forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 TORPEDO:omjer uloženog i dobivenog
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 11/11/2005 : 22:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Slazem se, ali zato imamo jos brdo drugih stripova koje nam je podario Bernet!;)

"JA SAM DECAK IZ VODE, IMAM TRAG POD LEVOM MISKOM. NA TVOJE USNE BOJE MESA SPUSTICU KAP SVOJE VODE, PUSTICU GLAS IZ GRLA..."
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 11/11/2005 : 22:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
Kolko tocno Torpedo ima albuma?

Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! ... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 11/11/2005 : 23:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
14 + 1! Taj jedan je neki "fantomski":) VJ ga ima, a Berni je rekao da ce istraziti, pa izdati i taj 15.!

"JA SAM DECAK IZ VODE, IMAM TRAG POD LEVOM MISKOM. NA TVOJE USNE BOJE MESA SPUSTICU KAP SVOJE VODE, PUSTICU GLAS IZ GRLA..."
Go to Top of Page

JORGE
Junior Member

Croatia
483 Posts

Member since 21/04/2004

Posted - 12/11/2005 : 00:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Send JORGE a Private Message
Moram se i ja prikljuciti te reci kako je i meni TORPEDO fantastican strip.
Najviše mi se svida što je glavni lik totalni antijunak tj lopov i okorjeli ubojica, a povrh svega
fantastican mi je crtež (Jordi Bernet) koji je tako jednostavan ali nenadjebiv! Kako taj covjek
jednostavnim crtežom nactrta onakve trebe !
(Dosta me njegov stil crteža podsjeca na Alesandrinijev kod MM-a).
Od torpedovih stripova imam samo neke u Stripotekama i dva albuma od M-PRESS-a, pa sam odlucio ipak popravit to stanje, zato me zanima ako tko zna dali se mogu naci za kupiti u strip knjižarama prva cetiri albuma koja je izdao Bernard.
I ako tko ima kakvu informaciju kakve je to još stripove i likove crtao Jordi Bernet??????
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/11/2005 : 01:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by JORGE

fantastican mi je crtež (Jordi Bernet) koji je tako jednostavan ali nenadjebiv! Kako taj covjek
jednostavnim crtežom nactrta onakve trebe !
I ako tko ima kakvu informaciju kakve je to još stripove i likove crtao Jordi Bernet??????

Pa uskoro ce Klara izaci a tu su tek "trebe" u pitanju...

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 12/11/2005 : 09:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
Torpeda mi je gušt procitat
al nekako stalno imam dojam da je tu falilo još samo malo pa da bude ono pravo
ka da se nekako radilo pomalo površno
da niko ne popizdi to je samo moj dojam
a ono o boneliju
ja sam neki dan napisa da su superherojski stripovi bezveze pa se ovim putem ispricavam svima ( neko mi napa AF pa sam uzvratija )

mislim tu kod talijana ima stvarno bijede od stripova a pošto sam stvarno procita masu toga ( ipak , prvenstveno onog starijeg )mogu to rec. Al taj stil mi je jednostavno puno bliži od onog slicno brzoštancajuceg americkog. I normalno izašlo je masu stvarno vrhunskih proizvoda za širu stripovsku publiku što i nije baš lako postici.
i da ,jes onaj decko posra bonelija al što se okomili na njega
ko helinhen na Zagora
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 12/11/2005 : 09:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
tijamajkubožju
helingen
il ono dva l
kvragu
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 12/11/2005 : 09:56:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Bernet je vrhunski majstor, a njegova Klara je do jaja!-))))
Samo moram reci da ne mogu dockati CRŠ 2005, upravo zbog Klare, naravno ne smijem ni zaboraviti novu porciju Ken Parkera!

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 12/11/2005 : 10:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Sejo gdje si ti, nisi vidio moje poruke???
Nego bolje je da se napalis na Klaru nego na Torpeda!

Koje poruke??? A Betty sam citao na njemackom.

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6185 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 12/11/2005 : 10:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Meni je Torpedo zakon.Slažem se da se jedan album dosta brzo procita i da ne košta baš tako malo ali kod Torpeda je dobra stvar što se objavljuje u Stripoteki,pa tko ima vremena i živaca pratit ga u tom izdanju,ne mora kupit album.Uvijek je dobro kad covjek ima izbora

Njemacku Klaru mi je pokazao MArko.Što reci?Žene+Bernett je isto kao Phil Jackson+Michael Jordan.Dakle 100% dobitna kombinacija.Jedva cekam da izade,Klaru cu kupit sa velikim guštom.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 12/11/2005 : 10:56:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Dobro zboris Aco:) Samo opet je pitanje koliko ispadne kolekcija Torpeda ako se piak preko Stripoteke u milion nastavaka. Da ne spominjem na kakvom papiru se tada dobiva...
No najbitnije je da ima vise izbora!;)

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/11/2005 : 12:43:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
torpedo je odlican,šteta šta više nece izlaziti...duše,daj nam reci na cemu si ti odrastao,objasni nama bonellijevcima koji su to stripovi koji su po tebi dobri...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 12/11/2005 : 14:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
On tek odrasta... ;) O ukusima se ne raspravlja.

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 12/11/2005 : 15:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

torpedo je odlican,šteta šta više nece izlaziti...duše,daj nam reci na cemu si ti odrastao,objasni nama bonellijevcima koji su to stripovi koji su po tebi dobri...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!

Heh, kao prvo ja nikad necu odrasti, idol mi je Petar Pan. Sto se tice stripova koje sam citao kad sam bio mali, pa ovako > poceo sam da citam Alana Forda negde u 2/3 razredu osnovne skole i u tom periodu sam jos samo citao stripove iz zabavnika, onda sam negde oko 7/8 razreda otkrio stripoteku... Sto se tice Bonelija, biio je tupo koji Dilan i po koji Marti, ali nista posebno, ovi ostali su mi uvek bili glupi i dosadni...

...kroz taj metez cujem zov, iz ponora ili sa visine, svejedno, gore i dole su kategorije koje svemir ne poznaje. Probudi se i ustani iz svog sna. Ustani i odbaci svoju odecu od gline. Doslo je vreme da odes iz ovog sveta. Elektra, odbegla Plejada, izbeglica zodijaka, kosmicka lutalica, vratila se i razvejala svoje uvojke. Doslo je vreme bez vremena. Doslo je vreme prica...
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000