Author |
Topic |
Billy_the_Kid
Senior Member
1518 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 14/12/2005 : 09:14:10
|
Ej baš sad kontam kad naleti period ništa se ne dešava a onda TRAS sve odjednom dodje i ti to hoceš kupit prije nego se rasproda
težak je život nas stripofila
---------------------
I'll make you fameous |
|
|
Watashi
Senior Member
Croatia
1382 Posts
Member since 11/11/2004 |
Posted - 16/12/2005 : 12:22:44
|
Ja cjelu godinu zivim shkrto a onda se nakupujem stvari na crsh i uokolo :)... kupio bi i vise da me neko (nebumo sad navodili imena :P) nije navuko na yebeni harry potter tcg :E
-- "I love going down to the elementary school, watching all the kids jump and shout, but they dont know Im using blanks." --Jack Handey |
|
|
Wooo
Average Member
Croatia
580 Posts
Member since 02/11/2001 |
Posted - 16/12/2005 : 12:53:24
|
Samo ovaj mjesec:
Ken Parker: 13,14,15,16,17,18 MM Gigant: 1,2 Tex Gigant: Usamljeni Jahac, Dolina Terora, Posljednja Granica Dampyr: 2,4 Blek Mark Zagor ZagorEx Dylan DylanEx MNO TEX
Ne zelim uopce zbrajati, jer mislim da bih se onesvijestio.
Word Up?! I got the skill, I'll bust ya in the grill! Also I Gots My A.K. So Don't Try And Play Me! |
|
|
Slovenac
Senior Member
Slovenia
1759 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 16/12/2005 : 13:12:41
|
Pa eto, ko neki gore i ja sam se odlucio da ono što mi stvarno ne odgovara ne kupujem. Pa tako ne kupujem amere, Dampyra in još puno toga. ZS i LMS sam prestao popunjavati dok ima dosta novih stripova. A i neki stripovi LL, AF borgis, NN... polako posustaju pa tako ne predtavljaju veliki trošak. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
Watashi
Senior Member
Croatia
1382 Posts
Posted - 16/12/2005 : 14:38:28
|
Za chitat stripove uvjek nadjem vremena. To mi je pred spavanje lakse i od crtanja i od citanja knjiga i od gledanja crticha. Nekak mi je polozaj kreveta, televizora i svjetla tak namjesten :D
-- "I love going down to the elementary school, watching all the kids jump and shout, but they dont know Im using blanks." --Jack Handey |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 16/12/2005 : 14:48:59
|
quote: Originally posted by DeeCay
Trebalo bi postaviti i pitanje, Tko to može sve procitat?
Wealth beyond measure, outlander...
Otprilike jedan na dan(osim Giganta kojem treba i dva dana)... To je sistem kojeg se držim i pali,vjerujte mi. A i tocno profiliraš koji ti se junak tog dana cita....
|
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 16/12/2005 : 15:43:06
|
quote: Originally posted by Thommo
Ja ne mogu sve platiti, ali i ne želim. Jednostavno, kupim ono što najviše volim, a ostatak se može i procitati iz knjižnice.
je ako si u zg dodi u biblioteku u split pa da vidiš " ponudu " |
|
|
Thommo
stripovi.com suradnik
Croatia
1255 Posts
Member since 01/09/2003 |
Posted - 16/12/2005 : 16:23:28
|
quote: Originally posted by Wooo
Samo ovaj mjesec:
Ken Parker: 13,14,15,16,17,18 MM Gigant: 1,2 Tex Gigant: Usamljeni Jahac, Dolina Terora, Posljednja Granica Dampyr: 2,4 Blek Mark Zagor ZagorEx Dylan DylanEx MNO TEX
Ne zelim uopce zbrajati, jer mislim da bih se onesvijestio.
Word Up?! I got the skill, I'll bust ya in the grill! Also I Gots My A.K. So Don't Try And Play Me!
Jesi bio na CRS? Mene su napadali da su Rijecani pobacili ove godine! |
|
|
Thommo
stripovi.com suradnik
Croatia
1255 Posts
Posted - 16/12/2005 : 16:25:10
|
quote: Originally posted by Toninho
quote: Originally posted by Thommo
Ja ne mogu sve platiti, ali i ne želim. Jednostavno, kupim ono što najviše volim, a ostatak se može i procitati iz knjižnice.
je ako si u zg dodi u biblioteku u split pa da vidiš " ponudu "
U Rijeci sam vidio Parkere, Blueberrija, Hermanna,... Vjerojatno nema baš sve, ali... |
|
|
forsaken demon
Junior Member
Pitcairn Island
468 Posts
Member since 13/08/2004 |
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
|
Wooo
Average Member
Croatia
580 Posts
Member since 02/11/2001 |
Posted - 18/12/2005 : 00:20:05
|
quote: Jesi bio na CRS? Mene su napadali da su Rijecani pobacili ove godine!
Ne, nisam bio na CRŠ, moram priznat da osim par frendova neznam tko je u Rijeci veliki obozavatelj stripova(vjerujem da nas ima), pa tako niti neznam tko je iz RI bio na CRŠ.
