Author |
Topic |
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8235 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 16/01/2006 : 21:20:13
|
Idi, bre, Dekara... :))
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 16/01/2006 : 21:21:44
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Zasto bi se iko opravdavao. Bilo je zahteva za ignor opciju, sada je tu, kome se ne svidja ideja nece je ni koristiti, onome kome treba koristice, i tacka. Sto se ovaj topik pretvara u za i protiv ignorancije, nije mi jasno.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Tacno. Niko ne tjera ljude da koriste tu opciju.
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
|
SSM
Average Member
Bosnia and Herzegovina
980 Posts
Member since 13/10/2002 |
Posted - 16/01/2006 : 21:43:19
|
Bah, ovo je definitivno trenutak kada forum stripovi.com gubi svoju ljepotu i draz i sve ono sto ga je krasilo proteklih godina (pa i razlike u misljenjima izmedju ostalog). Stvarno je zalosno sto se uvela ta opcija (ili sto postoje razlozi za njeno uvodjenje, a to je vec druga tema) |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 16/01/2006 : 22:49:53
|
Nije mi jasno. Ta opcija je po defaultu iskljucena svima i svatko za sebe bira da li ce je i kako koristiti. Dakle, ne visdim kakve to veze ima sa ljepotom i drazi stripovi.com foruma? Mozda zato sto ce sada biti vjerojatno manje svadja?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 16/01/2006 : 23:17:06
|
Dekara, okaci spisak ljudi koje si stavio na ignorantnu listu. That is, ako mozes da procitas ovaj post. :)
____________________________________________ Niti pisem niti citam, samo ritam, ritam, ritam! |
|
|
vikic
Advanced Member
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
|
byoman
Advanced Member
Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 16/01/2006 : 23:19:53
|
quote: Originally posted by SSM
Bah, ovo je definitivno trenutak kada forum stripovi.com gubi svoju ljepotu i draz i sve ono sto ga je krasilo proteklih godina (pa i razlike u misljenjima izmedju ostalog). Stvarno je zalosno sto se uvela ta opcija (ili sto postoje razlozi za njeno uvodjenje, a to je vec druga tema)
????
Pa nije to ban opcija, vec ignore. Dakle, ako te netko zivcira, stavis ga a ignore i dovidjenja. Kako se time gubi "draz"? |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 16/01/2006 : 23:20:18
|
Svaka dodatna opcija samo poboljsava kvalitetu foruma a kako i ime samo kaze to je samo "opcija". Dakle ostaje svakome na izbor dali ce to koristiti ili ne, ono sto je bitno da niko ne moze sakriti svoje postove ukoliko ih vi zelite vidjeti i procitati, jer koliko mi je poznato ignore opcija je samo jednostrana, dakle ja mogu nekoga ignorirati ali to ne znaci da onaj koga sam stavio na listu i cije postove ne zelim citati automatski ne moze citati moje postove (jeli tako cika Markose?), a ako je tako onda ne vidim problem.
Osobno nikoga ne bih ni stavio na listu, nemam potrebe a kao moderator svejedno ni nesmijem. Ali nekim ljudima ce sigurno ta opcija biti zanimljiva i korisna, pa je dobro da je tu.
Jedino mi nije jasno kako funkcionira ignore ako recimo neko tko nije na ignore listi napravi reply na neciji post (quote) od osobe koja je na ignore listi, dali ja onda vidim samo taj reply, odnosno tekst osobe koju ne ignoriram ili vidim i ono sto je pod quote???
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 16/01/2006 : 23:33:01
|
Steta sto ne mogu globinja da stavim u ignore listu...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 17/01/2006 : 00:19:15
|
E vidis kako se toga nisam sjetio...
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 17/01/2006 : 00:23:43
|
quote: Originally posted by seinfeld
Sta je sad ovo samo moji postovi na forumu :ppppppppppp !
"you don't even like football, that's a myth like unicorns he just like seein' grown men in tight uniforms"
Pa svakako ih imaš dosta za popuniti jedan forum.
>> Nije da ja ne volim ljude, samo se bolje osjecam kada mi nisu u blizini. << |
|
|
SSM
Average Member
Bosnia and Herzegovina
980 Posts
Member since 13/10/2002 |
Posted - 17/01/2006 : 08:31:35
|
quote: Originally posted by Markos
Nije mi jasno. Ta opcija je po defaultu iskljucena svima i svatko za sebe bira da li ce je i kako koristiti. Dakle, ne visdim kakve to veze ima sa ljepotom i drazi stripovi.com foruma? Mozda zato sto ce sada biti vjerojatno manje svadja?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Znam da je iskljucena po defaultu, nije u tome stvar, ali je steta sto postoje takvi odnosi na forumu da se ova opcija mora uvoditi. A razlike u misljenjima su sasvim normalne u svakom iole demokratskom drustvu. Anyway, slobodna volja, ko zeli nek ukljuci. Hoce li onaj koji je ignoriran znati za to (hoce li mu biti ispisana neka poruka ili slicno) ? |
Edited by - SSM on 17/01/2006 13:38:04 |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 17/01/2006 : 08:38:02
|
opcija nek postoji, al mislim da ju necu koristiti....svako mišljenje, ma koliko se god ono cinilo glupo, treba saslušati (procitati)...
