Author |
Topic |
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7812 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 13/12/2005 : 21:16:22
|
kako je prvi mjesec 2006-te godine svakim danom sve bliže i bliže i s obzirom na cinjenicu da je na moje postavljeno pitanje o informacijama u vezi nathana nevera u topicu «forumaši na crš-u» samo jedan jedini forumaš (sejosexon) nešto odgovorio, dok su drugi bili i više nego impresionirani s tim ko je koga sreo i ko je s kim pio tokom samog crš-a, odlucio sam da na ovaj nacin pokušam da dodem do nekih informacija koje me zanimaju. nije tako davno bilo ljetos kada je pola foruma kukalo i propitivalo o sudbini nathan nevera na ovim prostorima, ali sad kada je vrijeme da konacno nešto saznamo, bilo zvanicno ili nezvanicno, svi šute po tom pitanju. zabavili smo se ekspanzijom novih izdanja koja su nas zapljusnula u ovom kratkom periodu poput cunamija, tako da mi izgleda da vecini nathan never više nije ni na kraj pameti. cak i oni najveci fanovi NN na forumu mi djeluju nekako nezainteresirano. ovom prilikom ponavljam pitanje koje sam postavio na crš topicu: da li je neko razgovarao ili ima namjeru razgovarati sa bernardom (znam da vas ima dosta ovdje na forumu koji se osobno poznajete sa bernardnom, neki manje, neki više, nebitno) i ima li ikakvih informacija, ponavljam opet bilo zvanicnih, bilo nezvanicnih, o tome da li nathan never nastavlja sa izlaženjem, kada, kojim ritmom izlaženja itd.
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 13/12/2005 : 21:21:11
|
pa ja sam NN fan i ja jesam zainteresiran za taj strip i njegovu buducnost i mislim na njega ali šta konstantno postavljat jedna te ista pitanja kada ce? hoce li? i slicno sada samo jednostavno šutim i cekam šta ce dalje biti
in the evidence of its brilliance |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7827 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6196 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 13/12/2005 : 23:07:47
|
I ja sam NN fan,mada mi je nakoliko zadnjih epizoda dosta prosjecnih,da ne kažem loših.Nije to onaj NN kojeg sam zavolio,cini mi se da se nekako razvodnio.Da li ce izlaziti ili ne,to ne znam.U biti,jedino što preostaje je,kao što je i kiky rekao,da cekamo.Ne znam što bih ti drugo rekao.
Mene konkretno kod Nathana zanimaju giganti,posebno prva 3 jer kako cujem radi se o odlicnim epizodama.Ja ih imam na talijanskom i mogu reci da je crtež genijalan i da bih to svakako volio vidjeti izdano u stilu MM Giganta.
Bond.James Bond. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7812 Posts
Posted - 14/12/2005 : 00:38:54
|
quote: Originally posted by kico
Zar Bernard nije bio najavio Nevera poslije nove godine?!
pa zbog toga i ovaj topic. šutilo se dosta i išcekivalo o nathanu u zadnjih nekoliko mjeseci i sad bi bio red da se vec nešto zna. ali evo dosad se još niko nije javio na ovom topicu ko poznaje bernarda dovoljno dobro da bi bio voljan da s njim poprica i na tu temu, pa da mi fanovi NN konacno saznamo na cemu smo. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 14/12/2005 : 01:13:13
|
Pa bar je desetak puta napisano ( i to iz pouzdanih izvora ) da su sve otkupljene epizode objavljene. Pocetkom godine ce se znati nešto više. A mislim da ni sam Bernard nije još odlucio šta uraditi. Eto, razgovarao sam sa Bernijem i opet nema konkretnih datuma ni odluka. Cemu panika. Ako on zna a ne želi reci, dozvolimo mu to pravo. Vidili ste kako preuranjene najave mogu izazvati konfuziju samo zbog kašnjenja tiskare a kamoli zbog nekih drugih okolnosti. I šta bi se prominilo da znaš sudbinu NN. Bija bi veci fan??? Natan je i meni drag strip ali nema potrebe gnjavit Bernarda. Mislim da on svojim radom dokazuje da ZNA ŠTA RADI.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 14/12/2005 : 01:49:38
|
Bernard trentuno istražuje je li bolja peka pored Cetine ili u Zagrebu. Takodjer, interesira ga zašto kineski restorani nemaju iste brojeve za ista jela u razlicitim zemljama (naime, to ga jako nervira)...
