Author |
Topic |
Superhik
Average Member
Croatia
571 Posts
Member since 29/08/2002 |
Posted - 19/02/2006 : 21:15:01
|
Zanima me dali de negdje kod nas u hrvatskoj mogu kupiti vrecice za stripove, bonelijeva formata?
Mala boca vina za covjecanstvo, velika za superhika!
|
|
pepopepic
Average Member
Croatia
953 Posts
Member since 08/12/2004 |
|
Superhik
Average Member
Croatia
571 Posts
Member since 29/08/2002 |
|
pepopepic
Average Member
Croatia
953 Posts
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1926 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 19/02/2006 : 21:44:23
|
quote: Originally posted by pepopepic
Ja mislim da to ne postoji nego to ljudi sami naprave.Inace ako ima ja bih odamh kupio.
I don`t feel guilty your honor
vrecice za bonelija postoje,ja ih koristim ali mogu se samo u italiji kupiti
------------- carpe diem... -------------
|
|
|
pepopepic
Average Member
Croatia
953 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 19/02/2006 : 22:39:50
|
quote: Originally posted by Superhik
Zanima me dali de negdje kod nas u hrvatskoj mogu kupiti vrecice za stripove, bonelijeva formata?
Mala boca vina za covjecanstvo, velika za superhika!
Uzmes kese za pakovanje hrane u zamrzivac i pakujes.Kese od 3 litra odgovaraju Bonellijevim regularnim,a kese od 5 litra Gigantima. Naravno moras imati aparat za pakovanje.
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa. |
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 20/02/2006 : 10:58:06
|
Ili upaljac...:))))
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself...
|
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 20/02/2006 : 11:07:29
|
quote: Originally posted by SnotMan
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself...
Je pa se malo zaigra i zaboravi... ode strip.
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 20/02/2006 : 11:07:33
|
Može poslužiti i aparat za kokice. Nije najjeftinije, ali tko voli stripove i kokice...
>>Nitko se nece sjecati koji su bili dobri, a koji loši. Ostat ce upamceno da je nekoliko ustalo protiv mnogo...<< |
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Posted - 20/02/2006 : 11:14:00
|
Jos ako je piroman...trostruko zadovoljstvo.:))))
|
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
scaramanga
Senior Member
Aruba
1274 Posts
Member since 20/04/2005 |
Posted - 20/02/2006 : 16:22:23
|
quote: Originally posted by SnotMan
|
|
|
AZ
Average Member
Croatia
742 Posts
Member since 05/01/2002 |
Posted - 20/02/2006 : 19:29:01
|
U Tommy centru ili u Konzumu, a vjerojatno i na svim slicnim mjestima. Od 1litre taman paše za jedan Ludens., a vece da i ne pricam. Za 2kn oko 50 komada se dobije. |
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1821 Posts
Member since 10/01/2004 |
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Posted - 20/02/2006 : 21:48:52
|
Sa ili bez upaljaca...?:))))
|
|
|
alanmaras
Advanced Member
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 20/02/2006 : 21:52:16
|
quote: Originally posted by Superhik
pitaj u Libellusu, oni su nesto imali ili ce imati
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
|
|
LeeMan
Senior Member
Hungary
1257 Posts
Member since 04/10/2003 |
Posted - 21/02/2006 : 16:29:31
|
Ma uzmesh benzin i zapalish sve stripove, ne trebaju ti ni kesice, ni aparati, nishta, ostace ti ruzna/lepa uspomena. ***Inache i ja koristim te kesice za hranu i imam aparat za hermeticko zatvaranje istih (moze se kupiti verovatno za nekih 20evra) do sad je to najbolja varijanta...
Ja necu imati s' kim ostati mlad ako svi ostarite... **************************************** ...Minulo je od tih neveslih dana vec skoro pola vijeka, djeda odavno nema na ovome svijetu, a cesto mi se desi dok se setam bastom da mi se prosto place, iako ne znam ni sta me boli ni sta sam izgubio... ****************************** Bajka je san o tome da budemo neko drugi, onaj drugi koji negde duboko u sebi i jesmo. |
|
|
vikic
Advanced Member
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 21/02/2006 : 18:47:27
|
BEZ VRECICA, DAJTE LJUDI ŠTA VAM JE !!!!!!
Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" A kad se most srušio miš rece slonu : " Trebali smo ici , jedan po jedan !" |
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Posted - 21/02/2006 : 22:11:39
|
Misliš da ce se potpariti?....:))))
|
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 21/02/2006 : 22:29:10
|
quote: Originally posted by srdjandj
Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" A kad se most srušio miš rece slonu : " Trebali smo ici , jedan po jedan !"
haha,kad san ja tek doša na ovaj forum i vidija neku spiku o vricicama,mislija san koji je ovima vrag,ali to je ocito još jedna odlika strastvenog kolekcionara,ja ih osobno ne koristin jer mi se ka prvo ne da sve to stavljat u vricice a i ne bi onda moga citat strip kad ocu,a sad oce li ga uvatit vlaga ili koja cestica prašine zaboli me,nisan opet takav freek,normalno da bi volija da je sve tako sigurno i ide mi na živce kad mi se strip bokun smekša,ali ka da ce mu šta bit ako uvati pinkicu vlagice :)))
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 21/02/2006 : 23:43:57
|
quote: Originally posted by vice
Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" A kad se most srušio miš rece slonu : " Trebali smo ici , jedan po jedan !"
haha,kad san ja tek doša na ovaj forum i vidija neku spiku o vricicama,mislija san koji je ovima vrag,ali to je ocito još jedna odlika strastvenog kolekcionara,ja ih osobno ne koristin jer mi se ka prvo ne da sve to stavljat u vricice a i ne bi onda moga citat strip kad ocu,a sad oce li ga uvatit vlaga ili koja cestica prašine zaboli me,nisan opet takav freek,normalno da bi volija da je sve tako sigurno i ide mi na živce kad mi se strip bokun smekša,ali ka da ce mu šta bit ako uvati pinkicu vlagice :)))
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Ne lazi, oni stripovi sto si mi ih bio donio su imali vrecice
Mrzim mrznju! |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Posted - 22/02/2006 : 00:03:28
|
quote: Originally posted by mamlaz
quote: Originally posted by vice
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Ne lazi, oni stripovi sto si mi ih bio donio su imali vrecice
Mrzim mrznju!
Mamlaza uvatilo ponocno ludilo
|
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2992 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 22/02/2006 : 08:14:19
|
Što pricaš, i one što si meni donio su bili zapakirani u vrecice.
"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
|
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Posted - 22/02/2006 : 10:59:12
|
quote: Originally posted by Koresh
Što pricaš, i one što si meni donio su bili zapakirani u vrecice.
"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
Jesi li ti normalan,sad bi malo provocira,prvon prilikom kad te vidin jeba si ježa,to ti obecajen.
|
|
Topic |
|