"...I only dream in black and white..." |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Posted - 17/01/2006 : 10:24:59
|
quote: Originally posted by SSM
Znam da je iskljucena po defaultu, nije u tome stvar, ali je steta sto postoje takvi odnosi na forumu da se ova opcija mora uvoditi. A razlike u misljenjima su sasvim normalne u svakom iole demoktratskom drustvu. Anyway, slobodna volja, ko zeli nek ukljuci. Hoce li onaj koji je ignoriran znati za to (hoce li mu biti ispisana neka poruka ili slicno) ?
Oprosti, ali meni je npr. dosta svadjanja sa Marloweom ili Krugerom, npr. I onda ih lijepo ubacim u filter, njihove postove ne citam, sebi sam sacuvao zivce i vrijeme, necu se upustati u opetovane svadje s njima i to je to. Ne vidim sto je u tome lose. Nitko im ne zabranjuje da pisu na forumu, niti da imaju razlicito misljenje, ja samo zelim zbog svog mira to ne procitati. I onaj tko je ignoriran ne zna da je ignoriran, zasto bi znao? Osim ako mu to korisnik ne kaze.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Posted - 17/01/2006 : 10:33:50
|
quote: Originally posted by Dado
Svaka dodatna opcija samo poboljsava kvalitetu foruma a kako i ime samo kaze to je samo "opcija". Dakle ostaje svakome na izbor dali ce to koristiti ili ne, ono sto je bitno da niko ne moze sakriti svoje postove ukoliko ih vi zelite vidjeti i procitati, jer koliko mi je poznato ignore opcija je samo jednostrana, dakle ja mogu nekoga ignorirati ali to ne znaci da onaj koga sam stavio na listu i cije postove ne zelim citati automatski ne moze citati moje postove (jeli tako cika Markose?), a ako je tako onda ne vidim problem.
Onaj koga sam ja stavio u ignore listu vidi moje postove, naravno. Dakle, samo ja ne vidim njegove.
quote: Originally posted by Dado Jedino mi nije jasno kako funkcionira ignore ako recimo neko tko nije na ignore listi napravi reply na neciji post (quote) od osobe koja je na ignore listi, dali ja onda vidim samo taj reply, odnosno tekst osobe koju ne ignoriram ili vidim i ono sto je pod quote???
Ne funkcionira, bojim se Dakle, vjerojatno se vidi cijeli post i sa quotom osobe koju imas u ignore listi. |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 17/01/2006 : 10:35:32
|
eto novog posla Marko!
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 17/01/2006 : 10:54:14
|
Gdje nestade marlowov post, a ja ga ne ignoriram pa opet ne vidim...
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 17/01/2006 : 11:11:38
|
Osobno nikoga ne bih ni stavio na listu, nemam potrebe a kao moderator svejedno ni nesmijem. Ali nekim ljudima ce sigurno ta opcija biti zanimljiva i korisna, pa je dobro da je tu.
Jedino mi nije jasno kako funkcionira ignore ako recimo neko tko nije na ignore listi napravi reply na neciji post (quote) od osobe koja je na ignore listi, dali ja onda vidim samo taj reply, odnosno tekst osobe koju ne ignoriram ili vidim i ono sto je pod quote???
glupa opcija. kao, nije potrebno razgovarati kad možeš nekoga "izbrisati".
zar nece to dovoditi do nesuvislih situacija- ako ne vidim dio topica? necu koristiti- ništa me ne boli da procitam nešto, iako se s tim ne slažem (ili mislim da je pisac stoka:))
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 17/01/2006 : 11:20:27
|
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Šta je napisao??
|
|
|
Slovenac
Senior Member
Slovenia
1759 Posts
Member since 01/11/2001 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 17/01/2006 : 12:30:09
|
quote: Originally posted by dcopic
Ali zato možeš sve Dinamovce!
Grad Stripova, vješanje svakog sata. Strance dobrodošao...
Šta ce mu to? Ionako imaju Staff Room. Sem toga, cijeli bi im forum spao na 10 usera.
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!" |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 17/01/2006 : 12:39:29
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Šta je napisao??
sto, marlowe je napisao neki post? Vjerojatno ga je sam izbrisao onda.
To ste vi stavili ignore pa ga ne mozete procitati...
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 17/01/2006 : 12:40:25
|
quote: Originally posted by Slovenac
Pa sad da ne bi imao previše posla, može li to po nekim grupama, recimo da dodam u ignor sve hrvate odjednom ;)))
Na zalost morat ces raditi selektivno, dakle prvo se raspitati tko je sve hrvat.
|
|
Topic |
|