Author |
Topic |
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 08/04/2006 : 14:39:43
|
quote: Originally posted by veber
quote: Originally posted by marlowe
oce li biti uskoro što od belog?
veberu, veberu. da ovde eksplicitno ne pise cemu je posvecen forum neko bi te mogao pogresno razumeti, a ja bih ispao neki diler ili pusher. bela lavina kreche za oko dve nedelje, prema mojim saznanjima.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..."
šta je bojiš se da ce krivo razumiti nas pa nas izbaciti ni prvi ni zadnji put to ne bi bio znaci belo stiže za dva tjedna ,a cijena?
Znaš kako to ide... Cijena...sitnica!
|
|
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
Posted - 09/04/2006 : 09:53:41
|
quote: Originally posted by fantom
Veber, imaš li koji viška katalog s izložbe od corta?
koji katalog od koje izložbe od corta?
ja sad ganjam onu knjigu akvarela hugo pratt periples imaginaries 65-95 tvrdi uvez 75 eura ,mada sam cuo da nema tvrdi uvez. a ako ti treba nešto od one izložbe u bg tj.tribine mogu se raspita. samo mi tocno reci što ti treba.inace kažu za tebe da si dobar decko i ok lik
Da,baš sam na to mislio,to je izašlo povodom Prattove retrospektivne izložbe u Sieni. Kako je knjiga prilicno skupa zanimaju me dojmovi! |
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Member since 18/09/2002 |
Posted - 09/04/2006 : 10:04:41
|
ja je vidio nisam,al cu je uzet na nevideno jer su mi ti akvareli nešto najljpše. kad ju uzmem a ti dodeš u zg odemo na kavu ja ju donesem a ti pasi oci :) a i nije skupa ima 460 stranica i 5 kila :)) a izložba ce biti opet u parizu sljedece godine pa ako ti se svidi ti ga donesem. a u pariz se ispalti otic i vidit one tamo knjižare i ducane jer to je ludnicaaaaaaaaaaaaaa prvi put kad sam to vidio bio sam u vecem šoku nego kad mi je tenkovska opizdila u dvorište albumi ,figurice,maske,plakati ma nema što nema. a u sijecanju mi je najviše ostala jedna figuruca od nekih 12 centimetara,manarina cura 100posto vjerno napravljena ,cisti užitak :)) kad budem iša uzecu od nekog fotoaparat pa cu slikati mada je zabranjeno. |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 09/04/2006 : 17:52:50
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Vendeta samo sto nije, a i Nadziraci (ajoj!) idu uskoro, po najavama barem.
Jos treba da ocekujete i Ligu (fala Bogu), a nije nemoguce i Knjigu Magije #1.
A posle njih dolaze Sendmen #1, 100 metaka #2 i Propovednik #2.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
ajme ,ajme prekoviše,prekoviše bankrot. a još su nadziraci il kontrolori karata u tranvaju prošiveni i u tvrdom uvezu jel tako?mislim da sam cuo negdje. previše belog
Prosiveni da, za tvrdi uvez sad prvi out cujem od tebe. ne verujem.
A cijena, prava sitnica. Po Bobanovim recima sve novele bi trebale da budu iste cene ma kog obima bile. Znaci 7-8 evra, ili koliko vec... Ne znam kursnu listu
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 09/04/2006 : 18:22:29
|
ne verujem da nadziraci mogu biti toliko jeftini. tipujem izmedju 15 i 20 evra. prosiveni da, HC - ne!
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
|
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
Posted - 09/04/2006 : 19:34:08
|
ja je vidio nisam,al cu je uzet na nevideno jer su mi ti akvareli nešto najljpše. kad ju uzmem a ti dodeš u zg odemo na kavu ja ju donesem a ti pasi oci :) a i nije skupa ima 460 stranica i 5 kila :)) a izložba ce biti opet u parizu sljedece godine pa ako ti se svidi ti ga donesem. a u pariz se ispalti otic i vidit one tamo knjižare i ducane jer to je ludnicaaaaaaaaaaaaaa prvi put kad sam to vidio bio sam u vecem šoku nego kad mi je tenkovska opizdila u dvorište albumi ,figurice,maske,plakati ma nema što nema. a u sijecanju mi je najviše ostala jedna figuruca od nekih 12 centimetara,manarina cura 100posto vjerno napravljena ,cisti užitak :)) kad budem iša uzecu od nekog fotoaparat pa cu slikati mada je zabranjeno.
A mogli bi i u Zadru na kavu ako si iz Obrovca!Nisam te pita ko kaže da sam ok lik,lipo je cuti! |
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Posted - 09/04/2006 : 22:49:59
|
quote: Originally posted by fantom
ja je vidio nisam,al cu je uzet na nevideno jer su mi ti akvareli nešto najljpše. kad ju uzmem a ti dodeš u zg odemo na kavu ja ju donesem a ti pasi oci :) a i nije skupa ima 460 stranica i 5 kila :)) a izložba ce biti opet u parizu sljedece godine pa ako ti se svidi ti ga donesem. a u pariz se ispalti otic i vidit one tamo knjižare i ducane jer to je ludnicaaaaaaaaaaaaaa prvi put kad sam to vidio bio sam u vecem šoku nego kad mi je tenkovska opizdila u dvorište albumi ,figurice,maske,plakati ma nema što nema. a u sijecanju mi je najviše ostala jedna figuruca od nekih 12 centimetara,manarina cura 100posto vjerno napravljena ,cisti užitak :)) kad budem iša uzecu od nekog fotoaparat pa cu slikati mada je zabranjeno.
A mogli bi i u Zadru na kavu ako si iz Obrovca!Nisam te pita ko kaže da sam ok lik,lipo je cuti!
kaže jedno žensko a imaš mejl za takva pitanja a sad nisam u obrovcu,dole idem preko ljeta ili kad popizdim,pa onda manitam po obrovcu,benkovcu ,zadru i biogradu zadnje vrijeme zalecem se u makarsku ,dole iman neke ekipe iz rata a i svida mi se riva |
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Posted - 09/04/2006 : 22:52:45
|
quote: Originally posted by marlowe
ne verujem da nadziraci mogu biti toliko jeftini. tipujem izmedju 15 i 20 evra. prosiveni da, HC - ne!
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..."
to ce bit šteta ako ne budu tvrdi uvez a budu koštali 15 do 20 eura vele ljudi da je to ljepi strip . a ako su hogara šibnuli u tvrdi,pa skrenite im pažnju da i ovo naprave tvrdo. |
|
|
Topic |
|
|
|