Author |
Topic |
|
Genij
New Member
Slovenia
195 Posts
Member since 31/08/2004 |
Posted - 05/02/2006 : 14:24:17
|
Ok,imamo Zagor extra,onda redovnu(ludens-obicni),onda imamo Zagor Special,Ciko Special,I cak i Zagor Maxi.Ali nemamo Zagor Almanah.Vidio sam da italijano imaju i Zagor Almanah mislim da su izdali 8 ili 9 tih stripova.PA me sad zanima da li netko zna hoce li i kod nas(Cro&Slo&Bih&....)izaci koji Almanah Zagor?!? I kako oupšte izgleda neki Almanah.Mislim znam što su speciali,znam što je Maxi ali me stvarno zanima o cemu se radi u Almanahu i po cemu je poseban.Je li to možda velicina stripa(format) ili što.Recimo U maxi-ju je fora širina stripa(broj stranica),a po cemu je Almanah specijalan stvarno ne znam.Je li netko ikad procitao neki Almanah.Pa ako može da mi malo to bjasni(broj stranica,prica po cemu je specialna,cijena,...)
|
|
Ramath
Senior Member
Russia
2127 Posts
Member since 26/02/2004 |
Posted - 05/02/2006 : 15:41:49
|
Almanah ti ima strip od 110 strana u prosjeku, plus imas oko 50 strana tesktova obicno o filmovima koji su slicne tematike kao strip o kojem se radi. Ako te vise zanima javi se na moj mail pa da popricamo a mogu se nabaviti ti almanasi
Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 05/02/2006 : 23:04:28
|
quote: Originally posted by jasa
izašli su pirati bez textova dvije evezane epizode
homos homini lupus
Koji pirati? Zagor almanah? Vidio sam samo Mister No almanahe. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 06/02/2006 : 00:52:20
|
Price u Almanahu nisu nista posebno, kao sto nisu posebne ni u specijalcima. Verujem da ce "Ludens" izdavati almanahe u vreme u koje trenutno izdaje kolor specijale kad ispuca te kolore, a to ce se desiti vrlo skoro obzirom da je dva od ukupno pet (a uskoro i sest) vec objavio. No, ja se nadam da ce nakon sto objavi tih sest kolora, "Ludens" ipak preci na objavljivanje posebnih kolor izdanja Zagora kao sto su "Zagor prica" (veliki format), "Zagorova odiseja" (takodje veliki format) te ove koje objavljuje "Editoriale Mercury" (takodje u velikom formatu) |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7314 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 06/02/2006 : 01:25:25
|
quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by jasa
izašli su pirati bez textova dvije evezane epizode
homos homini lupus
Koji pirati? Zagor almanah? Vidio sam samo Mister No almanahe.
Jasa govori istinu,ja iman taj novi pirat,pa kupija san ga u Columba,cudi me šta ne znaš za to,tu su dvi price u tom piratu,cini mi se iz Almanaha 3 i 4,uglavnom zovu se Otok Demona i Zakrvljavljeni ocnjaci,jaki je ima topic o tome.
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
Edited by - vice on 06/02/2006 10:35:00 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 06/02/2006 : 06:54:08
|
koliko znam,uskoro ce i drugi almanah o zagoru
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
|
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2994 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 06/02/2006 : 08:10:41
|
quote: Originally posted by ---dp---
Price u Almanahu nisu nista posebno, kao sto nisu posebne ni u specijalcima. Verujem da ce "Ludens" izdavati almanahe u vreme u koje trenutno izdaje kolor specijale kad ispuca te kolore, a to ce se desiti vrlo skoro obzirom da je dva od ukupno pet (a uskoro i sest) vec objavio. No, ja se nadam da ce nakon sto objavi tih sest kolora, "Ludens" ipak preci na objavljivanje posebnih kolor izdanja Zagora kao sto su "Zagor prica" (veliki format), "Zagorova odiseja" (takodje veliki format) te ove koje objavljuje "Editoriale Mercury" (takodje u velikom formatu)
Lijepi planovi...
"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
|
|
|
Ramath
Senior Member
Russia
2127 Posts
Member since 26/02/2004 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7314 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 06/02/2006 : 10:29:47
|
quote: Originally posted by globinjo
koliko znam,uskoro ce i drugi almanah o zagoru
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Oh yeah
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
|
|
|
Topic |
|