Author |
Topic |
mike
Senior Member
Slovenia
2846 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 22/01/2006 : 10:59:21
|
Posle fantasticne stripova pune godine dvatisucuipete, dolazi nam jos bolja godina 2006. Ne vjerujete? Citajte dalje…
Ludens Sta se tice dragog nam Bonellija, konkretnije Zagora, Dylana, Texa i Nathana, ne moze se ocekivati vise od uobicajenog ritma izlazenja nasih junaka. Znaci 24 Zagora (12 + 12 Extra), 12 Dylana (6 + 6) i 5-6 Texova. Najzanimljiviji je pak Nathan. Posto je potvrdjeno njegovo ponovno budjenje u februaru, mozemo jedino pozeljeti, da cemo ga sto cesce vidjati na kioscima. Zelje su nam barem dvomjesecno, no ipak stvarnost kaze na nista vise nego 4 Nevera godisnje. Bude vise, bicemo presretni. Kod cike Bernarda sve je moguce. Sta se tice Marka i Bleka, ovde nema bojazni. Njihov je dvomjesecni ritam siguran ko Zagorov jedno. Specijalci naravno na ljeto. Koji pitate? Zagor i Chico 2 puta, Dylan jednom. Sve ostalo su snovi. A da, dolazi li nam i Nathanov specijalac te pokoji Lazarus, bice nam zaista vruce.
Strip Agent Situacija je oko Martija i Mr.No-a slicna ko kot Nathana. Dvo-tromjesecna izdanja su na dlani, sta znaci maximalno 12 izdanja oboje junaka ukupno godisnje. Ruku na srce, desi li nam se to, hodacemo naokolo stvarno nasmijani. Martijev specijalac? Sve je moguce! No ne trebamo se brinuti oko Fordova. 12-16 njih godisnje, sta je po meni bas dovoljno. Sta nam jos nudi Strip Agent? Torpedo je izgleda zavrsio, iako se prica i o 15. albumu. No, realno je ocekivati da cemo dobiti 2 albuma Malog Spirua. Budemo ugledali i 3. album Docteura Mysterea, toliko bolje. Jeremiah je siguran kao verovatno i koji Hermannov one-shot. Koji pitate? Nemam pojma! Ali izbira i nije vec bas tako velika.
Bookglobe Eto, ovdje postaje zanimljivo! Bookglobe naime planira barem 4 sasvim nova izdanja. Albumi naravno. O cemu je govora? Blake i Mortimer, Blacksad, Adler i L' Histoire Secrete. Ne moze bolje. Potvrdjene su 4 nove knjige Dampyra. Na redu je i poslednji album Bona, te 2 nova Usagija. Dolaze i 2 Blueberrya. Koja? 18 i 29, pitate mene. Ako se ostali i ne nadate toliko, ja jedva cekam 4 nova Best-Sellera! Jeste, crnobjeli su i smanjeni, ali ipak. Nesto se sapuce i oko 4 nova albuma Iznoguda. Nada umire poslednja! Samo nemojte naljutiti Nebojse. Moze nam ih on pomaknuti u 2007! :). Lucky Luke? Nadajmo se nova 4 albuma!
Libellus Sta reci oko Markosa i ekipe? Samo najbolje. 12 novih Parkera i… 24 Magica! 2 puta po 12 epizoda u 4 knjige sa po 3 sveske. Razumijete? Nema veze, prva tura nam dolazi vec na proljece. Sledeci je Spirou. Zeleo bi svaki mjesec, ali realnije je 2 puta godisnje. Mozda i 4. Ko ce znati. Martijevi giganti su nadajmo se osigurani za CRS (2 njih), slicno je sa Klarom. Jos nesto? Naravno! Najbolje za na kraj! Love & Rockets i Spaghetti Brothers vec su osudjeni na uspjeh! Ajmo navijati i za N.N.! Gigante naravno!
Van Gogh Bude nam nas novi izdavac izdavao 12 Texova i isto toliko Julie godisnje, necu prigovarati. Drzite pesti za njih ljudi! Sa postovanjem prema njihovoj hrabrosti. Jedino ludak ide na kioske :).