Word Up?! I got the skill, I'll bust ya in the grill! Also I Gots My A.K. So Don't Try And Play Me! |
|
|
popaj
Starting Member
Slovenia
35 Posts
Member since 24/08/2002 |
Posted - 15/01/2006 : 14:49:06
|
da mi je tjedno dva zagora i dva tex-a nebi uopce razmišljao nego kupio. Tako ti je to. Jedni imaju stripove, a slabo sa parama. A drugi suprotno!!!!! |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 15/01/2006 : 15:10:03
|
quote: Originally posted by popaj
da mi je tjedno dva zagora i dva tex-a nebi uopce razmišljao nego kupio. Tako ti je to. Jedni imaju stripove, a slabo sa parama. A drugi suprotno!!!!!
vrlina ili mana na ovom smo forumu svi isti , stoga pokusaj i ti biti takav ako ja te stipove mogu nabaviti u ch onda mozes i ti u dezeli ili postoji neka zeljezna zavjesa za koju ne znam
the chase is better than the catch |
|
|
Thommo
stripovi.com suradnik
Croatia
1255 Posts
Posted - 16/01/2006 : 11:37:58
|
quote: Originally posted by Wooo
quote: Jesi bio na CRS? Mene su napadali da su Rijecani pobacili ove godine!
Ne, nisam bio na CRŠ, moram priznat da osim par frendova neznam tko je u Rijeci veliki obozavatelj stripova(vjerujem da nas ima), pa tako niti neznam tko je iz RI bio na CRŠ.
Word Up?! I got the skill, I'll bust ya in the grill! Also I Gots My A.K. So Don't Try And Play Me!
Pa, i Damjan je tu, poznati 'kontroverzni' Q-ovac! Ostale ne znam ni ja. |
|
|
Watashi
Senior Member
Croatia
1382 Posts
Posted - 16/01/2006 : 12:30:36
|
mnnn, ja sam procito jedan usagi album koj sam kupijo na c.r.sh. i sad me grize kupit drugi... A placa nikak da stigne i jos imam kilu stripova koje tek trebam procitat :o
-- "I hope that someday we will be able to put away our fears and prejudices and just laugh at people." --Jack Handey |
|
|
Thommo
stripovi.com suradnik
Croatia
1255 Posts
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 16/01/2006 : 20:06:24
|
quote: Originally posted by scaramanga
Pa rekao sam pre neki dan, "skupljanje stripa" je postao vrlo, vrlo skup sport.....
Gdje ima dobre volje, može se i bez velikog bogatstva. Prošla godina mi je bila prva u kojoj sam skupljao stripove poslije petnaest godina pauze. Nezaposlen sam skupio 750 lijepo ocuvanih stripova za jednu godinu. Nema tu neku HC skupih primjeraka, ali s obzirom na financijsko stanje, ponosit sam vrlo. Malo štednje, škrtosti, zamjene, prodaje, kupovine jeftino, kupovine na više komada, snalaženja, laganja, krade i ubijanja, i još uvijek se može uživati u tom divnom hobiju bez prevelike potrošnje novcova.
>> Nije da ja ne volim ljude, samo se bolje osjecam kada mi nisu u blizini. << |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 16/01/2006 : 20:11:38
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Pa rekao sam pre neki dan, "skupljanje stripa" je postao vrlo, vrlo skup sport.....
Gdje ima dobre volje, može se i bez velikog bogatstva. Prošla godina mi je bila prva u kojoj sam skupljao stripove poslije petnaest godina pauze. Nezaposlen sam skupio 750 lijepo ocuvanih stripova za jednu godinu. Nema tu neku HC skupih primjeraka, ali s obzirom na financijsko stanje, ponosit sam vrlo. Malo štednje, škrtosti, zamjene, prodaje, kupovine jeftino, kupovine na više komada, snalaženja, laganja, krade i ubijanja, i još uvijek se može uživati u tom divnom hobiju bez prevelike potrošnje novcova.
>> Nije da ja ne volim ljude, samo se bolje osjecam kada mi nisu u blizini. <<
To Care, tako treba, tako se i ja snalazim...))) Iako je poštarina skupa...)))
GENS UNA SUMUS |
|
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 16/01/2006 : 21:44:34
|
I mene jos cekaju izdanja "Belog Puta",volio bi ih procitati a u knjiznice nebuju dosli sigurno,a da stvar bude gora izdaju ko na pokretnoj traci.Tako da mi je raskorak izmedju onoga sto bi htio i love koju imam sve veci.
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 17/01/2006 : 00:21:32
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by Obi-wan
>> Nije da ja ne volim ljude, samo se bolje osjecam kada mi nisu u blizini. <<
To Care, tako treba, tako se i ja snalazim...))) Iako je poštarina skupa...)))
GENS UNA SUMUS
E nedam za inozemstvo poštarinu. Dosta mi je i po Hrvatskoj. Mogu samo zamisliti kako je tebi... Vjerovatno ti se desilo da poštarina bude veca od cijene stripova.
>> Nije da ja ne volim ljude, samo se bolje osjecam kada mi nisu u blizini. << |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 17/01/2006 : 13:41:12
|
Pa valjda znaš, ali putem razmene je to podnošljivo za mene, jer tako mi je bolje, a ti znam da ne kupuješ sa strane...))) Mislim da grešiš...)))
GENS UNA SUMUS |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 17/01/2006 : 14:34:05
|
quote: Originally posted by srdjandj
Pa valjda znaš, ali putem razmene je to podnošljivo za mene, jer tako mi je bolje, a ti znam da ne kupuješ sa strane...))) Mislim da grešiš...)))
GENS UNA SUMUS
Možda i griješim... Ipak, sve što mi treba nadem u Hrvatskoj tako da još nisam požalio. Biti cu najsretniji kada poštarina bude jedinstvena za cijelu Europu. Nadam se samo da cijena nece biti pretjerana...
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
|
Topic |
|