Author |
Topic  |
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 12/02/2006 : 18:06:06
|
upravo sam procitao MM gigant - Ksanadu i odusevljen sam. Medjutim,zavrsava se recenicom:"..a da biste doznali kako je zavrsilo Orloffljevo oruzje,pogledajte specijalno izdanje Martina Mysterea i Nathana Nevera iz ozujka 1996." Interesuje me imate li nameru da uradite nesto po tom pitanju?
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
|
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 12/02/2006 : 18:11:24
|
Puno tražiš odmah. Libellus æe izdavati polako Martijeve gigante i to je gotova prièa. A Martijeve gigante izdaju zaljubljenici u Martija! Dakle,to što tražiš je i njihova želja. Polako. Sve to doðe na svoje....
Osim toga,koliko puta si naišao u Ludensovim izdanjima na pogledajte original,primjer,Zagor taj i taj,a on nikada nije objavljen.Ali bit æe.Kad stigne njegov red...
|
 |
|
deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts
Member since 04/12/2005 |
Posted - 12/02/2006 : 18:13:52
|
[quote]Originally posted by kico
Puno tražiš odmah. Libellus æe izdavati polako Martijeve gigante i to je gotova prièa. A Martijeve gigante izdaju zaljubljenici u Martija! Dakle,to što tražiš je i njihova želja. Polako. Sve to doðe na svoje....
Osim toga,koliko puta si naišao u Ludensovim izdanjima na pogledajte original,primjer,Zagor taj i taj,a on nikada nije objavljen.Ali bit æe.Kad stigne njegov red...
Jeste li vi možda Libellusov odvjetnik???
|
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Posted - 12/02/2006 : 18:16:20
|
quote: Originally posted by deangelis
[quote]Originally posted by kico
Nisam,prijatelju. Ali volim mnogo Martija. I znam prièu kako su giganti nastali. |
 |
|
deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts
Member since 04/12/2005 |
Posted - 12/02/2006 : 18:34:20
|
[/quote] Nisam,prijatelju. Ali volim mnogo Martija. I znam prièu kako su giganti nastali. [/quote] Evo, volio bih i ja znati tu prièu, pa bi volio da je isprièaš. U koliko se veæ o tome pisalo, uputi me gdje da proèitam nešto o tome. |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 12/02/2006 : 19:21:35
|
Kico je nama puno, puno vise od jednog obicnog odvjetnika... 
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 12/02/2006 : 19:44:37
|
quote: Originally posted by Tex Willer
upravo sam procitao MM gigant - Ksanadu i odusevljen sam. Medjutim,zavrsava se recenicom:"..a da biste doznali kako je zavrsilo Orloffljevo oruzje,pogledajte specijalno izdanje Martina Mysterea i Nathana Nevera iz ozujka 1996." Interesuje me imate li nameru da uradite nesto po tom pitanju?
Drago nam je da ti se svidio MM gigant! Tesko je precizno odgovoriti na ovo tvoje pitanje. Ne smije se zaboraviti da mi iako se trudimo napraviti kvalitetna izdanja, ipak sve to radimo kao hobi, i tako zelimo da ostane. A kako je Libellus vec najavio nekoliko izdanja, na kojima i radimo, to nam vec uzima dosta vremena. Mozda bi i najprecizniji odgovor bio da trenutno uopce ne razmisljamo o tome... Osim nas postoje i vece i bolje izdavacke firme, poput Strip Agenta koji na nasu radost izdaje MM na kioske i tko zna mozda jednom kod njih bude postojao interes za spomenuto izdanje. Ili kod nekog treceg...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 12/02/2006 : 20:08:04
|
Ne vidim zasto bi zbog obicnog pitanja ljubitelja stripa nekome trebao advokat. I ja volim Martija,zato i pitam. Moras priznati Kico da ga za one koji ga vole ima premalo,pa sam se nadao mozda jos nekom izdanju pored giganata jer se to jako brzo procita(2 godisnje ne uzmu previse vremena,tako da bi brzi tempo odgovarao,a kad se izbace svi giganti onda da krene nesto novo). A Bogami bi lego i reprint svejedno kog izdavaca i u kakvom izdanju(2,3 u jednom,SC,HC...).
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa. |
Edited by - Tex Willer on 12/02/2006 20:11:27 |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 12/02/2006 : 20:10:56
|
Zeljama citatelja se nikad nece moci posve ugoditi, i to je sasvim normalno, jer razliciti su ukusi, zelje, financijske mogucnosti...
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 12/02/2006 : 21:22:24
|
quote: Originally posted by Dado
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Ovo zvuèi malo gay
Šala,šala
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 12/02/2006 : 21:36:42
|
Zeljama citatelja se nikad nece moci posve ugoditi, i to je sasvim normalno, jer razliciti su ukusi, zelje, financijske mogucnosti...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Osim ako imas srecu pa se rodis u Italiji
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 12/02/2006 : 22:05:37
|
quote: Originally posted by vice
Ovo zvuèi malo gay
Šala,šala
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Pa ako tebe misli tamo vuku ja ti ne mogu pomoci...  Kico je prijatelj, a to je puno, puno vise od odvjetnika.
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 12/02/2006 : 22:06:36
|
Osim ako imas srecu pa se rodis u Italiji
Ne mora znaciti. Villa junior kaze da mu je Tex dobar ali Mange su bolje... 