Ukratko, za NN se još ništa ne zna ali vjerujem kako ce nastaviti svoju HR odiseju. Berni malo prica ali puno radi.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 14/12/2005 : 02:34:59
|
Kako sad izlazi, bolje da se prica završi. Nema kontinuiteta, a kao da su izabrane one najgore price, a bolje preskocene.
>> Ne kopajte nos, sline su komadici mozga! << |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 14/12/2005 : 06:36:34
|
Bolje da izlazi 3-4 puta godišnje nego nikako.
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
|
JohnDrake
Junior Member
467 Posts
Member since 08/01/2005 |
Posted - 14/12/2005 : 07:14:30
|
quote: Originally posted by SejoSexon
A i bolje je 4-5 puta godišnje, nego 3-4. |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 14/12/2005 : 07:16:37
|
Meni bi bilo najbolje kada bi Nathan izlazio mjesecno, no u to sumnjam.
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 14/12/2005 : 08:47:03
|
Markos je indirektno potvrdio da ce biti Giganti...ali...to može bit i za par godina...a može vec i sutra.. a što se regularca tice...iskreno se nadam da je prebacen na StripAgenta i da ce kaoi MM i Mno,krenut pokušat mjesecno ko i oni...
no... nitko od njih ne želi ama baš ništa reci...
što je..jaaaakkkkooo iritantno...
nevidim razloga da barem neš konkretno ne kažu... pa nemoraju datume govorit i sl.,al neke osnovne informacije mislim da bi bilo ljudski da vele...
ovako ispada da se poigravaju i zafrkavaju s nama...
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 14/12/2005 : 08:56:03
|
quote: Originally posted by SejoSexon
dobro je što ga je izašlo i ovoliko... još samo koji gigant i to je vec nešto:))
zar nije neko jednom napisao da je sad još par lošijih epizoda (sa onim glupim zamjenskim naslovnicama), pa ce poslje bolje... (ako dodemo do njih)
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 14/12/2005 : 09:04:35
|
Dobre stvari se dešavaju onima koji cekaju... Neki su spomenuli da ce krenuti 2006. i ja im vjerujem (bar se nadam), a u meduvremenu je izašlo/ce izaci mnoštvo meni zanimljivih stripova koje ne mogu sve nakupovati najednom. Smatrajte situaciju s NN-om kao kreativnu pauzu, kad se male odmori i Bernie i Nathan, biti ce malo jaci nego prije.
Wealth beyond measure, outlander... |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 14/12/2005 : 09:14:57
|
Virujen da ce se Nathan nastavit(pa kako bilo da bilo),sad bi slijedile epizode -jedna Rujuova i dvodijelna koja je nastavak Operacije zmaj i Otoka smrti i onda dolaze originalne naslovnice.Imajmo strpljenja i vidit cete da ce sve bit dobro.
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
|
|
crta
Average Member
Bosnia and Herzegovina
616 Posts
Member since 12/11/2004 |
Posted - 14/12/2005 : 17:34:53
|
i ja se nadam izlazenju nn,i to uskoro...to mi je haman pa omiljeni strip,stvarno je odlican isteta bi bilo da sad prestane kad me skoro pa navukao...treba reci coveku da zbog velikog interesovanja se potrudi malo vise
voli vas sve jedan tipican bosanac |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 14/12/2005 : 18:27:15
|
quote: Originally posted by Gaston
Bernard trentuno istražuje je li bolja peka pored Cetine ili u Zagrebu. Takodjer, interesira ga zašto kineski restorani nemaju iste brojeve za ista jela u razlicitim zemljama (naime, to ga jako nervira)...