Zagrebacka naklada Bah, 4-5 Gastona. Sta bi oni drugo? Salim se. To je vise nego odlicno!
Q Drzite palceve za daleko najbolji strip casopis ikad! Svaka 3 mjeseca! Mislim da je Macan negde spomenuo i sta nam sprema u 4. knjizi biblioteke Q. Zaboravio :).
More Comics Trondheim je genije. Treba mu objavit svih 90 i nesto djela! Zasad na zalost samo Zekan jednom godisnje. Za CRS.
LMI Comics Tally zeli, zelimo i mi, a odlucuje sef. Steta nece li se ta izdanja uskoro pojaviti. Stvarno nam fali superherojeva! Marketprint Ce ove godine sa poslednja 2 albuma zavrsiti Boa-Mori serijal. Odlicno! XIII ide dobro. Broj 9 je vec izasao, a tokom godine verovatno jos dva. Odlicno bi legnuli i Krejzi Ket 2 te Dzipsi 3. Spremaju oni jos puno, ali su zasad radije tajanstveni. Kerac udara sa CatClaw 12 ili 1? Koliko ja znam, sa oboje :).
System Comics Ken i Magicni su izgleda na dvomjesecnom. Sa Dylanom se popunjavaju rupe, onda nastavljaju sa brojem 201. Specijalci su sigurni, nadajmo se i Maxiju te Gigantu! Nesto se govorilo i o Brendonu (ili sam ja krivo razumio :). Technopriests u maju, a Inkal 3 za beogradski sajam knjiga. Tokom godine verovatno jos Reptors te Sky Doll. Hej, sta bi dali jos za Korrigans 2!
Beli put Sledeca tura sadrzi 5 izdanja. Preacher 2, 100 Bullets 2, Sandman (1 ili 4?), Watchmen i… jos nesto. Inace se planira 6 grafickih novela svaka 3 mjeseca. Samo naprijed. Radi se odlican posao!
Dekara Postaje on polako novi izdavac gigant :). Liberty Meadows ce uskoro, a svi mi zelimo sto vise Nepobedivih, Okruzenih mrtvima i Britova. Teska su vremena za te sitne sveske sa svim tim trejdovima i hardcoverima naokolo! Ali Dekaro ne daj se! Mi smo sa tobom!
Izgleda da ce ove godine i Saccova Palestina. Na srpskom prijevodu. Po meni znacajno izdanje.
Sta reci za kraj? Izgleda dobro? Odlicno! Verovatno ima jos stvari, koje sam zaboravio. Zato ste vi tu, da dopunite listu! So long folks!
Jack the Black.
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 22/01/2006 : 11:22:13
|
Još nam fale MN i MM Extra.
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 22/01/2006 : 11:59:41
|
Stvarno iscrpno izvjesce! Bravo Mike! Nisam primjetio najavu Texovog Giganta,pa zar nakon 3 kom. prosle godine nece biti ni jednog u 2006-oj?
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
|
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2992 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 22/01/2006 : 12:08:06
|
Bude li sve ovako, ocekuje nas najstripastija godina. Istina, treba MM extra...
"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
|
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 22/01/2006 : 12:08:08
|
BP - 2 Konana godišnje i ... još nešto. svašta nešto. bice jos iznenadenja sa drugih strana. ne smem više ništa da kažem.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
Edited by - marlowe on 22/01/2006 12:09:09 |
|
|
hruntic
Starting Member
83 Posts
Member since 19/07/2002 |
Posted - 22/01/2006 : 12:48:46
|
Jel kome palo na pamet isto što i meni? U sijecnju je DD izašao i u redovnom i extra izdanju - znaci li to nešto? Nadam se da da, cekam to vec godinama - dva DD-a mjesecno!
