Dobili smo malcice luksuznije izdanje, prvi put na hrvatskom jeziku, no ovo je takoder po treci put zapocinjanje serijala Komandant Mark glede izdanja koja su izlazila u našoj državi. U sklopu Dnevnikove «Zlatne serije» u dva navrata i sada u izdanju Ludensa. Bio je tu još i Horus iz Srbije i Bucik iz Slovenije.
zar nije Mark vec izlazio na Hrvatskom jeziku ? U izdanju Porina naravno, zajdeno s Blekom i kapetanom Mikijem. Ako se ne varam dogurao je negdje do broja 11,12
Dobili smo malcice luksuznije izdanje, prvi put na hrvatskom jeziku, no ovo je takoder po treci put zapocinjanje serijala Komandant Mark glede izdanja koja su izlazila u našoj državi. U sklopu Dnevnikove «Zlatne serije» u dva navrata i sada u izdanju Ludensa. Bio je tu još i Horus iz Srbije i Bucik iz Slovenije.
zar nije Mark vec izlazio na Hrvatskom jeziku ? U izdanju Porina naravno, zajdeno s Blekom i kapetanom Mikijem. Ako se ne varam dogurao je negdje do broja 11,12
ma ovo što su opet stavili Marka mi je bezveze.ima mnogo boljih stripova...
Meni ovo izgleda super uradeno, bez obzira što imam sva dosadašnja izdanja Marka, mislim da je ovo super da jedan strip obuhvati po tri broja onako kako su izlazili u Zlatnoj Seriji ( po tom redosledu )i samo neka nastave tim tempom, a i cena je pristupacna.
if you only knew the power of the dark side
Je, izlazio je. Kupovao sam Porinova izdanja.
Galleppini rules!!!
Porinova izdanja se ne mogu meriti sa ovim što izdaje Ludens, samo napred sa Markom i neka izdrže do kraja, tako da cemo sa 15 -im primerkom vec imati sve stare Markove ponovljene, ja sam jako zadovoljan sa kvalitetom stripova.
nebitno koje je bolje, u recenziji je pisalo da je ovo prvo izdanje na Hrvatskom jeziku. Nisam bio siguran onda na kojem je jeziku ovo Porinovo sto ga drzim u ruci :) Biti ce da je DeeCay bio pod sokom novog Cronenbergovog filma dok je pisao recenziju :) (šala mala)
Dajem otkaz sa mjesta glavnog recenzista! Ponekad su prstici ipak brži od tipki na tipkovnici Kriva formulacija, mislio sam treci put, a onda me vjerojatno zavaralo ovo ZS u dva navrata. A i ne znam kako, no Ludens mi je nekako sinonim za prva prava hrvatska izdanja (nakon SD). Sad se tek vidi da je Markos slabi lektor, morat cu i ja unajmiti mcn-a Vec sam ja to i prije primijetio, ali zadnjih par tjedana dešavaju se velike preturbacije u mome životu, pa nisam stigao Markosu javit nek ispravi. Evo ovom prilikom cemo ga zamoliti nek preformulira ovu izdvojenu izjavu. Mr. Markos?
Eh darth-vader, da si ti bio na mjestu onog darth-vadera, ne bi tebe neki tamo Luke Skywalker vozao po oštrici svjetlosnog maca...
Dajem otkaz sa mjesta glavnog recenzista! Ponekad su prstici ipak brži od tipki na tipkovnici Kriva formulacija, mislio sam treci put, a onda me vjerojatno zavaralo ovo ZS u dva navrata. A i ne znam kako, no Ludens mi je nekako sinonim za prva prava hrvatska izdanja (nakon SD). Sad se tek vidi da je Markos slabi lektor, morat cu i ja unajmiti mcn-a Vec sam ja to i prije primijetio, ali zadnjih par tjedana dešavaju se velike preturbacije u mome životu, pa nisam stigao Markosu javit nek ispravi. Evo ovom prilikom cemo ga zamoliti nek preformulira ovu izdvojenu izjavu. Mr. Markos?
Eh darth-vader, da si ti bio na mjestu onog darth-vadera, ne bi tebe neki tamo Luke Skywalker vozao po oštrici svjetlosnog maca...
Wealth beyond measure, outlander...
Znaci dobre vijesti Ma dobro nije toliko važno i onako ti je i ova recenzija dobra,iako je pogreška no "nobody perfect" (ili kako vec ide)
Ma koji otkaz,sve recenzije su ti odlicne,onda bih ja morao pisati recenzijea to bi bio cisti užas
Originally posted by DeeCay
mark je ok,izdanje izgleda vrlo uredno i u odnosu na onaj nekadašnji porin(po meni najveca izdavacka pušiona do sada) kvalitetnije izgleda barem 10 puta
mark je ok,izdanje izgleda vrlo uredno i u odnosu na onaj nekadašnji porin(po meni najveca izdavacka pušiona do sada) kvalitetnije izgleda barem 10 puta
Naravno, pod time sam i ja mislio prvo pravo izdanje na hrvatskom jeziku
Pa dobro, ako nama iz Vojvodine ( mislim na sebe i svoje istomišljenike ) ne smetaju ponovljene epizode Marka ( a imam sve moguce prve primerke stripa Komandant Mark ), ne znam zašto pravite dramu oko toga...