Author |
Topic |
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 24/01/2006 : 19:27:22
|
Znaci ti bi samo stripovski deo almanaha? 94 strane od 176? Pa kakav je to almanah?;)
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 24/01/2006 : 19:29:19
|
Ma ne bih...ja bi i tekst.Ali cemu tekst ako je taj tekst recenzija novog filma koji igra u kinima a zove se "Spašavanje vojnika Ryana"!Pa to bi bilo presmiješno.... |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Posted - 24/01/2006 : 19:34:05
|
Dakle, that was my point!;) Cemu almanah?
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Posted - 24/01/2006 : 20:07:22
|
-Da razbije dosadu? Bilo šta novo je dobrodošlo....a almanah bi se dobro prodavao sa razlicitim junacima svakog mjeseca,nešto nalik na ZS i LMS... |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 25/01/2006 : 10:44:11
|
quote: Originally posted by kico
Ma ne bih...ja bi i tekst.Ali cemu tekst ako je taj tekst recenzija novog filma koji igra u kinima a zove se "Spašavanje vojnika Ryana"!Pa to bi bilo presmiješno....
Ja bih volio procitati recenziju Spielbergovog "Ryana", a ti tekstovi imaju i svoju povijesnu važnost. Sa malo revizorskog uvida u tekst anakronizmi se najlakše izbace i ažuriraju. Meni je baš šteta što više nema u stripovima onih uvodnih stranica koje svako malo nude nešto o pojedinoj temi.
Dal možda izdavaci dobiju samo kopiju stripa bez tih uvodnika ili ih sami naši izdavaci ne žele tiskati?
Wealth beyond measure, outlander... |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 25/01/2006 : 12:54:05
|
Dosta željno išcekujem devetu knjigu o Bone-u. Od ove godine ponovno sam poceo citati cijelu tu epsku avanturu, posudivao iz knjižnice, završio upravo sa šestom knjigom, no moram malo cekat jer netko je posudio sedmu knjigu ali nikako da je vrati. :( Jebote, kak je to fenomenalan, genijalan, dražestan strip. Fone, Phoney, Thorn, super bakica, zmajevi, štakoroliki... mega!!!
in the evidence of its brilliance |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 25/01/2006 : 19:41:40
|
Dobar je Bone. Ipak je bolji kao celina nego kao delovi, iako sam imao sumnje povodom toga.
-- "Uh... what's a Shaggy Man and am I old enough to know?" |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Posted - 25/01/2006 : 21:10:08
|
>Dal možda izdavaci dobiju samo kopiju stripa bez tih uvodnika ili ih sami naši izdavaci ne žele tiskati?
Bice da ih sami izdavaci ne zele tiskati. Seti se MM u izdanju Dnevnika i SD na njihovim pocecima...
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 26/01/2006 : 09:30:07
|
quote: Originally posted by prozirna senka
>Dal možda izdavaci dobiju samo kopiju stripa bez tih uvodnika ili ih sami naši izdavaci ne žele tiskati?
Bice da ih sami izdavaci ne zele tiskati. Seti se MM u izdanju Dnevnika i SD na njihovim pocecima...
Naravno da se sjecam, zato i pitam. Ti uvodnici sadrže puno korisnih informacija, od toga što se dešava u doticnoj epizodi, kome je posvecena, kakva je važnost itd. Šteta, stvarno šteta
Wealth beyond measure, outlander... |
|
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
Posted - 27/01/2006 : 13:53:46
|
da li iko ima pojma koji bi zagorovi specijalci mogli izaci ove godine?? koji ciko predstavlja?? a maxi bi trebao biti br 3, jer idu redom...
ZAGOR PRICA... DOSADNI STE SA HC-OM!!! |
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7816 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 27/01/2006 : 22:30:24
|
quote: Originally posted by jasa
e fakat ste dosadni sa hc om zar vam nije žao dati pet puta više para samo zbog tvrdih korica
homos homini lupus
samoubojica: ne približavajte mi se, zapalit cu se!!! prljavi Harry: ti se zapali, a mi cemo napraviti roštilj.
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 27/01/2006 : 23:43:19
|
quote: Originally posted by mladen13
jel zna neko 'ocel izic zagor-nulta godina darkwooda u hc
ne okreci se, sine
Da te podrzim.Dobro bi bilo sve specijalce videti u HC(MM,NN,DD...) koji su izbaceni samo u SC. Sto se tice ostalih,ne kapiram zasto se bune.Sta je lose u tome imati izbor:HC ili SC,pa ko sta voli(ili moze da priusti) neka kupuje.
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 27/01/2006 : 23:45:20
|
e fakat ste dosadni sa hc om zar vam nije žao dati pet puta više para samo zbog tvrdih korica
homos homini lupus
Meni nije i ne vidim sto bi to nekom smetalo.
