Author |
Topic |
mpavin
Advanced Member
Niue
7850 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 07/02/2006 : 18:50:34
|
Šmrc. Upravo mi se iskriviše neki stripovi. Stajali su na gornjoj polici u ormaru u dosta toploj prostoriji(ništa pretjerano). Nagadam da se topao zrak skupljao pri vrhu ormara i stripovi su nadrljali. Sada su onako malo savijeni(ulegnuti), a mogu ih i ispupciti pa se cuje onaj osoben zvuk. Ali više nisu ravni. Bem ti ove nove razmažene stripove, smeta im hladno, toplo, vlaga, kese, svijetlo, možda im i jak zvuk smeta. Oni stari su mogli u podrumima i tavanima izdržati desetljeca. Novi se iskrive za par dana na toplom zraku. Toliko o kvaliteti. Vrlo sam se ražalostio. Šmrc...
>> Stvari ne vidimo kakve jesu. Vidimo ih kakvi jesmo. << |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 08/02/2006 : 12:13:24
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Šmrc. Upravo mi se iskriviše neki stripovi. Stajali su na gornjoj polici u ormaru u dosta toploj prostoriji(ništa pretjerano). Nagadam da se topao zrak skupljao pri vrhu ormara i stripovi su nadrljali. Sada su onako malo savijeni(ulegnuti), a mogu ih i ispupciti pa se cuje onaj osoben zvuk. Ali više nisu ravni. Bem ti ove nove razmažene stripove, smeta im hladno, toplo, vlaga, kese, svijetlo, možda im i jak zvuk smeta. Oni stari su mogli u podrumima i tavanima izdržati desetljeca. Novi se iskrive za par dana na toplom zraku. Toliko o kvaliteti. Vrlo sam se ražalostio. Šmrc...
>> Stvari ne vidimo kakve jesu. Vidimo ih kakvi jesmo. <<
He,he...kukacemo mi za "nekvalitetnim" Dnevnikovim izdanjima koji su pravljeni tako da izdrzavaju sve vremenske nepogode!
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
|
|
|
Topic |
|
|
|