Živio strip - SC, HC i zaklamani C! |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7815 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 22/01/2006 : 12:50:48
|
ako bude ovako kako je mike reka (bravo!!!), ja cu biti zadovoljan. a za MM extra(isto tako i mister no extra) sumnjan, tko ce to izdavati, i ovaj regularni se slabo prodaje i izlazi
samoubojica: ne približavajte mi se, zapalit cu se!!! prljavi Harry: ti se zapali, a mi cemo napraviti roštilj.
|
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 22/01/2006 : 13:14:54
|
E,ovo ja zovem izviješce. Bravo,mike!!! Zaboravio si treceg maxi Zagora u izdanju Ludensa.Svako ljeto ide jedan broj,pa zašto ne bi i ovo.A zašto i ne bi krenuo opet na ljeto i prvi Dylanov maxi,pitam se? |
|
|
Vid
Senior Member
Slovenia
1254 Posts
Member since 07/10/2004 |
Posted - 22/01/2006 : 14:31:05
|
Sve je to lijepo, no ipak je to uglavnom nagadanje oko serijala, koji su vec u teku. Pa se možemo nadat, da ce nas koji izdavac iznenaditi i sa necim novim o cemu zasad ni ne sanjamo. |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7806 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 22/01/2006 : 16:37:31
|
mike, napravio si vrlo detaljnu i iscrpnu analizu strip dešavanja u protekloj godini, kao i moguca dešavanja na strip tržištu u ovoj novoj, svaka cast na obavljenom poslu i trudu. mogu se jedino pridružiti tvojim željama da nathan od drugog mjeseca krene redovnije, makar u istom ritmu kao i MM, tex i mister no. |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6183 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 22/01/2006 : 17:29:17
|
quote: Originally posted by kico
E,ovo ja zovem izviješce. Bravo,mike!!! Zaboravio si treceg maxi Zagora u izdanju Ludensa.Svako ljeto ide jedan broj,pa zašto ne bi i ovo.A zašto i ne bi krenuo opet na ljeto i prvi Dylanov maxi,pitam se?
A ja se pitam sto ne bi krenuo Martijev Maksi;)
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 22/01/2006 : 18:11:11
|
Dobar pregled Mike, ocekuje nas uzbudljiva godina što se tice stripova. Ti si naveo sva izdanja koja realno možemo ocekivati, a gdje su još iznenadenja... A koliko smo se puta prošle 2005-te iznenadili?
|
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12917 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 22/01/2006 : 19:56:50
|
Nešto je Macan spominjao i Age of Bronze.
Are you retarded or something? Who the hell do you think I am? I’m the goddamn Batman. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 22/01/2006 : 20:26:37
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Zato što je, uz Brendona, nešto najgrde što Bonelli izdaje? ;)
-- "Uh... what's a Shaggy Man and am I old enough to know?" |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Posted - 22/01/2006 : 21:15:01
|
quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by prozirna senka
Zato što je, uz Brendona, nešto najgrde što Bonelli izdaje? ;)
-- "Uh... what's a Shaggy Man and am I old enough to know?"
Axa Ko veli, kad mike vec pominje Brendona u izdanju SCa...
MM Maxi #2 verujem bije bilo kog Brendona
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
Edited by - prozirna senka on 22/01/2006 21:18:05 |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7806 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 22/01/2006 : 21:51:01
|
quote: Originally posted by jasa
e i like girlz imaš ti kakvih talijanskih texova za prodat
homos homini lupus
imam još samo jedan - tutto tex "l'oro del colorado" |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Posted - 22/01/2006 : 22:31:19
|
quote: Originally posted by Djole
Bije, bije - teško ono izdanje, pa još ako je HC... ;)
-- "Uh... what's a Shaggy Man and am I old enough to know?"
Hehehe. U tom slucaju mozes i ti profitirati. Zmaisli, Sistem izbaci HC MM Maxi, i eto tebi savrsenog orudja da se resis Kjaverotija, odakle sledi i Brendona, jednom za svagda. I posle mi kazi da stari dobri cika Marti ne sluzi nekoj svrsi...
