Jos kad bi Zlatko napravio da se vidi u Firefoxu, bilo bi super! :( Iskreno, ne da mi se palit IE. Ne da Sergej to ne zasluzuje, nego popizdim kad vidim da stranica nije prilagodjena za sve browsere.
Od prve cetiri epizode ispao bi sasvim pristojan albumcic. Možda novi naslov u Q biblioteci? Volim citati stripove na netu, ali draži mi je papir u rukama. A i manje me bole oci :)
Fino za album. Imam prve tri epizode na papiru iz Zu-a, ali ce biti zgodno imat svih pet na jednom mjestu. Bar se nadam se da ce biti 5(60 str.),a ne 4(48str.)epizode.
motel, money, murder, madness let's change the mood from glad to sadness
-- "All this nonsense comes down to that imaginary kid who jumped out of the window with a towel around his neck and killed himself. That kid has terrorized the comic book industry for sixty or seventy years. Get this – there’s no evidence that kid ever existed." --Frank Miller
Za sve lenštine koje su cekale da se završi nova epizoda da bi je citali, informacija: Postavljena je poslednja, 24 (dvadesetcetvrta) stranica pete epizoda SERGEJA!!! Dakle, na ovu epizodu se direkno nastavlja ona u Mister Macak Magazinu!!! Trk na citanje...:)
Zbog one epizode Martine Mjesec okarakterizirao sam Darka kao zenomrsca (takes one to know one, reklo bi se), a nakon ove epizode rekao bih i da je pesimist. Crno, najcrnje. Jako dobro, da se razumijemo... ali crnjak, brale.
"I was going to be a neo-deconstructivist but mom wouldn't let me" -- Calvin
imponira kako je Darko zadrzao "glas" i u crtezu i u prici kroz deset godina pauze u crtanju Sergeja...
sve je tu sto Darko voli i u cemu je najbolji: postapokalipsa, mudre poante, samurajski macevi, antropomorfne zivotinje... Sergej mi je bas nekako najmacanastiji strip ikad. najbolji.
veliki aplauz!
_________________________ KAJGOD - strip zin i tjedni onlajn strip KUCA STRAHA na www.kajgod.co.nr