Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4647 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 10/11/2005 : 21:32:56
|
E ovo planiram da postam godinu dana, pa kako mi je skoro bio rodjendan (zar vec!) aktivirao sam staru zamisao. Stvar je u tome da u mom krugu prijatelja postoji ideja da rodj. pokloni budu uvek zanimljivi i originalni: od recimo dostavljanja slavljeniku iscrtanu mapu grada sa mestima na kojima ga ceka svako od prijatelja se svojim delom plana/programa/poklonom, do poklon ulaznica za Exit fest u NS. A onda smo se zaposlili i poceli da poklanjamo jedni drugima digitalce, diskmene, CD kolekcije po izboru i sl. zbog cega smo opasno zaglibili finansiski :( Pa onda, oprt nazad na originalni poklon ali jeftin. I ja sam dobio ovo: [URL=http://img493.imageshack.us/my.php?image=igorcejpg0ni.jpg][/URL] Znajuci da mi je DD omiljeni strip, ljudi su se pomucili da nadju neke slicice i ubace duhovite tekstove na ovim kuponima sa kojima mogu dobiti od njih pice i sendvic kad god ja to budem hteo , tj kad ponestane love. Ja njima kupon, oni meni ponisteni duplikat da znaju da su raskrstili sa mnom :)) Da ne bi sve ispalo tako jeftino, od svakog sam dobio i po komad njihove garderobe koju one nezele/mogu vise da nose ( od majice sa Vuckom-pozdrav ZOI '84 do kacketa a la Sasa Losic) Neznam dali je ovom postu mesto ovde, ali ajde nek ide...
Bistro i duboko nebo utociste pruza!
|
|