forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 kada ce VAN GOGH-Julia?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

mpavin
Advanced Member

Niue
7817 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 12/02/2006 : 19:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
ima li netko informaciju kad ce izaci prvi broj.
govorilo se da ce u proljece,a ja sam jako nestrpljiv
jeli netko od vas citao ovaj strip i kakvi su vam dojmovi

"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"

Edited by - mpavin on 11/05/2006 22:26:16

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/02/2006 : 19:49:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
joj a samo malo treba do opcije search...

Evo samo jedan od njih...
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=19840&SearchTerms=,Julia

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 12/02/2006 : 19:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
bolje bi bilo da je van Gogh nastavio s izdavanjem Nevera na mjestu gdje je Ludens stao?? ili da je lazarusa nastavio?

Ma koja Julia... Get serious!!
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 12/02/2006 : 19:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
dobra je julia i to je pravi potez. a kad æe mv? jedva èekam vidjeti kako æe to izgledati,jel parlov završio naslovnice?
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1924 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 12/02/2006 : 20:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:
Originally posted by wanderer

bolje bi bilo da je van Gogh nastavio s izdavanjem Nevera na mjestu gdje je Ludens stao?? ili da je lazarusa nastavio?

pa kolko ja znam,ludens izdaje lazarusa i nathana pa ne vidim logiku da bi ludens prodao prava van goghu

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 12/02/2006 : 20:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by jgoran5

quote:

pa kolko ja znam,ludens izdaje lazarusa i nathana pa ne vidim logiku da bi ludens prodao prava van goghu
-------------
carpe diem...
-------------

hehe,sad si me nasmijao! 1-2 stripa na godinu ne bi se bas moglo nazvati aktivnim izdavastvom,jelda?

btw - ludens ima prava i za texa (mozda ne za te epizode), pa ga je opet van gogh izdao
ludens ima prava za misterije, pa ga je opet izdao libelus

cini mi se da ludens se ne bi upustao u tex extra seriju, pa ju je radije prepustio nekom drugom, mozda ne bi bilo lose da je na taj nacin i nathan "ozivljen"

ali opet s druge strane, to su samo zelje...
steta za larya i nathana
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 12/02/2006 : 20:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

A što nije lakše dati kratak i jasan odgovor?
Mene isto zanima zašto nema Julie na kioscima.

BTW: Na ovom tvom linku nisam našao ništa o Van Gogovoj Julia-i.

Life sucks, but Death swallows!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/02/2006 : 20:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Zamolio bih da se vise ne daju ovakvi nazivi topicima,vec npr. Kada ce VAN GOGH-Julia?
Cisto da bi se manje strecali ostali forumasi

Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7817 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 12/02/2006 : 21:23:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
eto, jesi zadovoljan

"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7817 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 12/02/2006 : 21:24:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
što nitko ne zna kad æe

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/02/2006 : 21:30:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

eto, jesi zadovoljan

Kasno,vec si me isek'o
Inace jedva cekam Juliu.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 12/02/2006 : 21:32:59  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

eto, jesi zadovoljan

Kasno,vec si me isek'o
Inace jedva cekam Juliu.

Ja isto,ka i nove Dampyre i Libellusovog Magiènog Vjetra :)

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!

Edited by - vice on 12/02/2006 21:34:31
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 12/02/2006 : 21:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:

što nitko ne zna kad æe

ne znam ni ja, ali proljeæe je sve bliže
3., 4.ili 5. mjesec - sve je to u obeæanom okviru
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/02/2006 : 22:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Dr. Westax

quote:
Originally posted by Dado

A što nije lakše dati kratak i jasan odgovor?
Mene isto zanima zašto nema Julie na kioscima.

BTW: Na ovom tvom linku nisam našao ništa o Van Gogovoj Julia-i.

Life sucks, but Death swallows!

Zato sto je to samo jedan od linkova. Sto je za tebe kratak i jasan odgovor "nemam pojma" mozda?
Meni su smijesna ta sva pitanja kad ce ovo kad ce ono, dok ponekad i sami izdavaci ne znaju
tocan dan jer ne ovisi sva procedura o njima samima.
Treba li se za svako pitanje otvoriti po jedan topic pa cak i na temu koja se ponavlja deset puta.
Evo ja trenutno imam barem jedno tridesetak pitanja za izdavace i jos toliko za kolekcionare
trebam li otvoriti 60 topica da bi ih postavio.
Ili je mozda bilo lakse takvo pitanje postaviti na vec postojecem forumu?
Ocigledno nije, zbog toga moja isprika sto upucujem na search...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/02/2006 : 22:23:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Urednik Van Gogha je, koliko znam, clan Foruma, ne vidim razlog da ne obavijesti citateljstvo o planovima. Sve drugo su naklapanja. Sto se Libellusa tice, mi se nadamo da ce MV izaci uskoro, dakle 5-6 mjesec, ali puno toga ne ovisi o nama, tako da ne mozemo reci neki konkretan datum. Inace, Goran je napravio prvu naslovnicu, tj. zavrsava prvu.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1924 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 12/02/2006 : 23:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:

quote:

quote:

