Author |
Topic  |
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 03/12/2005 : 15:21:16
|
Pitam se da li je ovaj Tex u boji kojim slucajem i koliko kosta?
"U got six victories? I wonder if this will hurt the closest you'll get to 7 is the numba on ya shirt." |
 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2870 Posts
Posted - 03/12/2005 : 15:43:43
|
Magnus nije bul šit, nego je nesto najbolje sto se Texu dogodilo posle Ville.
Aa, molim ZTTN za oprost, posto cu ponovo gresit. Ovaj put gadno. Ne mogu se naime oduprijet svim tim tvrdim koricama sto ce uskoro izaci. A kad dodam i Sin City Collectors Edition (Library I), ultra luksuzno izdanje za die-hard fane, nece me ni Zagortustrin blagoslav spasit od samog pakla!
Jack the Black. |
 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik

2998 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 03/12/2005 : 15:44:41
|
Magnusu svaka cast za Alana Forda, jedini najbolji crtac ali za Texa NIKAKO!
egoist je onaj covjek koji ne misli na mene |
 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik

2998 Posts
Posted - 03/12/2005 : 15:45:32
|
quote: Originally posted by mike
Jack the Black.
Nije bul šit nego dip šit
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6336 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7849 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 03/12/2005 : 16:09:55
|
bice da ste promašili koncept tih gigant izdanja- svaki autor na svoj nacin obradi tex-a... koncept nije bio: svaki autor kopira Villu cim više...pa da se sad svi raspravljate- ciji slici na tex-a:))...
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 03/12/2005 : 16:16:49
|
Ljudi pa daj te malo umjetnicima na volju svoj izricaj! Velicina TEXONE-a u Italiji je upravo u tome da ga svake godine nacrta jedan veliki strip crtac, i to svojim stilom, a ne da svi kopiraju jednog dva crtaca koji su postavili lik Texa Willera. Izvrsna su sva 3 Texa koja su do sada objavljena kod nas.
Kubertov Tex je hladan i okrutan i nema nikakve zajebancije s njime. Tako je i crtan, moze se fino vidjeti Kubertov stil. Sto je u tome lose!?
Magnusov Tex je opet skroz zaobljen, okrugao, kao da je usao u svijet Alana Forda i tamo poprimi njihove dimenzije;)) Predivni detalji iscrtani rukom velikog majstora.
Patlovov Tek skroz jednostavnog crteza, ali opet sve receno. Upravo onako nacrtano kako smo od Gorana navikli.
Po meni izvrstan serijal, koji se nadam ide dalje da uspijemo procitati sve ostale brojeve:)))!
"JA SAM DECAK IZ VODE, IMAM TRAG POD LEVOM MISKOM. NA TVOJE USNE BOJE MESA SPUSTICU KAP SVOJE VODE, PUSTICU GLAS IZ GRLA..." |
 |
|
altair
Average Member

Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 03/12/2005 : 16:17:56
|
Ja sam s Magnusom ugodno iznenadjen, vidi se da se covjek trudio. Istina je da sam u nekim trenucima imao osjecaj da ce uletjeti Alan Ford ali ukupan dojam je jako dobar. To je naravno stvar ukusa ali bolji mi je od Kubertovog Texa (koji mi nije los, dapace). Istina je i da Magnusov Tex vise slici sebi od kubertovog ali i to da su neki likovi izasli iz Alan Forda (sto meni uopce ne smeta). Strip nazalost nije u boji ali i ovo je i vise nego zadovoljilo moju radoznalost o Magnusovom Texu. Sve u svemu nije mi zao tih 115kn (mozda na CRS bude jeftiniji koju kunu?). |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 03/12/2005 : 16:53:07
|
Kao veliki fan Alana Forda meni je cast imati ovo Tex izdanje. Ne ocekujem pretencioznu scenaristicku velicinu,ali želim valjan crtež.I uvjeren sam da ce mi to Magnus ostvariti.Prepricana Texone epizoda iz olovke drugacijeg Magnusa je samo dokaz koliko je ustvari Tex veliki lik stvoren iz Bonelli radionice,jer sa ovoliko gostujucih crtaca može se samo on pohvaliti...
|
 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik

2998 Posts
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 03/12/2005 : 18:23:13
|
quote: Originally posted by dule_car
bice da ste promašili koncept tih gigant izdanja- svaki autor na svoj nacin obradi tex-a... koncept nije bio: svaki autor kopira Villu cim više...pa da se sad svi raspravljate- ciji slici na tex-a:))...
to e to
Jebote, neko je skužio bit !
Rico |
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 03/12/2005 : 18:40:30
|
mene zanima kakav je kolor u kubertovom izdanju i ko ga je radio.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 03/12/2005 : 19:24:39
|
quote: Originally posted by Darkwood Devil
Patlovov Tek skroz jednostavnog crteza, ali opet sve receno.
"JA SAM DECAK IZ VODE, IMAM TRAG POD LEVOM MISKOM. NA TVOJE USNE BOJE MESA SPUSTICU KAP SVOJE VODE, PUSTICU GLAS IZ GRLA..."
Patlovov Tek??? Hoces reci kako Patlov ima tek, ili ima problema sa tekom??? Ja nemam, sa tekom nemam nikakvih problema, uskoro cu opet kod kineza, pa na vesalice i slicno... Tko je Patlov, ja kao obozavatelj Texa nikad nisam cuo za tog Patlova niti da je nacrtao nesto od Texa?  |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 03/12/2005 : 19:27:50
|
quote: Originally posted by dule_car
to e to
Tocno tako, i to je ono sto daje posebu car ovim texonima... Da je Villa isao kopirati Galepa tko zna nasto bi njegov crtez sada slicio... Oba ova Texona su mi dobra i KONACNOOO cu ih moci procitati na nasem jeziku!!! Naslovnica kod Magnusovog Texa je odlicna, puno bolja od talijanske verzije, bravo Berni! Nadam se da ce bar 2 godisnje izlaziti, s obzirom da ih se nakupilo kod talijana... |
 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik

2998 Posts
Posted - 03/12/2005 : 19:36:54
|
quote: Originally posted by Dado
Patlovov Tek skroz jednostavnog crteza, ali opet sve receno.
"JA SAM DECAK IZ VODE, IMAM TRAG POD LEVOM MISKOM. NA TVOJE USNE BOJE MESA SPUSTICU KAP SVOJE VODE, PUSTICU GLAS IZ GRLA..."
Tko je Patlov, ja kao obozavatelj Texa nikad nisam cuo za tog Patlova niti da je nacrtao nesto od Texa? 
Ma to ti je poznati Pat Love, vrhunski crtac iz Amerike 
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 03/12/2005 : 19:46:57
|
quote: Originally posted by mike
Aa, molim ZTTN za oprost, posto cu ponovo gresit. Ovaj put gadno. Ne mogu se naime oduprijet svim tim tvrdim koricama sto ce uskoro izaci. A kad dodam i Sin City Collectors Edition (Library I), ultra luksuzno izdanje za die-hard fane, nece me ni Zagortustrin blagoslav spasit od samog pakla!
Jack the Black.
Zagortustra TN te odrješuje tvojih grijeha, koji zaista nisu mali dapace, srljaš u dvostruku blud - sin city (koji je obicna dijabolicna negacija) + ultra luksuzno izdanje (to je pomama) ipak, simpatican si, moje Oko vidi da ima prostora za izlazak iz /trenutne/ moralne nakaznosti
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih |
 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7893 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 03/12/2005 : 19:48:31
|
i meni se bilo teško priviknuti na Kuberta.nije baš nešto quote: Originally posted by I like girlz
ako ništa barem onda tex mnogo više lici na texa u odnosu na kuberta.
|
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 03/12/2005 : 21:33:20
|
Ljudi pa daj te malo umjetnicima na volju svoj izricaj! Velicina TEXONE-a u Italiji je upravo u tome da ga svake godine nacrta jedan veliki strip crtac, i to svojim stilom, a ne da svi kopiraju jednog dva crtaca koji su postavili lik Texa Willera. Izvrsna su sva 3 Texa koja su do sada objavljena kod nas.
Kubertov Tex je hladan i okrutan i nema nikakve zajebancije s njime. Tako je i crtan, moze se fino vidjeti Kubertov stil. Sto je u tome lose!?
Magnusov Tex je opet skroz zaobljen, okrugao, kao da je usao u svijet Alana Forda i tamo poprimi njihove dimenzije;)) Predivni detalji iscrtani rukom velikog majstora.
Patlovov Tek skroz jednostavnog crteza, ali opet sve receno. Upravo onako nacrtano kako smo od Gorana navikli.
Po meni izvrstan serijal, koji se nadam ide dalje da uspijemo procitati sve ostale brojeve:)))!
Da umem bolje od ovoga,napisao bih.Covek je apsolutno u pravu,ostavite Magnusa,Kuberta i druge majstore stripa na miru.
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa. |
 |
|
ijo
Junior Member

Croatia
377 Posts
Member since 15/09/2005 |
Posted - 04/12/2005 : 10:13:51
|
quote: Originally posted by kico
Ajde,bar ima Carson.............
Tocno tako jer tex nije Tex ako nema Carsona! Ali i kad ga ima i kad ga nena sve se to cita pa cu tako i ovoga procitati. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29613 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 04/12/2005 : 12:00:42
|
quote: Originally posted by marlowe
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..."
Kolor je ocajan, a radio ga je, koliko ja znam Sibin Slavkovic. (mozda sam nesto pobrkao sorry, ali sigurno je netko iz Stripotekine redakcije).
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29613 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 04/12/2005 : 12:01:45
|
Inace, naslovnica ovdje nije Magnusova, nego od Romaninija. Inace, Magnus je ovo fantasticno nacrtao. Ovo je strip koji se moze danima proucavati, stranica po stranica. Strast i trud koju je Magnus ulozio u ovaj strip je nesto apsolutno neusporedivo sa ostalim Bonelli stripovima. Likovi ko iz Alan Forda? Pa ne bi se slozio. Jedini lik koji je iz Alan Forda je sam autor, koji se pojavljuje na par kadrova. Inace, strip je odlicno odstampan i jako dobro preveden. Inace, steta sto je predgovor sa toliko zanimljivog materijala u biti razocaravajuce slabo preveden, ne znam sto je goranu bilo, i organiziran, sa razmjerno velikom kolicinom gresaka i tipfelera.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 04/12/2005 : 12:05:01
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by marlowe
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..."
Kolor je ocajan, a radio ga je, koliko ja znam Sibin Slavkovic. (mozda sam nesto pobrkao sorry, ali sigurno je netko iz Stripotekine redakcije).
pa, jel ne pise u impresumu izdanja???
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
 |
|
Topic  |
|