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 12/02/2006 : 22:10:20
|
Valjda je još mali ako su mu Mange bolje od Texa, ali narast æe!
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 12/02/2006 : 22:13:18
|
quote: Originally posted by vice
Ovo zvuèi malo gay
Šala,šala
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Pa ako tebe misli tamo vuku ja ti ne mogu pomoci...  Kico je prijatelj, a to je puno, puno vise od odvjetnika.
U takvin san godinama da me sve živo asocira na nešto seksualno Tako u društvu stalno valjan neke perverzne baze
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 12/02/2006 : 22:14:26
|
quote: Originally posted by dcopic
Valjda je još mali ako su mu Mange bolje od Texa, ali narast æe!
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Valjda ce se opametit!
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Posted - 13/02/2006 : 00:09:07
|
Ne vidim zasto bi zbog obicnog pitanja ljubitelja stripa nekome trebao advokat. I ja volim Martija,zato i pitam. Moras priznati Kico da ga za one koji ga vole ima premalo,pa sam se nadao mozda jos nekom izdanju pored giganata jer se to jako brzo procita(2 godisnje ne uzmu previse vremena,tako da bi brzi tempo odgovarao,a kad se izbace svi giganti onda da krene nesto novo). A Bogami bi lego i reprint svejedno kog izdavaca i u kakvom izdanju(2,3 u jednom,SC,HC...).
Daleko od toga,nije mi bilo u cilju biti advokat bilo kome. Dadu i Gastona poznajem i drago mi je da su izvojevali ovako odraðene Marti gigante.Po prvi put na tržištu stripa imamo nešto što se odavna htjelo,a nitko nije bio u stanju da odradi kako treba ili nije imao hrabrosti,u vezi prodaje. Ja sam takoðer sa tobom. Htio bi da na mojoj polici figura MM & NN specijal.Iz mnogo razloga.Jer bi to bio prvi team-up u Hrvatskoj,jer bi pratio kolekciju Nevera,koja toliko mjeseci pauzira zbog banalnih razloga,jer volim i jednog i drugog junka,jer redovita serija Martija izlazi svako dva mjeseca,jer nema spomena ni rijeèi o nekakvoj extra Marti seriji,jer se ne zna hoæe li Bernard izdati preskoèene epizode serije MM i kako æe se to uklopiti u veæ poljuljani kontinuitet Martija Misterije. |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 13/02/2006 : 00:10:22
|
I mi imamo iste zelje kao i ti, Tex Willer.
Martina obozavamo i zato ga radimo, a sto se buducih izdanja tice jedino sto mozemo obecati je to da cemo uvijek davati sve od sebe da objavimo sto vise kvalitetnih stripova u najkvalitetnijem mogucem obliku. Bilo kakve nesigurne najave mogu biti kontraproduktivne te zbog toga mozemo ispasti smijesni. Uglavnom, cim pripremimo nesto na nacin da znamo tocan datum izlaska, ta informacija ce biti na forumu.
Sto se Kice tice, on zna puno toga o izdavastvu Libellusa iz prostog razloga sto zivimo blizu i sto smo dobri prijatelji. Svi vi koji dodjete u Makarsku na MAFEST sigurno cete biti u mogucnosti popiti par pica s nama i doznati iz prve ruke sto znaci raditi stripove iz hobija. Dakle, cekamo vas i sa zadovoljstvom cemo popiti i pojesti puno svega! 
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 13/02/2006 : 09:13:11
|
quote: Originally posted by kico
Èovjek lijepo pita, a ti to odmah u glavu?! A možda je samo pitanje vremena kad æe neki freak poèeti objavljivati specijalne brojeve NN&MM, MM&DD, MNo&MM, Alien vs. Predator...
Willer, ako ti se da èitati na talijanskom i to sken, imaš primjerak u onom topicu za skidanje NN&MM#1
Wealth beyond measure, outlander... |
 |
|
dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 13/02/2006 : 16:12:46
|
kad æe drugi mm giganti... znam da je još rano, mislim samo onako teoretski???
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 13/02/2006 : 23:37:39
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by kico
Èovjek lijepo pita, a ti to odmah u glavu?! A možda je samo pitanje vremena kad æe neki freak poèeti objavljivati specijalne brojeve NN&MM, MM&DD, MNo&MM, Alien vs. Predator...
Willer, ako ti se da èitati na talijanskom i to sken, imaš primjerak u onom topicu za skidanje NN&MM#1
Wealth beyond measure, outlander...
Hvala na informaciji.
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 14/02/2006 : 03:14:14
|
quote: Originally posted by dule_car
to e to
Puno toga ovisi o nasim osnovnim obavezama jer ovo nije posao kojim hranimo obitelji. Dat cemo sve od sebe da to bude sto prije.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
Edited by - Gaston on 14/02/2006 03:14:48 |
 |
|
dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 14/02/2006 : 08:55:26
|
quote: Originally posted by Gaston
Puno toga ovisi o nasim osnovnim obavezama jer ovo nije posao kojim hranimo obitelji. Dat cemo sve od sebe da to bude sto prije.
ok ok, samo pitam... kad su èak i meni kao ljubitelju kupus stripova dobri ti hc, onda znaš da su dobri:))
to e to
|
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16852 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 14/02/2006 : 21:10:55
|
quote: Originally posted by Gaston
to e to
pusti ti izgovore a kad bu riðobradi ???????
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --   
|
 |
|
Topic  |
|