forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Strip "Korrigans" u izdanju SC - kritike, komentar
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts

Member since 04/10/2003

Posted - 09/12/2005 : 13:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Send LeeMan a Private Message
OK, dakle isplatili se kupiti ovaj strip? Citao sam da je nesto na foru Lord of the Ringsa...kolko je to dobro uradjeno pricha/crtez...

Inache Hellblazer me razocarao sto se tiche crteza (tj. u toj epizodi koju sam video mi je ocajan bio crtez.)

...Minulo je od tih neveslih dana vec skoro pola vijeka, djeda odavno nema na ovome svijetu, a cesto mi se desi dok se setam bastom da mi se prosto place, iako ne znam ni sta me boli ni sta sam izgubio...

dimi
New Member

Serbia
235 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 09/12/2005 : 14:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit dimi's Homepage  Send dimi a Private Message
Ma bolje bre od LOTRa :PPPP.
Odlicno je kupi obavezno, a nije ni skup.
Mene zanima samo kada ce nastavak, mada imam 3 deo u Heavy metalu.
Crtezi su u stvari slike.Svaki kadar moze na naslovnu.
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 09/12/2005 : 16:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
Hellblazer se ne kupuje zbog crteza, nego zbog price...

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/12/2005 : 17:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

Ajde???
Ima i onih opasnih stvarcica koje se takodje kupuju zbog price a ne zbog crteža, a zovu se knjige

laki je malo nervozan...
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 09/12/2005 : 18:01:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Ajde???
Ima i onih opasnih stvarcica koje se takodje kupuju zbog price a ne zbog crteža, a zovu se knjige

laki je malo nervozan...

APSOLUTNO se slažem !!!!! I to bez smajlija !!!!!

Rico
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 09/12/2005 : 18:16:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
hm, a shta to vas dvojica se sad pravite pametni je li??? E pa gospodo draga ja se drzim onog nacela da je u sustini samo prica bitna, tako da sam ja taj drugi izvor prica jos odavno otkrio i uzivam podjednako i u jednome i u drugome... Mada ima stvari koje vredi kupiti samo i radi crteza, ali doduse izuzetno malo...

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 09/12/2005 : 18:19:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
Mada ima i onih stvari za koje se zajebete pa ih kupite zbog price, a koje imaju i crtez, kao sto je recimo "Ismail" Vlade Arsenijevica i Sase Rakezica, pa se ispalite...

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 09/12/2005 : 18:20:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
quote:
Originally posted by dimi

Valjda 2. dio? U HM-u su izašla prva dva, ne i treci.
Btw, malo propagandnog programa; recenzija Korrigansa @ http://www.zid.hr/Strip%20-%20aktualno!.htm

www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 09/12/2005 : 18:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
A evo i veceg dela biblioteke koja mi je na raspolaganju >

[URL=http://img227.imageshack.us/my.php?image=0000000006ta.jpg][/URL] [URL=http://img227.imageshack.us/my.php?image=06hf.jpg][/URL] [URL=http://img227.imageshack.us/my.php?image=007fn.jpg][/URL] [URL=http://img227.imageshack.us/my.php?image=0004ii.jpg][/URL] [URL=http://img227.imageshack.us/my.php?image=00003dm.jpg][/URL]

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 09/12/2005 : 18:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
Duše koji hodaš, samo sam mislio reci da JA funkcioniram na nacin da uvijek prvo gledam crtež u stripu...on mi je temelj...ako crtež ne vridi kurcu, JA to necu provariti....TEBI svaka cast, samo brate odma ideš klizeci s dvi noge u kolino ...
Ajde, pozdrav i budi cool !

Rico
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 09/12/2005 : 18:49:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
Ma nisam isao klizeci, nego me smaraju smajliji... Eh da vidis ja imam drugi trip, ako je neki strip bukvalno naskrabani ili tako nesto mene to odmah vuce da ga kupim...

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 09/12/2005 : 19:03:23  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"Mene zanima samo kada ce nastavak,"

cini mi se da je prije mjesec-dva rusalic rekao da ce nastavak u 2006

"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 09/12/2005 : 19:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
quote:

Ma nisam isao klizeci, nego me smaraju smajliji... Eh da vidis ja imam drugi trip, ako je neki strip bukvalno naskrabani ili tako nesto mene to odmah vuce da ga kupim...

Ma super...ja skroz obrnuto...eto, ukusi su razliciti.
Ja imam "dojam" da u te "škrabotine" nije uloženo dovoljno truda i rada, a to poštujem.

Eto, ti meni na to možeš reci da idem u muzej i gledam slike.
Aj živija ti meni !

