forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 US strip scena - preporuke?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 11/02/2006 : 19:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
loshe si shvatio:)pPPpP

[URL=http://imageshack.us][/URL]

joahhna je verovatno prichala o zombie tales death valley - mini serijici od dve sveske koju je ( u potpunosti) pisala.
..i koju josh uvek nisam imao prilike za prochitati...
inache u originalnom zombie tales i u foloapu zombie tales: oblivion imash po jednu njenu prichu.

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.

Edited by - BlekenDekara on 11/02/2006 19:15:51
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 11/02/2006 : 21:23:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Nego, imal' negde da se naðe Nilesov Giant monster? Slabo ga ima na uobièajenim mestima.

--
"Stay drowned! Stupid Lazarus pit!"
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 11/02/2006 : 22:11:12  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
...a netje ga izgleda ni biti uskoro...6.99$ je izgleda skupo za skenere...mozesh ga uvek kupiti po $5.56:)

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 12/02/2006 : 00:40:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
I'll pass.

--
"Stay drowned! Stupid Lazarus pit!"
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 12/02/2006 : 04:13:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
imam promo poster
inache uzeo sam joy buzzardse, bomb queen i jeremiah harma pa javim misljenja kad prochitam.

-------
Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///\\\Provjerite blog da vidite slike ljudi iz svijeta stripa kojim se divite.
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 20/07/2006 : 00:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
Citam ovaj Amazing Spiderman od onog trejda Homecoming i svidja mi se, jako...

Nastavit cu s tim :)

Sad, sta da skinem od Incredible Hulka?

Imam 1 broj negdje i izgleda mi dobro a i prica mi se cini OK.
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 20/07/2006 : 00:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
I zasto su dovraga Ultimatesi prebaceni na visemjesecno izlazenje??????

desetka je izasla u ozujku, a na jedanjstki pise srpanj ?

Zar cu morat cekat jos 4 mjeseca da se zavrsi ovaj serijal :((((
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 20/07/2006 : 03:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
znam da malo spamam, al stacu... :)

procitao sma seaguy prije par dana, steta sto je stalo an tri broja.

onaj kraj me tako iznenadio.... mislim, strip ima onaj cartoony izgled, blesavog junaka i blesavijeg sidekicka, sve izgleda ko sprdancija za djecu i onda bace onakav kraj. i ne nastave seriju....

:(
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 20/07/2006 : 12:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
quote:
Originally posted by byoman

Citam ovaj Amazing Spiderman od onog trejda Homecoming i svidja mi se, jako...

Nastavit cu s tim :)

Sad, sta da skinem od Incredible Hulka?

Imam 1 broj negdje i izgleda mi dobro a i prica mi se cini OK.

Slažem se da je ovaj JMS-ov Spider-Man dobar.

Što se tice Hulka, mislim da se isplati procitati ove prve brojeve koje su radili Lee i Kirby, ali najbolji Hulk ti je onaj kada ga je radio Peter David. To ti je od broja 331 do 467.

"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play."
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 20/07/2006 : 12:20:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
quote:

I zasto su dovraga Ultimatesi prebaceni na visemjesecno izlazenje??????

desetka je izasla u ozujku, a na jedanjstki pise srpanj ?

Zar cu morat cekat jos 4 mjeseca da se zavrsi ovaj serijal :((((

Hitch vjerojatno mora dovršiti crtež, al nema vremena. Jebga, to ti je tako kad si tražen crtac, neke poslove obaviš na vrijeme, a neke ne. Doduše, može bit i da je Hitch perfekcionist.

"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play."
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 20/07/2006 : 12:24:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
quote:

znam da malo spamam, al stacu... :)

procitao sma seaguy prije par dana, steta sto je stalo an tri broja.

onaj kraj me tako iznenadio.... mislim, strip ima onaj cartoony izgled, blesavog junaka i blesavijeg sidekicka, sve izgleda ko sprdancija za djecu i onda bace onakav kraj. i ne nastave seriju....

:(

Morrison vec ima gotov scenarij za novi serijal, samo ceka zeleno svjetlo od glavonja u DC-ju (koji odugovlace pošto se originalni serijal nije baš najbolje prodavao).

Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 20/07/2006 : 12:36:40  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Što se tice Hulka, mislim da se isplati procitati ove prve brojeve koje su radili Lee i Kirby, ali najbolji Hulk ti je onaj kada ga je radio Peter David. To ti je od broja 331 do 467.

Draze su mi malo modernije stvari.

Sto se tice Seaguy, steta. Nadam se da ce glavonje shvatit kako je to dobar strip
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000