|
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7812 Posts
Posted - 14/12/2005 : 18:48:24
|
quote: Originally posted by Renky
Pa bar je desetak puta napisano ( i to iz pouzdanih izvora ) da su sve otkupljene epizode objavljene. Pocetkom godine ce se znati nešto više. A mislim da ni sam Bernard nije još odlucio šta uraditi. Eto, razgovarao sam sa Bernijem i opet nema konkretnih datuma ni odluka. Cemu panika. Ako on zna a ne želi reci, dozvolimo mu to pravo. Vidili ste kako preuranjene najave mogu izazvati konfuziju samo zbog kašnjenja tiskare a kamoli zbog nekih drugih okolnosti. I šta bi se prominilo da znaš sudbinu NN. Bija bi veci fan??? Natan je i meni drag strip ali nema potrebe gnjavit Bernarda. Mislim da on svojim radom dokazuje da ZNA ŠTA RADI.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr
stani malo, nije nikom namjera da gnjavi bernarda. vec par mjeseci se nije ništa na ovu temu pricalo niti su bilo kakve informacije dolazile. jednostavno sam mislio da neko od vas može iskoristiti osobno poznanstvo s bernardom da bi svi neke informacije saznali. prvi mjesec nam je tu pred vratima, za 15tak dana, a ne za 15 mjeseci pa da se još ništa ne zna. okej, ne mora se izlaziti u javnost s nekim datumima i slicno(ako nije moguce), ali ne vidim šta je problem da se zna da li ce uopce iza nove godine izlaziti ili ne. naravno, ima i to pravo da ne kaže i ako zna (mada mi je osobno to bezveze) ili možda uopce i sam ne zna još. uglavnom, ako se nekom bernard osobno povjeri ili neko dode do nekih informacija, neka nam prenese ovdje to. |
Edited by - I like girlz on 14/12/2005 18:55:47 |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 14/12/2005 : 19:36:36
|
sad sam se sjetio da sam na CRŠ-u cuo (mislim da je to markos rekao) da se nathan proda u oko 1300 primjeraka što je jako malo, nedovoljno
a u kol'ko bi se ono trebao prodat SC strip da bude isplativ (ili da barem pokrije troškove)? u oko 4000 - 5000 primjeraka?
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 14/12/2005 : 23:51:29
|
quote: Originally posted by kiky
sad sam se sjetio da sam na CRŠ-u cuo (mislim da je to markos rekao) da se nathan proda u oko 1300 primjeraka što je jako malo, nedovoljno
Ma ni Marti ne ide bolje od ovih brojki pa Berni gura dalje. Doyvolite da svatko radi ono što najbolje zna a on dokazuje iz dana u dan da zna.
@ I like girlz Pa zar misliš da je Bernardu u interesu da krije eventualno nastavljanje serijala o NN. Kad bude pouzdanih informacija, postat ce i javne. Pa zbog toga ovaj site i služi No sikiriki
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7827 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 15/12/2005 : 10:46:44
|
situacija bi se trebala popraviti kad dodu originalne naslovnice tj.ako uspiju izaci kod nas još ova tri broja.ja bih bio zadovoljan kad bi Nathan izlazio svaka 3 mjeseca kad ne može boljequote: Originally posted by vice
Virujen da ce se Nathan nastavit(pa kako bilo da bilo),sad bi slijedile epizode -jedna Rujuova i dvodijelna koja je nastavak Operacije zmaj i Otoka smrti i onda dolaze originalne naslovnice.Imajmo strpljenja i vidit cete da ce sve bit dobro.
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
|
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 15/12/2005 : 12:37:55
|
mah... jedino me još tješi što ce kad tad izaci ti giganti... koliko njih pitanje je...
a što se regularca tice... pomalo se mirim sa sudbom...
mislim da cu na tecaj talijanskog kad tad...
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 15/12/2005 : 12:41:39
|
a ako više nikad ni ne izadje šta sad, život ide dalje ak sam preživio raspad grupe new kids on the block preživjecu i gašenje nathana
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 15/12/2005 : 13:40:45
|
quote: Originally posted by kiky
a ako više nikad ni ne izadje šta sad, život ide dalje ak sam preživio raspad grupe new kids on the block preživjecu i gašenje nathana
Kikyju sve ukinite, samo mu Maddonu ne dirajte ako vam je išta sveto!
Mislim da rasprava krece u krivom smjeru... Nije li zapravo pitanje biti ili ne biti Nathan (laicki: u njegovoj koži), odnosno pitanje empatijske identifikacije sa jadima ovog junaka?
Wealth beyond measure, outlander... |
|
|
Topic |
|