forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Izdanja u 2006
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 04/02/2006 : 22:32:59  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

Maxi Tex Maxi Tex Maxi Tex Maxi Tex Maxi Tex Maxi Tex valjda je Bernard svatija šta ocu.

IZDAVACI, pocujte glas naroda!! HOCEMO TEX MAXI. Neka bude HC i nek mu cijena bude 115,00 kn, da se malo motivirate. Ne mora izlaziti svaki mjesec, može i svaki drugi!!
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 05/02/2006 : 01:02:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
e moj narode.....

Šta ce meni Eminemi, calabrezi i mafia, šta mi treba u životu da me stalno prati C I A !!!!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 05/02/2006 : 01:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:
Originally posted by corto33

To za Maxi Mr. No i Texa nije loša ideja, procitao sam nešto tih Maxija na talijanskom i price su izvrsne (bolje od Maxi Zagora).

Evo i jedna slika, kako izgledaju:

----------------------------------------------------
Usporedni popisi Bonelli stripova:
http://striparna.com/stripofili/corto/

to je opcepoznata stvar da su texovi maxiji za 5 klasa bolji od zagorovih. zagorovi su sranje za texove, njih izdaju samo da od onih zaludenih zagorovih fanova maznu nekoliko eura više.

Zato je maxi MN uzasan.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 05/02/2006 : 01:37:00  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
A vidim i da Tex maxi nema neki poseban broj stranica da se crtaci njega drže.
Varira broj stranica : 330,320,354,266,238.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6184 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 05/02/2006 : 10:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Imamo redovnu i extra seriju + Texone.Dakle,iduci logicni korak u tom nizu je Maxi.Ja bih neki od Ortiza a bilo bi zanimljivo vidjeti i kako se Diso snašao u Texu.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 05/02/2006 : 11:10:09  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
pa zašto želite HC???????????????

homos homini lupus
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15632 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 05/02/2006 : 11:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
ja ne

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7816 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 05/02/2006 : 11:55:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
koji HC?
SC i ništa drugo ne priznam

samoubojica: ne približavajte mi se, zapalit cu se!!!
prljavi Harry: ti se zapali, a mi cemo napraviti roštilj.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 05/02/2006 : 12:00:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Mamlaze, što ti ne valja MN maxi? Meni su oba broja odlicna.

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2992 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 05/02/2006 : 12:31:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message
Od svih tih specijalnih izdanja muti mi se u glavi, ta nagadanja, planovi, nadanja... više se ne snalazim najbolje u svemu tome...
A kada pogledam te tal. maxi Texove i MNe poludim! Bilo bi idealno ako bi koji tex maxi izašao

"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 05/02/2006 : 13:50:45  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Imamo redovnu i extra seriju + Texone.Dakle,iduci logicni korak u tom nizu je Maxi.Ja bih neki od Ortiza a bilo bi zanimljivo vidjeti i kako se Diso snašao u Texu.

Bond.James Bond.

Disov Maxi nije baš nešto, bolje bi bilo Font ili Ortiz.

----------------------------------------------------
Usporedni popisi Bonelli stripova:
http://striparna.com/stripofili/corto/
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/02/2006 : 13:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Pogotovu "Bilo jednom u New Yorku"!!

ne volem glancere..
http://geminix.theblog.net
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2992 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 05/02/2006 : 14:01:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message
Što bi bilo lijepo vidjeti maxi Texa na polici

"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 05/02/2006 : 14:32:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
ako ništa od naših, valja nabavit koji talijanski, makar da ga vidim na polici

Šta ce meni Eminemi, calabrezi i mafia, šta mi treba u životu da me stalno prati C I A !!!!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 05/02/2006 : 14:44:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

ne volem glancere..

Pogotovo taj.

Go to Top of Page

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 05/02/2006 : 14:45:47  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message
Izvršili smo više nego dobar pritisak na izdavace, više nemaju kamo nego da izdaju
Texa Maxi. To je znaci riješeno. Nego, sada se moramo dogovoriti kojim tempom da izlaze.
Ja predlažem svaki drugi mjesec!!! Forumaši, dajte svoje prijedloge. A ja obecajem
izdavacima da cu kupiti po dva komada, Texa mi.
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 05/02/2006 : 14:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
možda kad bi obecali da cemo kupit po 5 komada

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 05/02/2006 : 16:20:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

Prica i crtez. Narocito mi je los ovaj sa tri price u New York-u. Nazalost te maxije sam citao par dana nakon sto sam procitao sagu o Africi koja mi je dosla iz Italije i nakon toga sam Maxije jednostavno zamrzio. Mozda bi bilo drugacije da sam ih citao zajedno sa regularnim M. No izdanjima oko brojeva 250 do 300, ali ovako sam ostao totalno razocaran.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 05/02/2006 : 17:22:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by tom1979

Jedan Spirou, ako Bog da, dva?

Za Spiroua se ne brini.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7816 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 05/02/2006 : 18:13:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
Originally posted by deangelis

Izvršili smo više nego dobar pritisak na izdavace, više nemaju kamo nego da izdaju
Texa Maxi. To je znaci riješeno. Nego, sada se moramo dogovoriti kojim tempom da izlaze.
Ja predlažem svaki drugi mjesec!!! Forumaši, dajte svoje prijedloge. A ja obecajem
izdavacima da cu kupiti po dva komada, Texa mi.

dosta je 2 godišnje

samoubojica: ne približavajte mi se, zapalit cu se!!!
prljavi Harry: ti se zapali, a mi cemo napraviti roštilj.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 05/02/2006 : 19:01:56  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:

quote:

ne volem glancere..

Sto je ne reecenziras onda???

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1254 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 05/02/2006 : 19:23:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

quote:
Originally posted by tom1979

Jedan Spirou, ako Bog da, dva?

Za Spiroua se ne brini.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...

Super

Sad sam sredio albume od Decjih novina, pa cu moci krenuti na ove od Libellusa.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 05/02/2006 : 19:53:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:

Prica i crtez. Narocito mi je los ovaj sa tri price u New York-u. Nazalost te maxije sam citao par dana nakon sto sam procitao sagu o Africi koja mi je dosla iz Italije i nakon toga sam Maxije jednostavno zamrzio. Mozda bi bilo drugacije da sam ih citao zajedno sa regularnim M. No izdanjima oko brojeva 250 do 300, ali ovako sam ostao totalno razocaran.

Mrzim mrznju!

E jesi i ti neka picajzla!

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/02/2006 : 19:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

quote:

quote:

ne volem glancere..

Sto je ne reecenziras onda???

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.

Trenutno radim na drugom stripu, a ako dobijem vremena, uradicu i ovaj maxi..
Nisam ti ja tako hiperproduktivan kao ti,a i imam hronicni nedostatak vremena(posao, supruga, dete,društvo..).
Bice jednog dana valjda!!

ne volem glancere..
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/02/2006 : 21:09:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Mister Noov Maxi 1 je jedna od najboljih Mister No prica ikad. Od Texova, dobri su pocetni Ortizovi, Berardijev i Fontov. Ja obozavam Disa, ali iskreno, njegov Teks nije previse uvjerljiv, previse lici na Mister Noa... Ali sve ostalo, konji, pejzazi, zivotinje... sjajno. Ali sto to vrijedi, kad je i prica bezvezna, razvuceno nizzijevo sranje.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000