Rico
Go to Top of Page

Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 09/12/2005 : 20:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Blek Stena's Homepage  Send Blek Stena a Private Message
Ja razmišljam slicno kao Rico, profesionalna deformacija valjda :)Ili amaterska, kako se uzme...
Crtež je broj 1! Naravno, negdje prednjaci prica, negdje crtež i tako u krug... Negdje ne valja ni jedno ni drugo, a npr.
100Metaka su mi potpuni 100%, i crtež i prica...
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 09/12/2005 : 20:15:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
quote:
Originally posted by Blek Stena

Ja razmišljam slicno kao Rico, profesionalna deformacija valjda :)Ili amaterska, kako se uzme...
Crtež je broj 1! Naravno, negdje prednjaci prica, negdje crtež i tako u krug... Negdje ne valja ni jedno ni drugo, a npr.
100Metaka su mi potpuni 100%, i crtež i prica...

Bravo za Najveceg Bleka, idealan primjer !!!!!

Rico
Go to Top of Page

dimi
New Member

Serbia
235 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 09/12/2005 : 20:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit dimi's Homepage  Send dimi a Private Message
quote:
Originally posted by Damjan

quote:
Originally posted by dimi

Valjda 2. dio? U HM-u su izašla prva dva, ne i treci.
Btw, malo propagandnog programa; recenzija Korrigansa @ http://www.zid.hr/Strip%20-%20aktualno!.htm

www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje

Sorry nesto sam se utripovao imam #3 deo a bit of madnessa od Civielloa, na brzinu sam pogledao pa sam se zeznuo.

A cemu kacenje ovih polica sa knjigama?Ovo je strip forum bRe :),jel si procitao ti sve to?.Imam i ja biblioteku na raspolaganju koja je 3 puta veca od ove :PPP jel' treba slike da postavim

U vezi crteza... ja mislim da to svakoga prvo privuce/odbije kada na brzinu prelista neki strip.Sto se konkretno hellblazera tice strip je odlican ali sve vreme me iritira taj crtez.Tako da to vise utice na trenutni uzitak nego na opsti utisak.
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 09/12/2005 : 22:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
to nije kompletna biblioteka

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/12/2005 : 00:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:

to nije kompletna biblioteka

A znaci, nisi stavio slike svih tatinih knjiga?

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 10/12/2005 : 00:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
Ne, jbga, nisam sve uslikao, a dosta toga je po kutijam i ceka na nove police, a nisam stavio ni svoje...

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 10/12/2005 : 00:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:

A evo i veceg dela biblioteke koja mi je na raspolaganju >

[URL=http://img227.imageshack.us/my.php?image=0000000006ta.jpg][/URL] [URL=http://img227.imageshack.us/my.php?image=06hf.jpg][/URL] [URL=http://img227.imageshack.us/my.php?image=007fn.jpg][/URL] [URL=http://img227.imageshack.us/my.php?image=0004ii.jpg][/URL] [URL=http://img227.imageshack.us/my.php?image=00003dm.jpg][/URL]

ne vidim u ovoj tzv. biblioteci Mesmerov De Influxu Planetarum In Corpus Humanum, kao ni Monas Hieroglyphicu doktora Dee-a.
Samim time, ovo doživljavam kao krnju biblioteku, koja ne može ponuditi zadovoljavajucu izobrazbu.

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 10/12/2005 : 00:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
shta god...

Bljak
New Member

177 Posts

Member since 24/10/2005

Posted - 10/12/2005 : 01:27:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Bljak a Private Message
ja cu ipak da se vratim na pocetno pitanje...
crtez u stripu predstavlja skup odlicnih ilustracija, ali je scenario prilicno otrcan...ako volis stripove poput najamnika svideceti se, ako cenis i scenario, moj ti je savet da ne trosis novac bespotrebno...
Go to Top of Page

chemako
Average Member

Croatia
758 Posts

Member since 22/02/2004

Posted - 10/12/2005 : 08:00:31  Show Profile Show Extended Profile  Send chemako a Private Message
Što se tice "Korrigans",ja osobno jedva cekam nastavak.To je i moja ocjena.
Go to Top of Page

LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts

Member since 04/10/2003

Posted - 10/12/2005 : 10:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Send LeeMan a Private Message
Ako se valjda radi o stripu, mrzim kad je los crtez, evo uzeo sam npr, Ljubazne leseve koji imaju fenomenalan crtez, a pricha je osrednja...dakle, zato mrzim kad Roi ne crta Dilana nego neki novajlija, posto on profesionalno odradjuje sve likove....

...Minulo je od tih neveslih dana vec skoro pola vijeka, djeda odavno nema na ovome svijetu, a cesto mi se desi dok se setam bastom da mi se prosto place, iako ne znam ni sta me boli ni sta sam izgubio...
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 10/12/2005 : 11:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
leeman, jel tvoj potpis iz "Bashte sljezove boje" ili je josh neki pisac osim Copica uspio tako svom djedu tekst posvetiti?
eh kad se samo sjetim jesam u tim knjigama uzivao...

Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///\\\Sada umjesto onog blogovskog naziva, malo profesionalizma. Svi oblici saradnje su dobrodosli.
Go to Top of Page

LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts

Member since 04/10/2003

Posted - 12/12/2005 : 18:00:45  Show Profile Show Extended Profile  Send LeeMan a Private Message
"Bashte sljezove boje" - evo prolaze me zmarci, kad se setim dede.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000