde,ionako AF nije za mene

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 12/11/2005 : 12:54:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Kvaliteta AF u onih prvih 300-tinjak brojeva (zajedno s reprizama) koje je Vjesnik objavio je OK, ali nakon toga...katastrofa.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 12/11/2005 : 19:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

e sad sam popizdija
mamlaze pun mi te kurac
ti ceš meni govorit o AF
lijeci se
tvoja frustracija jebe ovaj forum vec duže vrimena
nikog ja nisam uvridija
ja sam samo postavio realno pitanje : šta je to svjestski prostor i otvorio podtemu : tko je taj ko postavlja kriterije
da ne vidiš samo sebe onda bi i pratija što ljudi pišudavno sam reka da je u AF jedino i vridilo ono šta je bilo prije al da je to vrhunski upravo zbog onog što je netko kazao
jer cinizam još kuri na ovim prostorima
oladi i ne vrijedaj jer ti se ne diže

Mozda sam malo pretjerao, ali jednostavno mi je izgledalo da ce opet sve zavrsiti na nekoj politici i raspravama oko toga pa sam popizdio i napao pretjerano.
PS: Dize mi se

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 12/11/2005 : 19:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Meni osobno je AF najjebeniji strip svih vremena. Ali samo dok ga je crtao neponovljivi Magnus. Poslije njega nije to više bilo to. Sa zadovoljstvom kupujem HC Alan Ford Klasik iako imam AF uglavnom u drugom izdanju Vjesnika, ali meni osobno vrijedi svaku lipu jer ga procitam svako par godina nanovo. Procitao sam u životu tisuce i tisuce stripova ali AF je uvijek ispred svih. Barem meni.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000