|
|
Solid Snake
Senior Member
Djibouti
2359 Posts
Member since 30/12/2003 |
Posted - 23/01/2006 : 00:24:22
|
quote: Originally posted by mike
Posle fantasticne stripova pune godine dvatisucuipete, dolazi nam jos bolja godina 2006. Ne vjerujete? Citajte dalje…
Ludens Sta se tice dragog nam Bonellija, konkretnije Zagora, Dylana, Texa i Nathana, ne moze se ocekivati vise od uobicajenog ritma izlazenja nasih junaka. Znaci 24 Zagora (12 + 12 Extra), 12 Dylana (6 + 6) i 5-6 Texova. Najzanimljiviji je pak Nathan. Posto je potvrdjeno njegovo ponovno budjenje u februaru, mozemo jedino pozeljeti, da cemo ga sto cesce vidjati na kioscima. Zelje su nam barem dvomjesecno, no ipak stvarnost kaze na nista vise nego 4 Nevera godisnje. Bude vise, bicemo presretni. Kod cike Bernarda sve je moguce. Sta se tice Marka i Bleka, ovde nema bojazni. Njihov je dvomjesecni ritam siguran ko Zagorov jedno. Specijalci naravno na ljeto. Koji pitate? Zagor i Chico 2 puta, Dylan jednom. Sve ostalo su snovi. A da, dolazi li nam i Nathanov specijalac te pokoji Lazarus, bice nam zaista vruce.
Strip Agent Situacija je oko Martija i Mr.No-a slicna ko kot Nathana. Dvo-tromjesecna izdanja su na dlani, sta znaci maximalno 12 izdanja oboje junaka ukupno godisnje. Ruku na srce, desi li nam se to, hodacemo naokolo stvarno nasmijani. Martijev specijalac? Sve je moguce! No ne trebamo se brinuti oko Fordova. 12-16 njih godisnje, sta je po meni bas dovoljno. Sta nam jos nudi Strip Agent? Torpedo je izgleda zavrsio, iako se prica i o 15. albumu. No, realno je ocekivati da cemo dobiti 2 albuma Malog Spirua. Budemo ugledali i 3. album Docteura Mysterea, toliko bolje. Jeremiah je siguran kao verovatno i koji Hermannov one-shot. Koji pitate? Nemam pojma! Ali izbira i nije vec bas tako velika.
Bookglobe Eto, ovdje postaje zanimljivo! Bookglobe naime planira barem 4 sasvim nova izdanja. Albumi naravno. O cemu je govora? Blake i Mortimer, Blacksad, Adler i L' Histoire Secrete. Ne moze bolje. Potvrdjene su 4 nove knjige Dampyra. Na redu je i poslednji album Bona, te 2 nova Usagija. Dolaze i 2 Blueberrya. Koja? 18 i 29, pitate mene. Ako se ostali i ne nadate toliko, ja jedva cekam 4 nova Best-Sellera! Jeste, crnobjeli su i smanjeni, ali ipak. Nesto se sapuce i oko 4 nova albuma Iznoguda. Nada umire poslednja! Samo nemojte naljutiti Nebojse. Moze nam ih on pomaknuti u 2007! :). Lucky Luke? Nadajmo se nova 4 albuma!
Libellus Sta reci oko Markosa i ekipe? Samo najbolje. 12 novih Parkera i… 24 Magica! 2 puta po 12 epizoda u 4 knjige sa po 3 sveske. Razumijete? Nema veze, prva tura nam dolazi vec na proljece. Sledeci je Spirou. Zeleo bi svaki mjesec, ali realnije je 2 puta godisnje. Mozda i 4. Ko ce znati. Martijevi giganti su nadajmo se osigurani za CRS (2 njih), slicno je sa Klarom. Jos nesto? Naravno! Najbolje za na kraj! Love & Rockets i Spaghetti Brothers vec su osudjeni na uspjeh! Ajmo navijati i za N.N.! Gigante naravno!
Van Gogh Bude nam nas novi izdavac izdavao 12 Texova i isto toliko Julie godisnje, necu prigovarati. Drzite pesti za njih ljudi! Sa postovanjem prema njihovoj hrabrosti. Jedino ludak ide na kioske :).
Zagrebacka naklada Bah, 4-5 Gastona. Sta bi oni drugo? Salim se. To je vise nego odlicno!
Q Drzite palceve za daleko najbolji strip casopis ikad! Svaka 3 mjeseca! Mislim da je Macan negde spomenuo i sta nam sprema u 4. knjizi biblioteke Q. Zaboravio :).
