Markos
Webmaster
Croatia
29440 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 28/08/2002 : 09:26:39
|
quote:
Sinoc sam dobio dve "knjige" Oscar Mondadori best sellers, a unutra: U prvoj Prva tri specijalca Mister Noa, a u drugoj kompletna prica Mefistovi sinovi od Texa. Imaju jos poneki propratni tekst. Ko ce mi reci koliko je tacno Mister Noovih brojeva izaslo u toj ediciji najboljih epizoda svih junaka? Ja znam za jos jednu."L ultimo avventuriero" Moram dodati jos nesto, dobio sam i ovo poslednje izdanje Texa, ponovljeni prvi brojevi, i to slucajno, i vidio sam da kao poslednja strana dolazi dodatak plastificiran crtez C.Ville i mogu da kazem da je genijalan. U boji je, i podseca na naslovnu stranu. U svakom novom broju dolazi po jedna razlicita. Genijalna stvar.Onima koji vole C.Villu, predlazem da uzimaju ovog Texa!
Da, imas samo te dvije price o Mister Nou- Dvoboj na Pantanalu i prva tri specijalca. Puno vise ih ima o Texu. Pogledaj na http://ragazzi.mondadori.com/ za detalje. Taj Tex sa naslovnicom u dodatku je Nuova ristampa i zaista je fantasticna zbog tih Villinih naslovnica. Vec ih je izaslo preko 70 i svakako preporucam ljudima da to uzmu.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|