Author |
Topic |
Koresh
stripovi.com suradnik
2994 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 02/02/2006 : 08:06:05
|
Zanima me koji su sve bonelli junaci imali zajednicku epizodu. Znam da su tu MM&DD (koliko brojeva???) i MN&MM (napomena za naše izdavace- neobjavljeni kod nas!!!). Ostalo me zanima, da li su se još koji junaci sreli.
Usput, zašto ne bi takav jedan specijalni broj izdali naši izdavaci. Mislim da bi to kupovali ljubitelja oba junaka. Pogotovo MN&MM.
"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
|
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2994 Posts
Posted - 02/02/2006 : 08:07:29
|
Zaboravio sam na K. Marka i Bleka, to možda i ne spada tu, ali su se sreli i ta je epizoda objavljena u ZS (Tajanstveni saveznik, broj nemam pojma)
"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
|
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 02/02/2006 : 08:26:31
|
MM&DD 2X MM&NN 2X MM&MN 1X
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2994 Posts
Posted - 02/02/2006 : 08:32:56
|
Znaci, Marti je glavni. Hvala.
|
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2994 Posts
Posted - 02/02/2006 : 08:40:30
|
Sad vidim da ima, ali nije mi palo na pamet traziti tamo. I ima malo više od ovih 5 brojeva. Ja sam baš mislio na specijalne brojeve, a ne na kratke susrete unutar regularne serije, a vidim da toga ima tamo.
|
|
|
draskomisterno
Senior Member
Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 02/02/2006 : 10:36:22
|
Izgleda da su svi strip junaci u medusobnim rodbinskim odnosima, ko je kome kakav rodak, vidim da se Marti sa svima druži, pa sad ne znam šta da konstatujem !
Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" |
|
|
draskomisterno
Senior Member
Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
|
scaramanga
Senior Member
Aruba
1274 Posts
Member since 20/04/2005 |
Posted - 02/02/2006 : 11:06:18
|
Koliko znam sreli su se Blek i Mark i to u poslednjoj epizodi komandanta marka ,cak su kasnije together kod Marka na svadbi (Mark se naravno vencao sa Betty) Kod MM ima par susreta s ostalim strip junacima sa dd se sretao dva puta a sreo se i sa Mister No-om, medjutim tu mi je nesto malo ne jasno.... Naime imam epizodu "Skynetov bijeg" u kojoj su se njih dvojica sreli.Kako je 1993 godina MN je vec sedi deda a MM je u najboljim godinama, medjutim prilikom susreta njih dvojica na siroko razvlace teme o njihovim prethodnim susretima!O kojima ja naravno nemam pojma.... dakle imali su tri susreta : prvi u Belizeu 1982 godine kad je MM pronasao piramidu u amazoniji (pise tutto mistere 2/3), zatim tri godine kasnije kad su nosili MM i Java, nekog indioskog idola (tutto mistere 40-42) pa 1987 u Manausu kad je MM istrazivao neke indiose a MN se upucavao Dijani (pise Martin Mystere br. 66).Dakle "Skynetov bijeg" im je cetvrti susret Zna li neko nesto vise o ovim susretima, jesu li objavljeni kod nas, u kojim izdanjima i sl....??????? |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 02/02/2006 : 11:31:13
|
Šta bi se desilo kad bi se Zagor sreo sa Betty, da li bi mu je preoteo od Marka ? Ipak je Zagor faca najveca u stripovima !!!!!
|
|
panzer
Advanced Member
12637 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 02/02/2006 : 12:05:04
|
quote: Originally posted by srdjandj
Šta bi se desilo kad bi se Zagor sreo sa Betty, da li bi mu je preoteo od Marka ? Ipak je Zagor faca najveca u stripovima !!!!!
Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!"
Zagor se ne bi zapalio za Betty....ima on Gambit za nocne akcije
Ich bin kein Man, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 02/02/2006 : 12:41:03
|
quote: Originally posted by Koresh
Ja sam baš mislio na specijalne brojeve, a ne na kratke susrete unutar regularne serije
Tjah, osim prvog MM&DD i drugog MM&NN, žali Bože papira na kome je to štampano.