More Comics Trondheim je genije. Treba mu objavit svih 90 i nesto djela! Zasad na zalost samo Zekan jednom godisnje. Za CRS.
LMI Comics Tally zeli, zelimo i mi, a odlucuje sef. Steta nece li se ta izdanja uskoro pojaviti. Stvarno nam fali superherojeva! Marketprint Ce ove godine sa poslednja 2 albuma zavrsiti Boa-Mori serijal. Odlicno! XIII ide dobro. Broj 9 je vec izasao, a tokom godine verovatno jos dva. Odlicno bi legnuli i Krejzi Ket 2 te Dzipsi 3. Spremaju oni jos puno, ali su zasad radije tajanstveni. Kerac udara sa CatClaw 12 ili 1? Koliko ja znam, sa oboje :).
System Comics Ken i Magicni su izgleda na dvomjesecnom. Sa Dylanom se popunjavaju rupe, onda nastavljaju sa brojem 201. Specijalci su sigurni, nadajmo se i Maxiju te Gigantu! Nesto se govorilo i o Brendonu (ili sam ja krivo razumio :). Technopriests u maju, a Inkal 3 za beogradski sajam knjiga. Tokom godine verovatno jos Reptors te Sky Doll. Hej, sta bi dali jos za Korrigans 2!
Beli put Sledeca tura sadrzi 5 izdanja. Preacher 2, 100 Bullets 2, Sandman (1 ili 4?), Watchmen i… jos nesto. Inace se planira 6 grafickih novela svaka 3 mjeseca. Samo naprijed. Radi se odlican posao!
Dekara Postaje on polako novi izdavac gigant :). Liberty Meadows ce uskoro, a svi mi zelimo sto vise Nepobedivih, Okruzenih mrtvima i Britova. Teska su vremena za te sitne sveske sa svim tim trejdovima i hardcoverima naokolo! Ali Dekaro ne daj se! Mi smo sa tobom!
Izgleda da ce ove godine i Saccova Palestina. Na srpskom prijevodu. Po meni znacajno izdanje.
Sta reci za kraj? Izgleda dobro? Odlicno! Verovatno ima jos stvari, koje sam zaboravio. Zato ste vi tu, da dopunite listu! So long folks!
Jack the Black.
pa sve ovo kosta preko 1000 kuna.jel moze neko da presmeta koliko tacno?
"Scholars tell us that the first spy in history was the snake in the Bible" |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15632 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 23/01/2006 : 00:55:07
|
quote: Originally posted by Aco
Od Zagrebacke naklade ocekujem i (barem)jednog Valianta.
Bond.James Bond.
pošto su nam jednog vec dužni od kraja prošle godine trebala bi biti 2 Valianta
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
|
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15632 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Posted - 23/01/2006 : 06:35:04
|
Uh, evo sta BIH ja zeleo da nabavim sa mikeovog spiska:
12 dilana x 16kn = 192kn dilan spec 25kn natan spec 25kn 6 martija x 16kn = 96kn marti spec 25kn doktor misterija 75kn 16 alan fordova x 40kn = 640kn 6 ken parkera x 60kn = 360kn 2 marti giganta x 90kn = 180kn 2 klare x 80kn = 160kn 4 qa x 23kn = 92kn krejzi ket 90kn 2 ket klou x 70kn = 140kn 12 dilana x 120din = 1440din dilan spec 200din dilan maxi 350din dilan gigant 350din reptors 60kn tehnoocevi 60kn korigansi 60kn inkal 70kn bic bozji 60kn 2 konana x 80kn = 160kn 10ak bp tpbova x 80kn = 800kn 12 dampira x 8$ = 96$
sve u svemu 96$ + 3370kn + 2340din = 96$ + 552$ + 33$ => 681$
A di su Heavy Metali, MM i DD iz Italije, ovdasnji albumi i ko zna sta jos... Kuku!!!
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 23/01/2006 : 06:40:30
|
Senko, ne kukaj. Šta bi radio da stripovi nikako ne izlaze??
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
|
Topic |
|
|
|