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7806 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 28/01/2006 : 00:01:51
|
quote: Originally posted by Tex Willer
ne okreci se, sine
Da te podrzim.Dobro bi bilo sve specijalce videti u HC(MM,NN,DD...) koji su izbaceni samo u SC. Sto se tice ostalih,ne kapiram zasto se bune.Sta je lose u tome imati izbor:HC ili SC,pa ko sta voli(ili moze da priusti) neka kupuje.
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
bolje uštedit to vrijeme i potrudit se da izadu dosad neobjavljeni specijalci, maxiji etc. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Posted - 28/01/2006 : 02:55:07
|
quote: Originally posted by nedim
da li iko ima pojma koji bi zagorovi specijalci mogli izaci ove godine?? koji ciko predstavlja?? a maxi bi trebao biti br 3, jer idu redom...
ZAGOR PRICA... DOSADNI STE SA HC-OM!!!
Ciko specijali koji su ostali zvuce otprilike ovako: 14.Cico galeotto 18.Cico paladino 19.Cico giornalista 20.Cico-agente segreto 21.Un"eredita per Cico 22.Cico esploratore 23.Cico moschettiere 24.Cico cowboy razumljivo ako kakav pirat()ne uleti prije....... |
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
Posted - 28/01/2006 : 07:07:53
|
homos homini lupus
Meni nije i ne vidim sto bi to nekom smetalo.
ja isto nevidim razloga pljuvanja po hc, 'ko to nevoli nek ne kupuje
ne okreci se, sine |
|
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Posted - 29/01/2006 : 12:31:14
|
ZAGOR PRICA... DOSADNI STE SA HC-OM!!!
Ciko specijali koji su ostali zvuce otprilike ovako: 14.Cico galeotto 18.Cico paladino 19.Cico giornalista 20.Cico-agente segreto 21.Un"eredita per Cico 22.Cico esploratore 23.Cico moschettiere 24.Cico cowboy razumljivo ako kakav pirat()ne uleti prije.......
znam to, nego ima li nekih naznaka koji bi mogli biti. mada je i ovo uzivanje kada ocekujes koji li ce izaci??
ZAGOR PRICA... trazili ste zapad! dobili ste divlji... |
|
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Posted - 29/01/2006 : 12:33:07
|
ne okreci se, sine
lose je sto negdje imas izbor samo HC. koji izgleda preskup, i kad znam da, sto bih njega kupio, mogu sljedece 2 godine biti miran sa njegovim redovnim brojevima. zato mi to smeta!
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Posted - 29/01/2006 : 13:45:39
|
nedime,ajde sagledajmo to ovako: Ako kakav pirat uleti prije izdavanja bilo kojeg Ciko specijala od strane Ludensa to ce najvjerovatnije biti "galeotto",jer velika je razlika u mjesecima do izdavanja Ludensovog specijala. Prošli broj Ciko specijala je izašao u cetvrtom mjesecu prošle godine.Ludensov,dakako. I sada zanemarujuci piratsko djelovanje iz Banja Luke ili Srbije,Ludens ce vjerovatno se odluciti na ovog drugog:-"Cico paladino".
|
|
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Posted - 29/01/2006 : 13:50:36
|
bilo bi to extra. ako bude taj imas pice od mene za mustuluk! malo je steta sto se nezna koji je specijalac sljedeci. mislim da se ljudi nadaju tome. al vjerovatno ima puno razloga sto je to tako!
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Posted - 29/01/2006 : 13:53:38
|
Kod Zagor specijalaca je ostao samo jedan.Mislim da se zove "Avantura u Kanadi" ili nešto slicno i kojeg su pirati nekako zaobišli.Pa je najvjerovatnije da taj Zagor se i pojavi u petom mjesecu na kioscima. |
|
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Posted - 29/01/2006 : 13:56:28
|
Kod Zagor specijalaca je ostao samo jedan.Mislim da se zove "Avantura u Kanadi" ili nešto slicno i kojeg su pirati nekako zaobišli.Pa je najvjerovatnije da taj Zagor se i pojavi u petom mjesecu na kioscima.
i tu ti je pice ako bude! ozbiljan sam!
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 29/01/2006 : 18:31:55
|
ne okreci se, sine
lose je sto negdje imas izbor samo HC. koji izgleda preskup, i kad znam da, sto bih njega kupio, mogu sljedece 2 godine biti miran sa njegovim redovnim brojevima. zato mi to smeta!
ZAGOR PRICA... trazili ste zapad! dobili ste divlji...
Dobro,to vec stoji,ali gde ima izbora bas i ne stoji toliko pljuvanje po HC.
|
|
Topic |
|