-------------
carpe diem...
-------------

hehe,sad si me nasmijao! 1-2 stripa na godinu ne bi se bas moglo nazvati aktivnim izdavastvom,jelda?

btw - ludens ima prava i za texa (mozda ne za te epizode), pa ga je opet van gogh izdao
ludens ima prava za misterije, pa ga je opet izdao libelus

cini mi se da ludens se ne bi upustao u tex extra seriju, pa ju je radije prepustio nekom drugom, mozda ne bi bilo lose da je na taj nacin i nathan "ozivljen"

ali opet s druge strane, to su samo zelje...
steta za larya i nathana

koliko ja znam ludens drži prava i za texa i za marttija i èisto je bernardova dobra volja bila da prepusti libellusu i van goghu prava na jedan dio martijevih i texovih izdanja.
inaæe po meni bolje 1,2 izdanja na godinu nego niti jedno...

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 12/02/2006 : 23:36:09  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
koliko ja znam ludens drži prava i za texa i za marttija i èisto je bernardova dobra volja bila da prepusti libellusu i van goghu prava na jedan dio martijevih i texovih izdanja.
inaæe po meni bolje 1,2 izdanja na godinu nego niti jedno...

pa da, prepustio im je prava zato sto on nije imao interesa da izdaje ta izdanja. znaci prema tome ludens nikad ne bi izdao martijeve giganet.
znaci ludens izdaje godinje 1-2 lazarusa i nathana, a mozda bi neko drugi izdao vise?

ali opet to je sve mozda, mozda, mozda

mislim da bi se larry ili nathan prodavao bolje od julie
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/02/2006 : 00:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:

ima li netko informaciju kad æe izaæi prvi broj.
govorilo se da æe u proljeæe,a ja sam jako nestrpljiv
jeli netko od vas èitao ovaj strip i kakvi su vam dojmovi

Reèeno je bilo na proljeæe....
Sada je najvažnije da se Van Gogh stabilizira u vezi extra Texa.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 13/02/2006 : 06:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Urednik Van Gogha je, koliko znam, clan Foruma, ne vidim razlog da ne obavijesti citateljstvo o planovima. Sve drugo su naklapanja. Sto se Libellusa tice, mi se nadamo da ce MV izaci uskoro, dakle 5-6 mjesec, ali puno toga ne ovisi o nama, tako da ne mozemo reci neki konkretan datum. Inace, Goran je napravio prvu naslovnicu, tj. zavrsava prvu.

Koji nick koristi??

Ase ležit vojnik Gorèin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noæ i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1255 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 13/02/2006 : 08:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

Koji nick koristi??

Ase ležit vojnik Gorèin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noæ i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Sejo, popustili ti detektivski instinkti...
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 13/02/2006 : 08:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Thommo

quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

Koji nick koristi??

Sejo, popustili ti detektivski instinkti...

Jesu, šta æeš, nemam vremena.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/02/2006 : 10:36:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
ne znam, mislim da ne sudjeluje u raspravama, samo ih prati.

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 13/02/2006 : 10:40:27  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Meni je najbolja preporuka za Juliu Berardi. Da nije on autor ne bi me taj strip toliko zanimao. Ovako ocekujem mozda i previse od njega.

Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 13/02/2006 : 10:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by alen

Meni je najbolja preporuka za Juliu Berardi. Da nije on autor ne bi me taj strip toliko zanimao. Ovako ocekujem mozda i previse od njega.

slažem se...ako su prièe barem i upola kao KP mogao bi to biti dobar strip..

"...I only dream in black and white..."
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/02/2006 : 11:49:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
prvi su brojevi zaista izvrsni. Poslije pada polako, s povremenim bljeskovima. Mada, i dalje je to sve dosta kvalitetno.

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 13/02/2006 : 11:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:

prvi su brojevi zaista izvrsni. Poslije pada polako, s povremenim bljeskovima. Mada, i dalje je to sve dosta kvalitetno.

Sjecam se da si u tekstu o Juliji pisao da je problem u kontinuiteu, odnosno da likovi ne evoluiraju.

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.49 seconds. Snitz Forums 2000