Dobro, i prvi MM&NN nije baš TOLIKO loš. Samo nije ni dobar.
-- "Stay drowned! Stupid Lazarus pit!" |
|
|
priki
Junior Member
Wallis and Futuna Islands
424 Posts
Member since 08/02/2005 |
Posted - 02/02/2006 : 12:42:39
|
quote: Originally posted by panzer
quote: Originally posted by srdjandj
Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!"
Zagor se ne bi zapalio za Betty....ima on Gambit za nocne akcije
Ich bin kein Man, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Pre bi se zapalio za Blafa ili Zalosnu Sovu
I posle Tita, Tito! |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 02/02/2006 : 13:09:19
|
quote: Originally posted by Djole
Ja sam baš mislio na specijalne brojeve, a ne na kratke susrete unutar regularne serije
-- "Stay drowned! Stupid Lazarus pit!"
Prvi DD&MM je odlican! Drugi je dosadan. A MM&MNo je katastrofalan!
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 02/02/2006 : 13:23:11
|
Ali bi se Betty zapalila za njega, naravno i Klareta i sve druge ženske iz stripova ! LJudi, pa Zagor je faca ! Ali, možda bi i Ciko imao nekakve šanse kod Roze Morning ! Ili kod Ani Cetiri pištolja ?????
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 02/02/2006 : 13:42:36
|
quote: Originally posted by Djole
-- "Stay drowned! Stupid Lazarus pit!"
Djole, previše si strog.
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 02/02/2006 : 13:48:22
|
>Zagor bi definitivno trebao da se sretne sa stricem Martijem,bar za
Ali, sreli su se. Samo se nije zvao "Zagor" (nego Za-Te-Nay'), no MM je istrazzivao misteriju neke sjekire koja leti sama i kad je jednom baciss pobije pet protivnika prije no se vrati u ssako. To je broj 200 i nessto, nemam sad priruci.
mcn
Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 10 na svim kioscima! *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)! |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 02/02/2006 : 14:18:22
|
quote: Originally posted by mcn
>Zagor bi definitivno trebao da se sretne sa stricem Martijem,bar za
Ali, sreli su se. Samo se nije zvao "Zagor" (nego Za-Te-Nay'), no MM je istrazzivao misteriju neke sjekire koja leti sama i kad je jednom baciss pobije pet protivnika prije no se vrati u ssako. To je broj 200 i nessto, nemam sad priruci.
mcn
Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 10 na svim kioscima! *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
E to mora da je Zagorova sekira !
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 02/02/2006 : 15:09:20
|
quote: Originally posted by scaramanga
Koliko znam sreli su se Blek i Mark i to u poslednjoj epizodi komandanta marka ,cak su kasnije together kod Marka na svadbi (Mark se naravno vencao sa Betty) Kod MM ima par susreta s ostalim strip junacima sa dd se sretao dva puta a sreo se i sa Mister No-om, medjutim tu mi je nesto malo ne jasno.... Naime imam epizodu "Skynetov bijeg" u kojoj su se njih dvojica sreli.Kako je 1993 godina MN je vec sedi deda a MM je u najboljim godinama, medjutim prilikom susreta njih dvojica na siroko razvlace teme o njihovim prethodnim susretima!O kojima ja naravno nemam pojma.... dakle imali su tri susreta : prvi u Belizeu 1982 godine kad je MM pronasao piramidu u amazoniji (pise tutto mistere 2/3), zatim tri godine kasnije kad su nosili MM i Java, nekog indioskog idola (tutto mistere 40-42) pa 1987 u Manausu kad je MM istrazivao neke indiose a MN se upucavao Dijani (pise Martin Mystere br. 66).Dakle "Skynetov bijeg" im je cetvrti susret Zna li neko nesto vise o ovim susretima, jesu li objavljeni kod nas, u kojim izdanjima i sl....???????
NEomjte reci da vam je teško pomocu par klikova skoknuti u podforum popisi gdje ima svega o susretima junaka: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=7830
Wealth beyond measure, outlander... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47301 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia